Diskusia s redaktorom:Tatranskeorly.tk: Rozdiel medzi revíziami

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
upozornenie
MichalT (diskusia | príspevky)
f
 
Riadok 2: Riadok 2:
{{Urgentne upraviť autor|Vojtech Bachleda}}[[Redaktor:Vasiľ|Vasiľ]] 03:54, 13. júl 2010 (UTC)
{{Urgentne upraviť autor|Vojtech Bachleda}}[[Redaktor:Vasiľ|Vasiľ]] 03:54, 13. júl 2010 (UTC)
{{experimenty}} [[Redaktor:Vasiľ|Vasiľ]] 04:07, 13. júl 2010 (UTC)
{{experimenty}} [[Redaktor:Vasiľ|Vasiľ]] 04:07, 13. júl 2010 (UTC)

== Ján Bachleda ==

Zdravím. Článok nemá zdroje, ktoré by potvrdzovali tvrdenia uvedené v texte. Nemažte neodôvodnene šablónu, ktorá na to upozorňuje. Zmazal som taktiež externé odkazy, pretože facebook v tomto prípade nijak nezvyšuje encyklopedickú hodnotu článku. Členstvo v združení by bolo v poriadku, ak by sa jednalo o referenciu na tvrdenie: "Ján Bachleda je členom...". Toto sa však v texte nenachádza.--[[Redaktor:MichalT|MichalT]] 09:45, 15. august 2010 (UTC)

Aktuálna revízia z 09:45, 15. august 2010

Ján Bachleda, Vojtech Bachleda[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Vojtech Bachleda, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ 03:54, 13. júl 2010 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Vasiľ 04:07, 13. júl 2010 (UTC)[odpovedať]

Ján Bachleda[upraviť zdroj]

Zdravím. Článok nemá zdroje, ktoré by potvrdzovali tvrdenia uvedené v texte. Nemažte neodôvodnene šablónu, ktorá na to upozorňuje. Zmazal som taktiež externé odkazy, pretože facebook v tomto prípade nijak nezvyšuje encyklopedickú hodnotu článku. Členstvo v združení by bolo v poriadku, ak by sa jednalo o referenciu na tvrdenie: "Ján Bachleda je členom...". Toto sa však v texte nenachádza.--MichalT 09:45, 15. august 2010 (UTC)[odpovedať]