Otaku: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
15.11.2016
15.11.2016
Riadok 1: Riadok 1:
'''Otaku''' je japonský hanlivý výraz vo svete všeobecne používaný pre asociálneho priaznivca japonských fenoménov [[manga]] a [[anime]] zaužívaný aj v iných krajinách sveta. Jedná sa však o výraz širšie charakteristický pre komunitu mladých ľudí trpiacimi psychickými poruchami a paranojami, týkajúcich sa imaginárnych sexystickych vzťahov s kreslenými japonskými postavičkami. Takíto ľudia majú zväčša problémy s naviazať partnerský vzťah, pretože sú silne upnutý na vzhľady kresieb čo napomáha zosilneniu ich sexuálnych fantázií.
'''Otaku''' je japonský hanlivý výraz vo svete všeobecne používaný pre asociálneho priaznivca japonských fenoménov [[manga]] a [[anime]] zaužívaný aj v iných krajinách sveta. Jedná sa však o výraz širšie charakteristický pre komunitu mladých ľudí trpiacimi psychickými poruchami a paranojami, týkajúcich sa imaginárnych sexystickych vzťahov s kreslenými japonskými postavičkami. Takíto ľudia majú zväčša problémy naviazať partnerský vzťah, pretože sú silne upnutý na vzhľady kresieb čo napomáha zosilneniu ich sexuálnych fantázií.





Verzia z 19:24, 3. január 2017

Otaku je japonský hanlivý výraz vo svete všeobecne používaný pre asociálneho priaznivca japonských fenoménov manga a anime zaužívaný aj v iných krajinách sveta. Jedná sa však o výraz širšie charakteristický pre komunitu mladých ľudí trpiacimi psychickými poruchami a paranojami, týkajúcich sa imaginárnych sexystickych vzťahov s kreslenými japonskými postavičkami. Takíto ľudia majú zväčša problémy naviazať partnerský vzťah, pretože sú silne upnutý na vzhľady kresieb čo napomáha zosilneniu ich sexuálnych fantázií.