Javier Hernández Balcázar: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Riadok 1: Riadok 1:
'''Javier Hernández Balcázar''' (* [[1. jún]] [[1988]]), známy ako "Chicharito" ([[španielčina|španielsky]]: malý [[hrášok]]), je [[Mexiko|mexický]] [[futbalista]], ktorý hrá na mieste útočníka v anglickom futbalovom klube [[Manchester United]] z ktorým predĺžil kontrakt na ďalších 5 rokov. Predtým hral za mexický klub [[CD Guadalajara]]. V Mexickom národnom futbalovom mužstve debutoval v septembri 2009 v zápase proti [[Kolumbia|Kolumbii]]. Mexiko reprezentoval aj na MS 2010 v Juhoafrickej republike, kde strelil dva góly.
'''Javier Hernández Balcázar''' (* [[1. jún]] [[1988]]), známy ako "Chicharito" ([[španielčina|španielsky]]: malý [[hrášok]]), je [[Mexiko|mexický]] [[futbalista]], ktorý hrá na mieste útočníka v anglickom futbalovom klube [[Manchester United]] z ktorým predĺžil kontrakt na ďalších 5 rokov.Pochádza z futbalovej rodiny. Predtým hral za mexický klub [[CD Guadalajara]]. V Mexickom národnom futbalovom mužstve debutoval v septembri 2009 v zápase proti [[Kolumbia|Kolumbii]] za ktorý dal doteraz 14 gólov v 23 zápasoch. Mexiko reprezentoval aj na MS 2010 v Juhoafrickej republike, kde strelil dva góly.


{{Biografický výhonok}}
{{Biografický výhonok}}

Verzia z 17:54, 26. október 2011

Javier Hernández Balcázar (* 1. jún 1988), známy ako "Chicharito" (španielsky: malý hrášok), je mexický futbalista, ktorý hrá na mieste útočníka v anglickom futbalovom klube Manchester United z ktorým predĺžil kontrakt na ďalších 5 rokov.Pochádza z futbalovej rodiny. Predtým hral za mexický klub CD Guadalajara. V Mexickom národnom futbalovom mužstve debutoval v septembri 2009 v zápase proti Kolumbii za ktorý dal doteraz 14 gólov v 23 zápasoch. Mexiko reprezentoval aj na MS 2010 v Juhoafrickej republike, kde strelil dva góly.