Demi Lovato: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Riadok 24: Riadok 24:
}}
}}


'''Demetria Devonne „Demi“ Lovato''' (* [[20. august]] [[1992]], [[Albuquerque]], [[Nové Mexiko]], [[Spojené štáty|USA]]) je americká speváčka, skladateľka a herečka. Začínala v šou pre deti Barney a priatelia. Známejšiou sa stala až v roli Mitchie Torres vo filme Camp Rock, ako Sonny Munroe v [[Sonny vo veľkom svete]] (neskôr So Random) a v roli princeznej Rosalindy vo filme Program na ochranu princezien. Demi sa aktívne pripája k rôznym kampaniam na pomoc ľuďom v USA. Najznámejšou kampaňou je ''Love is Louder than the Pressure to Be Perfect''. Už tri roky chodí so svojou partnerkou Katarínou.
'''Demetria Devonne „Demi“ Lovato''' (* [[20. august]] [[1992]], [[Albuquerque]], [[Nové Mexiko]], [[Spojené štáty|USA]]) je americká speváčka, skladateľka a herečka. Začínala v šou pre deti Barney a priatelia. Známejšiou sa stala až v roli Mitchie Torres vo filme Camp Rock, ako Sonny Munroe v [[Sonny vo veľkom svete]] (neskôr So Random) a v roli princeznej Rosalindy vo filme Program na ochranu princezien. Demi sa aktívne pripája k rôznym kampaniam na pomoc ľuďom v USA. Najznámejšou kampaňou je ''Love is Louder than the Pressure to Be Perfect''.


Okrem herectva sa venuje tiež spevu a dňa 23. septembra [[2008]] vydala svoj debutový album ''Don't Forget''. Album sa umiestnil na druhom mieste v hitparáde [[Billboard 200]] a v prvý týždeň predaja bolo predaných 89 tisíc albumov. Svoj druhý album, ''Here We Go Again'', vydala [[21. júl]]a [[2009]]. Album debutoval na mieste číslo 1 na Billboard 200 a v prvom týždni sa predalo cez 108 000 kópií. Jej tretí album vyšiel 20. septembra 2011. Album obsahuje ''Hit Skyscraper'' a mnoho ďalších. Na tomto albume pracovali: Jason Derulo, DEV, Timbaland, Iyaz a Missy Elliott. Koncom roka 2013 vydala knihu ''Demi Lovato: Staying Strong 365 days a year''. Táto kniha je venovaná všetkým jej fanúšikom , ale aj ostatným ľudom.
Okrem herectva sa venuje tiež spevu a dňa 23. septembra [[2008]] vydala svoj debutový album ''Don't Forget''. Album sa umiestnil na druhom mieste v hitparáde [[Billboard 200]] a v prvý týždeň predaja bolo predaných 89 tisíc albumov. Svoj druhý album, ''Here We Go Again'', vydala [[21. júl]]a [[2009]]. Album debutoval na mieste číslo 1 na Billboard 200 a v prvom týždni sa predalo cez 108 000 kópií. Jej tretí album vyšiel 20. septembra 2011. Album obsahuje ''Hit Skyscraper'' a mnoho ďalších. Na tomto albume pracovali: Jason Derulo, DEV, Timbaland, Iyaz a Missy Elliott. Koncom roka 2013 vydala knihu ''Demi Lovato: Staying Strong 365 days a year''. Táto kniha je venovaná všetkým jej fanúšikom , ale aj ostatným ľudom.

Verzia z 15:55, 26. október 2014

Demetria Devonne Lovato

Základné informácie
Popis umelca speváčka, herečka, skladateľka
Narodenie 20. august 1992 (31 rokov)
Albuquerque, Nové Mexiko, USA
Pôsobenie Amerika
Žáner pop, R&B, pop rock
Hrá na nástrojoch klavír, gitara
Roky pôsob. 2002 – súčasnosť
Vydavateľstvá Hollywood Records
Vplyv Kelly Clarkson
Webstránka demilovato.com

Demetria Devonne „Demi“ Lovato (* 20. august 1992, Albuquerque, Nové Mexiko, USA) je americká speváčka, skladateľka a herečka. Začínala v šou pre deti Barney a priatelia. Známejšiou sa stala až v roli Mitchie Torres vo filme Camp Rock, ako Sonny Munroe v Sonny vo veľkom svete (neskôr So Random) a v roli princeznej Rosalindy vo filme Program na ochranu princezien. Demi sa aktívne pripája k rôznym kampaniam na pomoc ľuďom v USA. Najznámejšou kampaňou je Love is Louder than the Pressure to Be Perfect.

Okrem herectva sa venuje tiež spevu a dňa 23. septembra 2008 vydala svoj debutový album Don't Forget. Album sa umiestnil na druhom mieste v hitparáde Billboard 200 a v prvý týždeň predaja bolo predaných 89 tisíc albumov. Svoj druhý album, Here We Go Again, vydala 21. júla 2009. Album debutoval na mieste číslo 1 na Billboard 200 a v prvom týždni sa predalo cez 108 000 kópií. Jej tretí album vyšiel 20. septembra 2011. Album obsahuje Hit Skyscraper a mnoho ďalších. Na tomto albume pracovali: Jason Derulo, DEV, Timbaland, Iyaz a Missy Elliott. Koncom roka 2013 vydala knihu Demi Lovato: Staying Strong 365 days a year. Táto kniha je venovaná všetkým jej fanúšikom , ale aj ostatným ľudom.

Skoré kariérne začiatky

Demi sa narodila 20. augusta 1992 v Albuquerque, Novom Mexiku. Jej rodičia sú Patrick Lovato a Dianna Hart De La Garza. Je mexicko - írsko -talianskeho pôvodu. Má staršiu sestru Dallas Lovato a mladšiu sestru Madison De La Garza. Jej matka bola roztlieskavačkou a country speváčkou, jej otec sa presťahoval do Nového Mexika po ich svadbe v roku 1994. So svojou kamarátkou Selenou Gomez sa zoznámili v televíznom seriáli Barney & Friends, kde si zahrala postavu sedemročné Angely. V siedmich rokoch sa Demi začala venovať hre na piáno a hre na gitaru. V 10 rokoch sa prihlásila do kurzu herectva a tanca. V rozhovore s Ellen DeGeneres Demi prezradila, že bola obeťou šikanovania, a preto jej rodičia požiadali o domáce vyučovanie. Demi získala maturitu v apríli 2009. Neskôr sa Demi stala hovorkyňou organizácie PACER, ktorá sa zaoberá šikanovaním a objavila sa v reality šou Amerika hľadá topmodelku. Demi kvôli šikanovaniu trpela poruchou príjmu potravy, sebapoškodzovaním a nevedela ovládať svoju depresiu a emócie. V roku 2006 sa objavila v seriáli Prison Break a nasledujúci rok v seriáli Just Jordan.

2007-2008 : Camp Rock a Don't Forget

Demi Lovato vystupuje na svojom prvom turné " Demi Live! Warm Up Tour "

V roku ​​2008 hrala Demi rolu Charlotte Adams v krátkom televíznom seriáli As the Bell Rings na Disney Channel. V rovnaký deň v lete 2007 sa Demi uchádzala o rolu v televíznom filme Camp Rock a Sonny vo veľkom svete, kde tiež získala obe role. V Camp Rocku získala hlavnú rolu Mitchie Torres. Film mal premiéru 20. júna videlo ho cez 8,9 miliónov divákov. Film kritizoval David Hinkley z Daily News, ktorý vyhlásil že dej bol podobný filmu High School Musical. Filmové soundtracky boli vydané 17. júna 2008, ale boli považované za menej aktuálne ako soundtracky z High School Musical. Gillian Flynn z Entertainment Weekly sa domnieva že bol Demiinimi hereckými schopnosťami nezaujatý, ale nakoniec vyhlásil: “Demi má bezmyšlienkovitý úsmev a kto má často tak veľký úsmev? Ľudia si ju takto zapamätajú.“ Demi poskytla svoj ​​hlas a vokály štyrom skladbám z Camp Rocku, vrátane This Is Me a We Rock. To Leto sa Demi pustila do svojho prvého turné Demi Live! Warm Up Tour a tiež sa stala predskokanom Jonas Brothers a ich turné Burnin' Up.

Demiin debutový album Don't Forget bol vydaný 23. septembra 2008. Max Paradise od Sputnikmucis ocenil príjemnú prirodzenosť albumu, zatiaľ čo Michael Slezak bol kritickejší kvôli Demiiním textom a vokálom. Album debutoval na druhom mieste v Billboard Hot 200 s 89,000 kópií v prvom týždni predaja. Album od tej doby vlastí zlatý certifikát od Recording Industry Association of America ( RIAA ), ktorého sa predalo cez 500,000 kusov v rôznych krajinách. Prvý singel z albumu bol Get Back, ktorý bol pochválený pre svoje pop - rockové prvky a dosiahol vrcholné číslo 43 v US Billboard Hot 100. Podobne na tom bol aj druhý singel u ktorého boli predstavené silno rockové prvky. Tento song sa umiestnil v USA na 52. mieste. A posledný singel, ktorý nesie rovnaký názov ako album Don't Forget, sa umiestnil na 67. mieste v Billboard Hot 100.

2009-2010 : Sonny vo veľkom svete a Here We Go Again

V roku 2009, spolu z Miley Cyrus, Selenou Gomez a Jonas Brothers naspievala charitatívna pieseň Send It On, ktorá slúžila ako ústredná melódia pre ekologickú organizáciu Disney Friends For Change. Dňa 8. februára mal premiéru televízny seriál Sonny vo veľkom svete na Disney Channel, kde Demi stvárnila hlavnú rolu Sonny Monroe, ktorá pracovala v reality show Náhody. Demiin herecký výkon bol opísaný ako veľmi dobrý. Demi si v júni 2009 zahrala vo filme Program na ochranu princezien od Disney Channel. Demi hrala princeznú Rosalindu po boku Seleny Gomez. Tento film sa stal tretím najviac ohodnoteným filmom od Disney Channel Original Movie, ktorý videlo  okolo 8,5 miliónov divákov.

Demi vydala 21. júla 2009 svoj ​​druhý štúdiový album Here We Go Again. Tento album bol kritikmi priaznivo hodnotený hlavne rockové prvky, ktoré boli aj u jej prvého albumu Don't Forget. Album debutoval v prvom týždni Billboard Hot 200 na prvom mieste s predajom okolo 180  000 kópií. Demi sa na propagáciu svojho albumu vydala na svoje letné turné (2009). Z tohto albumu vydala Demi dva single, prvý z nich bol rovnomenný singel ako album Here We Go Again, ktorý sa umiestnil na 15. mieste. Druhý single bol Remember December, ktorý sa nedostal ani do top 100 v Billboard Hot 100. V tej dobe sa Demi umiestnila ako 40. najlepší umelec v USA a 80. v Británii. Demi sa vydala na ďalšie turné pod názvom Demi Lovato: Live in Concert, ktorý začal 21. júna a skončil 21. augusta 2009. Tento koncert zahŕňal iba 40 miest. Neskôr boli Lovato a Archeluta ocenení Choice Music Tour na udeľovaní cien Teen Choice Awards v roku 2010. To zahŕňalo cestovanie po Južnej Amerike, neskôr sa toto turné premenovalo na South American Tour.

V Marci 2010 Lovato naspievala duet s Joe Jonasom na druhu charitu pre Disney Friends For Change. Demi bola pozvaná v roku 2010 ako hosť na turné Jonas Brothers a tiež si zahrala v 22 epizóde v seriáli Chirurgov. 3. septembra 2010 vyšlo pokračovanie filmu Camp Rock 2: Final Jam, kde Lovato stvárnila hlavnú rolu Mitchie Torres. Film bol ohodnotený len 40 % úspešnosti, ale Demiin herecký výkon bol spoľahlivo atraktívny. Tento film sa stal číslom jedna na kanáli Disney Channel a videlo ho viac ako 8 miliónov divákov. Hlavnou  piesňou z tohto filmu sa stal duet s Joe Jonasom Wouldn't Change a Thing, ktorý dosiahol tretie miesto v Billboard Hot 100. Demi hrala tiež v druhej sérii Sonny vo veľkom svete, kde párkrát naspievala nejaký singel alebo naspievala ďalší duet s Joevom Jonasom. Bohužiaľ piesne neboli dostatočne úspešné.

2010-2012: Osobný boj, prestávka a Unbroken

30. októbra 2010 Demi vstúpila do liečebného zariadenia na liečbu fyzických a emocionálnych problémov. Správy ukázali, že Lovato nastúpila do liečebne, pretože udrela tanečnicu s ktorou mala konflikt, ktorý viedol k tomu, aby zasiahla rodina a tiež, aby sa naučila ovládať emócie. Demi berie 100 % zodpovednosť za tento incident. 28. januára 2011 Demi ukončila svoju hospitalizáciu v liečebni a vracia sa domov. Demi potvrdila, že trpela bulímiou a sebapoškodzovaním a častým používaním návykových látok s alkoholom. Demi sa nervovo zrútila a diagnostikovali jej bipolárnu poruchou. V apríli v časopise Seventeen sa rozhovorila o svojom osobnom boji a diskutovala na tému o dospievajúcich dievčatách. V apríli Demi oznámila svoj ​​odchod zo seriálu Sonny vo veľkom svete, čím svojou hereckou prestávkou museli producenti ukončiť seriál. Demi potom povedala že by bola ochotná vrátiť sa k herectvu, ak by sa cítila lepšie. Ale Disney Channel tento fakt viedlo k tomu, aby vytvorili seriál Náhody, ktorý nadväzoval na Sonny vo veľkom svete bez Demi. Avšak tento seriál bol po prvej sezóne zrušený.

20. septembra 2011 vydáva Demi svoj 3. štúdiový album pod názvom Unbroken tento album malo menej pop - rockových prvkov a Demi experimentovala s R&B. Tento album bol kritikmi prijatý s nadšením a vyhlásili, že Demi vďaka svojim osobným bojom mala kde čerpať a hudbu bola viac osobnejšia, než u predchádzajúcich dvoch albumov. Prvý singel z tohto albumu sa stal Skyscraper a získal univerzálne uznanie pre jeho dokonalé posolstvo, sebaúctu a dôveru. Tento singel bol umiestnený na 10. mieste v Billboard Hot 100. Ako druhý singel vybrala Demi Give Your Heart A Break, ktorý sa umiestnil na 16. mieste v USA. Singel Skyscraper bol certifikovaný v USA ako platinový, zatiaľ čo Give Your Heart A Break bol 2. certifikovaný na platinu. Lovato začala menšie propagačné turné pod názvom Summer Tour 2012, ktorý začal v júni a končil v septembri. Neskôr toto turné premenovala na A Special Night with Demi Lovato a navštívila rôzne americké štáty. V júli 2012 bol singel Skyscraper nominovaný za ''Najlepšie video s posolstvom'' na MTV Video Music Awards 2012, kde tiež vyhrala.

2012: X Faktor, Demi a návrat k herectvu

V marci 2012 stanica MTV vysielala špeciálny dokument Stay Strong, ktorý dokumentuje Demiin život počas liečenia a od začiatku jej kariéry. V apríli 2012 začala Demi pracovať na svojom štvrtom štúdiovom albume. V auguste 2012 sa stala Demi porotkyňou druhej rady amerického X faktoru s platom 1 milión dolárov. Demi dostala na starosť kategórii teenegrov, ktorí sa nedostali ani do Top 5 ako posledná zostala Cece Frey, ktorá sa umiestnila na 6 mieste. V marci potvrdila, že sa stane porotkyňou tretieho radu, tým sa jej plat rapídne navýšil. 24. decembra 2012 vydala Demi hudobné video Angles Among US, ktorý bol venovaný obetiam základnej školy Sandy Hook, kde bola masová prestrelka. 24. februára 2013 vydala Demi svoj ​​prvý singel Heart Attack z jej štvrtého albumu. Tento song bol veľmi pozitívne hodnotený, bol pochválený za jeho elektropopová prvky s akustickou formou basgitary a bubnov. Prvý týždeň táto pieseň debutovala v Billboard Hot 100 na čísle 12 s predajom viac 250.000 kópií.

10. mája 2013 Demi vydala svoj štvrtý štúdiový album Demi. Tento album bol hodnotený kladne aj keď nie veľmi. Niektorí vyhlásili, že je to veľmi dobrá ochutnávka popu, elektropopu a R&B a ďalší vyhlásili, že je chudobnejší ako jej predchádzajúce albumy. Tento album debutoval na Billboard Hot 200 na 3. mieste s predajom 110.000 kusov. Tento album sa preslávil aj v iných krajinách ako je Veľká Británia, Nový Zéland, Španielsko a iné. 16. júla 2013 Demi vydala jej druhý singel pod názvom Made in the USA, ktorý sa umiestnil na 80. mieste Billboard Hot 100 nejaký väčší úspech nemal. 9. septembra 2013 Demi oznámila, že plánuje vydať knihu Staying Strong. Demi tiež oznámila že sa vracia ako porotkyňa pre tretieho rad X Faktoru. Tiež oznámila, že sa objaví aspoň v 6 epizódach Glee, kde si zahrá umelkyňu Dani, ktorá začne chodiť so Santanou Lopez. Demi oznámila že 9. februára 2014 sa vydá na svoje Neon Lights Tour, ktoré bude zahŕňať Severnú a Južnú Ameriku. 21. októbra 2013 vydala k filmu Frozen pieseň Let It go.

Dobročinnosti a aktivity

Demi je zapojená do rozsiahlych filantropických aktivít. Podieľa sa na organizáciu " Disney Friends for Change, " ktorá presadzuje " ekologicko - priateľské správanie. " Demi, Selena, Miley a Jonas Brothers nahrali song " Send It On, " pieseň z tejto charity, ktorá slúžila ako ústredný song pre túto organizáciu v roku 2009. Pieseň debutovala v hitparáde Billboard Hot 100, kde sa umiestnila na dvadsiatom mieste. Organizácie " Disney Friends for Change " poslala všetky svoje výnosy zo songu " Send It On " ekologicky zameraným charitatívnym organizáciám, patriacim do organizácie " Disney Worldwide Conservation Fund. " O rok neskôr nahrala Demi s Joeom Jonasom novú pieseň s názvom " Make a Wave, " druhý charitatívne singel, v súčasnej dobe slúžiaci ako ústredný song pre organizáciu " Disney Friends for Change. " Demi tiež podporuje organizáciu " A Day Made Better. " Ďalšie organizácie, ktoré Demi podporuje, sú :

  • DonateMyDress.org
  • Kids Wish Network
  • Love Our Children USA
  • St . Jude Children 's Research Hospital
  • City of Hope

Image a osobný život

V rozhovore s Ellen DeGeneres Demi priznala, že v siedmej triede prechádzala bolestnými skúsenosťami so šikanovaním. Týranie bolo tak hrozné, že jedného dňa, v záchvate frustrácie a strachu, požiadala svoju matku, aby jej poskytla domáce vyučovanie. Napísala pieseň " For The love Of A Daughter " o svojom otcovi. Demi je kresťanka a modlí sa s kapelou pred vystúpením. Potom, čo sa prvýkrát stretli Demi a Selena na niekoľko rokov predchádzajúcom konkurze Barney & Friends, zaslali video blog na YouTube v marci 2008. Miley Cyrus a jej priateľka Mandy Jiroux, nahrali paródiu na toto video, ktorá zaujala pozornosť médií. Správy zahŕňali teóriu, že Demi a Selena by mohli nahradiť Miley Cyrus. Situáciu vysvetlila Selena tým, že povedala, že tam nebol žiadny spor.

V roku 2010, na svoje osemnáste narodeniny, Demi kúpila svojej rodine dom v stredomorskom štýle v Los Angeles. Povedala: "Darovať tento darček mojej rodine na moje narodeniny, bol ten najlepší darček. " Potom dodala: " Je v ňom skoro všetko, čo si len dokážete predstaviť. Je to veľmi krásny a útulný dom. To milujem. " Demi už raz zakúpila svojej rodine dom v Toluca Lake, v Los Angeles, ktorý stál 1,88 milióna dolárov. Dom kúpila, keď mala 16 rokov. Bola poctená čestným veľvyslancom školstva, oceneným od americkej spoločnosti American Partnership for Eosinophilic Disorders. Tiež je fanúšikom heavy metalu, ako sú skupiny Maylene a Sons of Disaster, Abigail Williams, The Devil Wears Prada, a Job for a Cowboy.

Centrum pre liečbu obmedzených

Dňa 1. novembra 2010 , Demi oznámila, že odišla z turné Jonas Brothers počas uplynulého víkendu , aby mohla vstúpiť do liečebného centra a vyhľadať lekárske ošetrenie na emocionálne a fyzické problémy. Demi uviedla, že ľutuje, že nemohla dokončiť svoje turné , ale teší sa späť do práce v blízkej budúcnosti.

Deň po oznámení, hovorca spoločnosti Disney povedal ľuďom, že spoločnosť Disney podporuje Demiine rozhodnutie. Hovorca Demi poprel pretrvávajúce špekulácie médií, že by Demiina liečba bola kvôli užívaní návykových látok . Iné zdroje uvádzajú , že išla do rehabilitácie kvôli poruchám príjmu potravy a sebapoškodzovaniu a iným druhom vecí . Dňa 28. januára 2011 bolo ohlásené, že Demi ukončila hospitalizáciu na rehabilitačnom zariadení a vráti sa domov do Los Angeles, kde bude aj naďalej navštevovať lekára, aby jej pomohli pracovať na otázkach týkajúcich sa liečby. Dňa 8. marca 2011 bolo uverejnené exkluzívne video, v ktorom Demi poďakovala svojim fanúšikom za podporu počas toho, čo ona opísala ako " najtemnejšie doby môjho života ", a tiež uviedla, že bola nadšená vrátiť sa späť do práce. Demi poskytla jej prvý post - rehabilitačný rozhovor pre hlásateľku ABC, Robin Roberts, ktorý bol vysielaný 22. apríla 2011. Počas rozhovoru Demi potvrdila, že jej liečba bola kvôli bulímii a sebapoškodzovanie. Demi tiež uviedla, že incident medzi ňou a Alex Welch prišiel potom, čo mala "veľmi nezdravý vzťah k jedlu".

Vzťahy

V roku 2009 Demi chodila krátko s bývalým gitaristom Metro Station, Trace Cyrusuem. V roku 2010 začala chodiť s Joeom Jonasom, s ktorým sa stretla pri nakrúcaní filmu Camp Rock v roku 2007. Dňa 24. mája 2010 potvrdila cez svoj ​​oficiálny Twitter, že už spolu nie sú. V rozhovore s US Weekly Joe Jonas uviedol: " Vedeli sme, že ísť do nášho milostného vzťahu nemusí byť jednoduché. Uvedomujem si, že po našom spoločne strávenom čase mám pocit, že sa starám oveľa viac o naše priateľstvo práve teraz. Bola to moja voľba sa rozísť, ale mám ju rád ako kamarátku. Bola tu pre mňa, keď som ju potreboval. Aj naďalej budem jej priateľ a budem tu pre ňu. "

Naj hity

  • 2008: Get Back
  • 2008: La La Land
  • 2008: Don´t Forget
  • 2008: Lo Que Soy
  • 2009: Here We Go Again
  • 2009: Remember December
  • 2009: Gift Of A Friend
  • 2011: Skyscraper
  • 2012: Give Your Heart A Break
  • 2013: Heart Attack
  • 2013: Made In The USA
  • 2013: Neon Lights
  • 2014: Really Don´t Care ft. Cher Lloyd

Diskografia

  • Don't Forget (2008)
  • Here We Go Again (2009)
  • Unbroken (2011)
  • Demi (2013)

Turné

  • 2008: Burnin' Up Tour (ako predskokan)
  • 2009: Demi Lovato Summer Tour 2009
  • 2009: Demi Lovato Fall Tour 2009
  • 2010: Demi Lovato South America Tour
  • 2010: Demi Lovato And Jonas Brothers and Cast of Camp Rock 2 Tour
  • 2011: An Evening With Demi Lovato
  • 2011: A Special Night With Demi Lovato
  • 2012: Unbroken Tour
  • 2012: Summer Tour 2012
  • 2014: The Neon Lights Tour
  • 2014: Demi World Tour

Filmografia

Film
Rok Film Úloha Poznámky
2008 Camp Rock Mitchie Torres
2009 Jonas Brothers: 3D Koncert Sama seba 3D film z koncertu
Program na ochranu princezien Rosalinda / Rosie Disney Channel Original Movie
2010 Camp Rock 2: The Final Jam Mitchie Torres Preméra 18. septembra 2010
Televízia
Rok Názov Úloha Poznámky
2002—2003 Barney & Friends Angela Vracajúca sa úloha
2006 Útek z väzenia Danielle Curtin Hosťujúce účinkovanie, "First Down" (séria 1, epizóda 26)
2007, 2009 As The Bell Rings Charlotte Adams Vracajúca sa úloha (1. séria) Hosťujúce účinkovanie, "Charlotte in the Halls" (séria 3, epizóda 1)
2008 Just Jordan Nicole Hosťujúce účinkovanie, "Slippery When Wet" (seria 2, epizóda 19)
Grey's Anatomy Hayley Hosť
2009-2010 Sonny ve velkém světě Sonny Munroe Disney Channel Original Series

Zdroj

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Demi Lovato na českej Wikipédii.