Photofiltre: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
na urgentnú úpravu, príliš všeobecné
úprava
Riadok 1: Riadok 1:
{{urgentne upraviť|20090917}}
{{urgentne upraviť|20090917}}
'''Photofiltre''' je [[Grafický program|grafický počítačový program]] distribuovaný pod licenciou [[shareware]].
'''Photofiltre''' je [[Grafický program|grafický počítačový program]] distribuovaný pod licenciou [[freeware]], použiteľný len pre nekomerčné účely (Od verzie 8.1.0 je nutné zakúpiť licenciu). Prvá verzia programu bola vydaná v [[Apríl|apríli]] [[2005]], posledná aktualizácia bola v [[September|septembri]] [[2009]]. Autorom programu je [[Francúzsko|francúzsky]] programátor [[Antonio Da Cruz]].
Prvá verzia programu bola vydaná v [[Apríl|apríli]] [[2005]], posledná aktualizácia bola v [[September|septembri]] [[2009]].
[[Program (počítačový)|Program]] spracováva obrázkové súbory, umožňuje vykonávať úpravy a rôzne formy grafického spracovania obrazu.


== Možnosti programu ==
Program ponúka mnoho nástrojov na manipuláciu s obrázkami, rôzne obrazové filtre, možnosti korekcií fotografií a pridávania širokého spektra efektov. Možno pracovať s rôznymi typmi obrázkových súborov ([[BMP]], [[GIF]], [[JPEG]], [[PNG]], [[RLE]], [[TGA]], [[TIFF]], [[EPS]], [[EMF]] a pod.).

Vzhľadom k veľkej sade funkcií a možnosti, že je distribuovaný ako [[freeware]] bol program ocenený v rôznych odporných časopisoch venujúcich sa informačným technológiám a taktiež si získal uznanie na niekoľkých internetových portáloch. Program je distribuovaný vo viacerých jazykoch, zahŕňajúcu aj [[čeština|český jazyk]].

== Externé odkazy ==
* [http://www.photofiltre.com Oficiálna internetová stránka]
* [http://www.pcrevue.sk/buxus_dev/generate_page.php?page_id=1668 O programe na PC Revue.sk]


{{Počítačový výhonok}}
{{Počítačový výhonok}}

Verzia z 16:54, 25. september 2009

Photofiltre je grafický počítačový program distribuovaný pod licenciou freeware, použiteľný len pre nekomerčné účely (Od verzie 8.1.0 je nutné zakúpiť licenciu). Prvá verzia programu bola vydaná v apríli 2005, posledná aktualizácia bola v septembri 2009. Autorom programu je francúzsky programátor Antonio Da Cruz.

Možnosti programu

Program ponúka mnoho nástrojov na manipuláciu s obrázkami, rôzne obrazové filtre, možnosti korekcií fotografií a pridávania širokého spektra efektov. Možno pracovať s rôznymi typmi obrázkových súborov (BMP, GIF, JPEG, PNG, RLE, TGA, TIFF, EPS, EMF a pod.).

Vzhľadom k veľkej sade funkcií a možnosti, že je distribuovaný ako freeware bol program ocenený v rôznych odporných časopisoch venujúcich sa informačným technológiám a taktiež si získal uznanie na niekoľkých internetových portáloch. Program je distribuovaný vo viacerých jazykoch, zahŕňajúcu aj český jazyk.

Externé odkazy