Na hrane zajtrajška: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
na upravu
Vegbot (diskusia | príspevky)
→‎Obsah: typo, replaced: Behom → Počas, . → .
Riadok 33: Riadok 33:


== Obsah ==
== Obsah ==
Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti. Mimikovia, mimozemská rasa pripomínajúca včeliu kolóniu, vytrvalo útočia na Zem, obracajúc veľké mestá v hromadu trosiek a zanechávajú za sebou milióny ľudských obetí. Podplukovník Bill Cage ([[Tom Cruise]]), ktorý nikdy nebol v žiadnej bitke, je s nulovým výcvikom a mizernou výzbrojou poslaný splniť úlohu, ktorá nie je ničím iným ako samovražednou misiou. Behom niekoľkých minút je zabitý, predtým sa mu však podarí zneškodniť Alphu. Hoci sa to zdá nemožné, precitne opäť na začiatku toho istého pekelného dňa a je nútený znovu bojovať a zomrieť ... a tak stále dokola.
Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti. Mimikovia, mimozemská rasa pripomínajúca včeliu kolóniu, vytrvalo útočia na Zem, obracajúc veľké mestá v hromadu trosiek a zanechávajú za sebou milióny ľudských obetí. Podplukovník Bill Cage ([[Tom Cruise]]), ktorý nikdy nebol v žiadnej bitke, je s nulovým výcvikom a mizernou výzbrojou poslaný splniť úlohu, ktorá nie je ničím iným ako samovražednou misiou. Počas niekoľkých minút je zabitý, predtým sa mu však podarí zneškodniť Alphu. Hoci sa to zdá nemožné, precitne opäť na začiatku toho istého pekelného dňa a je nútený znovu bojovať a zomrieť... a tak stále dokola.


== Externé odkazy ==
== Externé odkazy ==

Verzia z 16:09, 27. február 2015

Na hrane zajtrajška
Originálny názov Edge of Tomorrow
Žáner Akčný film
Dĺžka 113 minút minút
Štát USA, Austrália
Pôvodný jazyk Angličtina
Filmový štáb
Réžia Doug Liman
Kamera Dion Beebe

Na hrane zajtrajška je americký akčný film z roku 2014.

Obsah

Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti. Mimikovia, mimozemská rasa pripomínajúca včeliu kolóniu, vytrvalo útočia na Zem, obracajúc veľké mestá v hromadu trosiek a zanechávajú za sebou milióny ľudských obetí. Podplukovník Bill Cage (Tom Cruise), ktorý nikdy nebol v žiadnej bitke, je s nulovým výcvikom a mizernou výzbrojou poslaný splniť úlohu, ktorá nie je ničím iným ako samovražednou misiou. Počas niekoľkých minút je zabitý, predtým sa mu však podarí zneškodniť Alphu. Hoci sa to zdá nemožné, precitne opäť na začiatku toho istého pekelného dňa a je nútený znovu bojovať a zomrieť... a tak stále dokola.

Externé odkazy