Diskusia s redaktorom:MarkBA~skwiki: Rozdiel medzi revíziami

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Riadok 16: Riadok 16:


:::A myslíš že ja áno? Ani ja som nechcel a nechcem byť terčom roztržky medzi našimi skupinami, alas, stalo sa tak. Bohužial, tie idú asi odvtedy odkedy Wikipédia existuje. K politike: u teba sice ani nie, ale napríklad Rembaoud a jeho najbližšia spol. to veľmi radi robia, t.z., časté narážky alebo uštipačné poznámky na súčasnú vládu alebo na politiku na Slovensku všeobecne. Ja len toľko: nevravím, že túto vládu nejak obľubujem, ale netreba to miešať do Wikipédie, kde je dosť "zábavy" aj bez toho. [[Redaktor:MarkBA|MarkBA]] 13:44, 13. máj 2008 (UTC)
:::A myslíš že ja áno? Ani ja som nechcel a nechcem byť terčom roztržky medzi našimi skupinami, alas, stalo sa tak. Bohužial, tie idú asi odvtedy odkedy Wikipédia existuje. K politike: u teba sice ani nie, ale napríklad Rembaoud a jeho najbližšia spol. to veľmi radi robia, t.z., časté narážky alebo uštipačné poznámky na súčasnú vládu alebo na politiku na Slovensku všeobecne. Ja len toľko: nevravím, že túto vládu nejak obľubujem, ale netreba to miešať do Wikipédie, kde je dosť "zábavy" aj bez toho. [[Redaktor:MarkBA|MarkBA]] 13:44, 13. máj 2008 (UTC)

::::Povedal by som, ze jediny problem volneho pristupu v ramci Wikipedii je, ze medzi jednotlivymi skupinami budu neustale rostrzky, lebo tuto stranku budu vnimat ako nejake svetove forum, kde kazdy sa snazi o to, aby sa akceptoval len jeho nazor. Lenze tuto to nejde. Treba byt objektivny. A niekedy sa mi zda, ze hlavne Tankred, ale aj scasti ty to ignorujes. Lenze ako som uz jednemu byvalemu kolegovi (ktory je jednym z tych hrdych Slovakov, ktori si myslia, ze SNS by mal skoncovat s Madarmi, alebo poslat ich za Dunaj -do Petrzalky :P- atd.) vysvetloval, bez objektivity a aspon trocha kompromisnosti by to nikdy neskoncilo. Hadali by sme sa donekonecna kvoli uplnym detailom a malickostiam.
::::Druha vec, ze povedal si, ze nechces (nechcel si) byt tercom celej tejto hadky, ale napriek tomu si obchadzal rozne sankcie, ktore uvalili na teba admini anglickej wikipedie (napriklad to tzv. sockpuppeteering). Preco si to robil? Myslel si, ze nikdy na to nepridu? Alebo preco? Preco si im dal dovod na to, aby sa pustili do teba este viac?
::::Tretia vec je ta politika. Ja zo svojej strany musim povedat, ze tuto vladu (resp. vladne strany) som nevolil, ani nikdy by som ich nevolil, ale poklonim sa pod rozhodnutim vacsiny (aj ked s nou nemozem suhlasit). Ale napriek tomu este nikde som nevidel, ze by niekto z "Rembaud a spol." narazal na terajsiu politiku na Slovensku. Mozes mi dat nejaky link, kde to robia? [[Redaktor:CoolKoon|CoolKoon]] 20:43, 14. máj 2008 (UTC)

Verzia z 20:43, 14. máj 2008

Ahoj, MarkBA~skwiki. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 327 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Contributions in nl-wikipedia

Today I saw your contributions in the Dutch wikipedia. I translated in a semi-automatic way a large number of places in Germany, Austria and the Czech Republic into the Dutch wikipedia. The Dutch articles use a map with a red dot which indicates the location within the country. The German and the Czech wikipedia have stored the coordinates in a way that make conversion easy. It would be helpfull if the places in Slovakia down to the level of the obec (such as Krásnohorské Podhradie) contain these coordinates. A Czech example is on the cs:Lhota (okres Kladno) page where a code like {{Geo cz|50|5|29|14|0|1|city(545)}} is shown. This is also an interface to websites like maps.google.com where you can find a satellite-image of this place. You can find the result of the translation on nl:Lhota (okres Kladno). You can find coordinates on this website: http://gnswww.nga.mil/geonames/GNS/index.jsp. rgds, Hanhil 21:01, 9. november 2007 (UTC)[odpovedať]

Sorry to have bothered you, it was just bad luck with my sample (Stichprobe). The quality of the entries in the sk.wikipedia is generally good enough to be converted semi-automatically. In the meantime I was able to convert the places in okres Piešťany without problems. Hanhil 07:42, 10. november 2007 (UTC)[odpovedať]

Nieco

Ale ale! Az teraz som si vsimol, ze mas konto aj tu. Musim ti povedat, ze to, co si urobil na anglickej wikipedii (ano, sockpuppeteering a dalsie zakernosti) bolo uplne zbytocne a nerozmyslene. Pocul som, ze po tolkych prispevkoch si sa kludne mohol stat aj adminom. Ale tebe to asi nestacilo...... CoolKoon 18:08, 12. máj 2008 (UTC)[odpovedať]

Za jedno, nikdy som sa netúžil stať jedným, za druhé, ani ty nemôžeš prehlasovať že si čistý ako ľalia... Ale nebudem strácať čas naťahovaním sa o blbostiach... To že radi miešate politiku do Wikipédie je nepodstatné, áno? MarkBA 19:35, 12. máj 2008 (UTC)[odpovedať]
Predstav si, ze nikdy som sa nechcel stat tercom ziadnej diskusie o Madaroch a Slovakoch a nechcel som sa hadat ani s tebou, ani s Tankredom, a vlastne s nikym. Chcel som len citat anglicku verziu Wikipedie a sem-tam si spravit nejake drobne upravy. Ale nedopriali ste mi to. Kedze vam vadi, ze som chcel pridat navrch aj madarsky a nemecky nazov Petrzalky, a mne zase vadilo, ze ste mi to odtial vymazali, dostal som upozornenie. Ak si si nevsimol, doteraz som mal strasne malo uprav, a registrovany som bol hlavne preto, aby som si mohol vytvorit nove clanky (na ktore ani nemam cas), a aby som mohol opravit aj tie ciastocne chranene stranky.
Ale prezrad mi este jednu vec: preco s myslis, ze miesam politiku do Wikipedie? V com sa to prejavuje? A vlastne aku politiku? CoolKoon 07:20, 13. máj 2008 (UTC)[odpovedať]
A myslíš že ja áno? Ani ja som nechcel a nechcem byť terčom roztržky medzi našimi skupinami, alas, stalo sa tak. Bohužial, tie idú asi odvtedy odkedy Wikipédia existuje. K politike: u teba sice ani nie, ale napríklad Rembaoud a jeho najbližšia spol. to veľmi radi robia, t.z., časté narážky alebo uštipačné poznámky na súčasnú vládu alebo na politiku na Slovensku všeobecne. Ja len toľko: nevravím, že túto vládu nejak obľubujem, ale netreba to miešať do Wikipédie, kde je dosť "zábavy" aj bez toho. MarkBA 13:44, 13. máj 2008 (UTC)[odpovedať]
Povedal by som, ze jediny problem volneho pristupu v ramci Wikipedii je, ze medzi jednotlivymi skupinami budu neustale rostrzky, lebo tuto stranku budu vnimat ako nejake svetove forum, kde kazdy sa snazi o to, aby sa akceptoval len jeho nazor. Lenze tuto to nejde. Treba byt objektivny. A niekedy sa mi zda, ze hlavne Tankred, ale aj scasti ty to ignorujes. Lenze ako som uz jednemu byvalemu kolegovi (ktory je jednym z tych hrdych Slovakov, ktori si myslia, ze SNS by mal skoncovat s Madarmi, alebo poslat ich za Dunaj -do Petrzalky :P- atd.) vysvetloval, bez objektivity a aspon trocha kompromisnosti by to nikdy neskoncilo. Hadali by sme sa donekonecna kvoli uplnym detailom a malickostiam.
Druha vec, ze povedal si, ze nechces (nechcel si) byt tercom celej tejto hadky, ale napriek tomu si obchadzal rozne sankcie, ktore uvalili na teba admini anglickej wikipedie (napriklad to tzv. sockpuppeteering). Preco si to robil? Myslel si, ze nikdy na to nepridu? Alebo preco? Preco si im dal dovod na to, aby sa pustili do teba este viac?
Tretia vec je ta politika. Ja zo svojej strany musim povedat, ze tuto vladu (resp. vladne strany) som nevolil, ani nikdy by som ich nevolil, ale poklonim sa pod rozhodnutim vacsiny (aj ked s nou nemozem suhlasit). Ale napriek tomu este nikde som nevidel, ze by niekto z "Rembaud a spol." narazal na terajsiu politiku na Slovensku. Mozes mi dat nejaky link, kde to robia? CoolKoon 20:43, 14. máj 2008 (UTC)[odpovedať]