Lily Allenová: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
aktualizácia
d preklepy
Riadok 7: Riadok 7:
}}
}}


'''Lily Allenová''', neprechýlene '''Lily Allen''', plným menom '''Lily Rose Beatrice Allen''' ([[2. máj]] [[1985]]) je [[Anglicko|britská]] [[pop]]ová [[speváčka]], známa najmä svojimi piesňami „Smile“ (v júni 2006 zvíťazila v hitparáde UK Singles Charts) a „LDN“. V roku [[2006]] bola nominovaná na prestížnu britskú hudobnú cenu [[Brit Award]]. Lily Allen je dcérou herca a speváka [[Keith Allen|Keitha Allena]] a filmovej producentky [[Alison Owenová|Alison Owenové]]. Jej singel „Smile“ sa dostal na prvé míesto britskej hitparády v júli 2006.
'''Lily Allenová''', neprechýlene '''Lily Allen''', plným menom '''Lily Rose Beatrice Allen''' ([[2. máj]] [[1985]]) je [[Anglicko|britská]] [[pop]]ová [[speváčka]], známa najmä svojimi piesňami „Smile“ (v júni 2006 zvíťazila v hitparáde UK Singles Charts) a „LDN“. V roku [[2006]] bola nominovaná na prestížnu britskú hudobnú cenu [[Brit Award]]. Lily Allen je dcérou herca a speváka [[Keith Allen|Keitha Allena]] a filmovej producentky [[Alison Owenová|Alison Owenové]]. Jej singel „Smile“ sa dostal na prvé miesto britskej hitparády v júli 2006.


== Iné projekty ==
== Iné projekty ==

Verzia z 11:30, 26. máj 2015

Lily Allenová
britská speváčka
britská speváčka
Narodenie2. máj 1985 (38 rokov)
Veľká Británia Londýn, Veľká Británia
Odkazy
Webstránkalilyallenmusic.com
CommonsSpolupracuj na Commons Lily Allenová

Lily Allenová, neprechýlene Lily Allen, plným menom Lily Rose Beatrice Allen (2. máj 1985) je britská popová speváčka, známa najmä svojimi piesňami „Smile“ (v júni 2006 zvíťazila v hitparáde UK Singles Charts) a „LDN“. V roku 2006 bola nominovaná na prestížnu britskú hudobnú cenu Brit Award. Lily Allen je dcérou herca a speváka Keitha Allena a filmovej producentky Alison Owenové. Jej singel „Smile“ sa dostal na prvé miesto britskej hitparády v júli 2006.

Iné projekty