Fitnes: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
externé odkazy
Savh (diskusia | príspevky)
d Revízia 3433862 používateľa 91.191.110.48 (diskusia) bola vrátená: SPAM
Riadok 1: Riadok 1:
[[Obrázok:Concept 2 Indoor Rowers.JPG|right|thumb|Posilňovacie stroje]]
[[Obrázok:Concept 2 Indoor Rowers.JPG|right|thumb|Posilňovacie stroje]]


'''Fitness''' sú [[šport]]ové aktivity a celkový [[životný štýl]], ktorý má za cieľ všeobecnú telesnú kondíciu, [[zdatnosť]], zlepšenie držania tela, zlepšenie konceptu postavy a pod. pri súčasnom pôsobení na upevňovanie zdravia a rozvoji sily. Na fitness cvičenia sa používajú okrem tradičných činiek aj rôzne špeciálne stroje, trenažéry a pod., ktoré sú bežne k dispozícii vo fitness centrách. Okrem cvičenia záujemcovia obyčajne dodržiavajú aj určitý diétny režim, prípadne používajú rôzne [http://www.olimp-suplement.sk doplnky výživy].
'''Fitness''' sú [[šport]]ové aktivity a celkový [[životný štýl]], ktorý má za cieľ všeobecnú telesnú kondíciu, [[zdatnosť]], zlepšenie držania tela, zlepšenie konceptu postavy a pod. pri súčasnom pôsobení na upevňovanie zdravia a rozvoji sily. Na fitness cvičenia sa používajú okrem tradičných činiek aj rôzne špeciálne stroje, trenažéry a pod., ktoré sú bežne k dispozícii vo fitness centrách. Okrem cvičenia záujemcovia obyčajne dodržiavajú aj určitý diétny režim, prípadne používajú rôzne doplnky výživy.


== Iné projekty ==
== Iné projekty ==

Verzia z 20:23, 14. február 2011

Posilňovacie stroje

Fitnessšportové aktivity a celkový životný štýl, ktorý má za cieľ všeobecnú telesnú kondíciu, zdatnosť, zlepšenie držania tela, zlepšenie konceptu postavy a pod. pri súčasnom pôsobení na upevňovanie zdravia a rozvoji sily. Na fitness cvičenia sa používajú okrem tradičných činiek aj rôzne špeciálne stroje, trenažéry a pod., ktoré sú bežne k dispozícii vo fitness centrách. Okrem cvičenia záujemcovia obyčajne dodržiavajú aj určitý diétny režim, prípadne používajú rôzne doplnky výživy.

Iné projekty

  • Spolupracuj na Commons Commons ponúka multimediálne súbory na tému Fitnes