Skunk Anansie: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Alserii (diskusia | príspevky)
d gramatika
Alserii (diskusia | príspevky)
d wikilinky
Riadok 11: Riadok 11:
| Bývalí členovia =
| Bývalí členovia =
}}
}}
'''Skunk Anansie''' je britská rocková skupina, ktorú od roku [[1994]] do roku [[2001]] tvorili [[Deborah Dyer]] známa ako Skin (spev), [[Richard Lewis]] (basgitara), [[Martin Kent]] (gitara) a [[Mark Richardson]] (bicie). V r. [[2009]] však skupina opäť obnovila činnosť a vydaním výberového albumu [[Smashes & Trashes]] odštartovala nasledovné turné.
'''Skunk Anansie''' je [[Veľká Británia|britská]] [[rock]]ová skupina, ktorú od roku [[1994]] do roku [[2001]] tvorili [[Deborah Dyer]] známa ako Skin (spev), [[Richard Lewis]] (basgitara), [[Martin Kent]] (gitara) a [[Mark Richardson]] (bicie). V r. [[2009]] však skupina opäť obnovila činnosť a vydaním výberového albumu [[Smashes & Trashes]] odštartovala nasledovné turné.


== Diskografia ==
== Diskografia ==

Verzia z 20:53, 14. december 2010

Skunk Anansie

Základné informácie
Pôvod Londýn, Anglicko
Žáner(-re) Rock, Britrock, Alternatívny rock
Pôsobenie 1994-2001, 2000-súčasnosť
Vydavateľstvá One Little Indian
Epic Records
Virgin Records
Webstránka www.skinmusic.net
Členovia skupiny
Ace
Cass
Mark Richardson
Skin
Robbie France

Skunk Anansie je britská rocková skupina, ktorú od roku 1994 do roku 2001 tvorili Deborah Dyer známa ako Skin (spev), Richard Lewis (basgitara), Martin Kent (gitara) a Mark Richardson (bicie). V r. 2009 však skupina opäť obnovila činnosť a vydaním výberového albumu Smashes & Trashes odštartovala nasledovné turné.

Diskografia

Externé odkazy