Criss Angel: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
jjaa
d Verzia používateľa 89.173.36.80 (diskusia) bola vrátená, bola obnovená verzia od RedBot
Riadok 12: Riadok 12:
Criss Angel ziskal 3 krat vyznamenanie kuzelnik roka.
Criss Angel ziskal 3 krat vyznamenanie kuzelnik roka.


Keď si toto prečítate choďťe na [[www.moj psik.sk]]


{{DEFAULTSORT:Angel, Criss}}
{{DEFAULTSORT:Angel, Criss}}

Verzia z 13:11, 11. január 2012

Súbor:Criss angel.jpg
Criss Angel

Christopher Nicholas Sarantakos (* 19. december 1967 East Meadow, New York, USA), viac známy svojou prezývkou Criss Angel, je americký iluzionista, hypnotizér, kaskadér, hudobník a herec. Najviac je známy zo svojej relácie Criss Angel Mindfreak.

Criss Angel sa narodil 19. decembra a vyrastal v East Meadow, na Long Islande a v New Yorku. Kým bol mladý miloval hudbu a už vtedy sa zaujímal o mágiu. Jeho rodičia John a Dimitra Sarantakos sú gréckeho pôvodu. Jeho mama je pochádza z mesta Mystras, Grécko. Má dvoch bratov Costa a JD, a okrem toho aj dve mačky Minx a Hammie. Jeho otec, ktorý zomrel na rakovinu žalúdka ho veľmi podporoval.

Criss Angel sa už v šiestich rokoch zaujímal o mágiu, odkedy mu jeho teta Stella ukázala kartový trik. Dvaja z jeho veľkých idolov sú Harry Houdini a Aldo Richiardi. Jeho prvý učiteľ bol Ian Wagner.

Angel hral so svojim priateľom Klaytonom Scottom (Celldweller, Argyle Park), ktorý Album k šou Mindfreak produkuje a podporuje výber hudby pre vysielanie, v Electronik/Crossover-Band AngelDust. v roku 2002 sa oženil s JoAnn Winkhard, ktorá v roku 2007 požiadala o rozvod.

Jeho show MindFreak bola veľmi úspešná nie len po celej Amerike, ale aj v ostatných krajinách. Preslávil sa kúskami, ako prechod cez okno, únik pre býkom, levitácia z budovy na budovu minca z krku pod kožu. ktorú si potom vyrezal z ruky von nožíkom. Criss Angel ziskal 3 krat vyznamenanie kuzelnik roka.