NHL Plus/Minus Award: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
RONALDO-SK (diskusia | príspevky)
NHL Plus/Minus Award
 
Bez shrnutí editace
Riadok 1: Riadok 1:
'''NHL Plus/Minus Award''' - je to idividuálna cena udelovaná každú sezónu hráčovi, ktorý má '''najlepšie štatistiky plus/minus v základnej časti danej sezóny'''. Plus/minus - je to rozdiel medzi vstrelenými a obdržanými gólmi v dobe kedy bol hráč na ľadovej ploche
'''NHL Plus/Minus Award''' - je to idividuálna cena udelovaná každú sezónu hráčovi, ktorý má '''najlepšie štatistiky plus/minus v základnej časti danej sezóny'''. Plus/minus - je to rozdiel medzi vstrelenými a obdržanými gólmi v dobe kedy bol hráč na ľadovej ploche-len pri rovnovážnom počte hráčov na ľadovej ploche.Body sa nezarátajú pri presilových hrách resp. oslabeniach.


== Listina víťazov NHL Plus/Minus Award ==
== Listina víťazov NHL Plus/Minus Award ==

Verzia z 08:44, 5. júl 2009

NHL Plus/Minus Award - je to idividuálna cena udelovaná každú sezónu hráčovi, ktorý má najlepšie štatistiky plus/minus v základnej časti danej sezóny. Plus/minus - je to rozdiel medzi vstrelenými a obdržanými gólmi v dobe kedy bol hráč na ľadovej ploche-len pri rovnovážnom počte hráčov na ľadovej ploche.Body sa nezarátajú pri presilových hrách resp. oslabeniach.

Listina víťazov NHL Plus/Minus Award

Štatistika Plus/Minus pred ustanovením ceny