Redaktor:Peter Mikšík: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
d aktualizácia
d aktualizácia
Riadok 27: Riadok 27:
Diplom WikiJar SVE 2015.jpg|Diplom za 1. miesto v súťaži WikiJar SVE 2015
Diplom WikiJar SVE 2015.jpg|Diplom za 1. miesto v súťaži WikiJar SVE 2015
</gallery></center>
</gallery></center>
V minulosti som bol ako dobrovoľník veľmi aktívny vo viacerých internetových komunitách, napr. som bol v tíme slovenskej lokalizačnej komunity [[Mozilla Corporation|Mozilla.sk]]<ref>[http://www.mozilla.sk/o-nas/ Mozilla.sk > O nás]</ref> a tiež správca blogov a diskusií na [[Denník SME|Sme.sk]]<ref>[http://tech.sme.sk/c/4330286/seznam-nechce-anonymnych-diskuterov-slovenske-weby-vahaju.html Sme.sk > Seznam nechce anonymných diskutérov, slovenské weby váhajú]</ref>. Som líder slovenskej lokalizácie [[Facebook|Facebooku]]<ref>[https://www.facebook.com/?sk=trans_leaderboard&view=alltime Zoznam prekladateľov Facebooku do slovenčiny]</ref>.<br><br>V roku 2015 som sa zaoberal témou [[:Kategória:Železná opona|Železná opona]] na [https://dennikn.sk/autor/peter-miksik/ blogu Denníka N].<br><br>V septembri 2015 som na cestách a necestách po okresoch [[Zoznam kultúrnych pamiatok v okrese Púchov|Púchov]], [[Zoznam kultúrnych pamiatok v okrese Považská Bystrica|Považská Bystrica]] a [[Zoznam kultúrnych pamiatok v okrese Ilava|Ilava]] fotografoval národné kultúrne pamiatky do súťaže [http://wikilovesmonuments.sk/2015/09/wiki-miluje-pamiatky-2015-zacina/ Wiki miluje pamiatky 2015]. Fotil som však „encyklopedicky“ (nie umelecky), pretože som technický a nie umelecký typ. Zároveň som editoval zoznamy kultúrnych pamiatok v týchto troch okresoch. Počtom 129 snímok som obsadil 4. miesto, ale počtom navštívených pamiatok to bude asi oveľa lepšie, pretože som pridával vždy iba po jednej snímke z každej pamiatky. A toto sú moje [http://stats.wikilovesmonuments.cl/slovakia?items=92&page=1&user=Peter+Mik%C5%A1%C3%ADk Wiki Loves Monuments].<br><br>Ostatný rok mi všetko voľný čas zaberá nová záľuba: [[Geocaching]].
V minulosti som bol ako dobrovoľník veľmi aktívny vo viacerých internetových komunitách, napr. som bol v tíme slovenskej lokalizačnej komunity [[Mozilla Corporation|Mozilla.sk]]<ref>[http://www.mozilla.sk/o-nas/ Mozilla.sk > O nás]</ref> a tiež správca blogov a diskusií na [[Denník SME|Sme.sk]]<ref>[http://tech.sme.sk/c/4330286/seznam-nechce-anonymnych-diskuterov-slovenske-weby-vahaju.html Sme.sk > Seznam nechce anonymných diskutérov, slovenské weby váhajú]</ref>. Som líder slovenskej lokalizácie [[Facebook|Facebooku]]<ref>[https://www.facebook.com/?sk=trans_leaderboard&view=alltime Zoznam prekladateľov Facebooku do slovenčiny]</ref>.<br><br>V roku 2015 som sa zaoberal témou [[:Kategória:Železná opona|Železná opona]] na [https://dennikn.sk/autor/peter-miksik/ blogu Denníka N].<br><br>V septembri 2015 som na cestách a necestách po okresoch [[Zoznam kultúrnych pamiatok v okrese Púchov|Púchov]], [[Zoznam kultúrnych pamiatok v okrese Považská Bystrica|Považská Bystrica]] a [[Zoznam kultúrnych pamiatok v okrese Ilava|Ilava]] fotografoval národné kultúrne pamiatky do súťaže [http://wikilovesmonuments.sk/2015/09/wiki-miluje-pamiatky-2015-zacina/ Wiki miluje pamiatky 2015]. Fotil som však „encyklopedicky“ (nie umelecky), pretože som technický a nie umelecký typ. Zároveň som editoval zoznamy kultúrnych pamiatok v týchto troch okresoch. Počtom 129 snímok som obsadil 4. miesto, ale počtom navštívených pamiatok to bude asi oveľa lepšie, pretože som pridával vždy iba po jednej snímke z každej pamiatky. A toto sú moje [http://stats.wikilovesmonuments.cl/slovakia?items=92&page=1&user=Peter+Mik%C5%A1%C3%ADk Wiki Loves Monuments].<br><br>Momentálne mi všetko voľný čas zaberá nová záľuba: [[Geocaching]].


== Kontakt e-mailom ==
== Kontakt e-mailom ==

Verzia z 04:27, 6. máj 2017

Infobox Peter Mikšík
Peter Mikšík
Slovakia
Slovakia
Tento redaktor žije na Slovensku.
E-mail tohto redaktora je peter@miksik.sk.
Tento redaktor je na Facebooku
Tento redaktor na Wikipédii pôsobí 18 rokov a 44 dní.

O mne

Na Wikipédii som síce od roku 2006, ale do r. 2014 som prispieval len poskromne. V roku 2015 som sa začal intenzívne venovať komunistickému režimu v Česko-Slovensku, čo zahŕňalo napríklad tieto témy:


Na jar roku 2015 som na slovenskej Wikipédii zvíťazil v súťaži Wikipédia:WikiJar SVE.

V minulosti som bol ako dobrovoľník veľmi aktívny vo viacerých internetových komunitách, napr. som bol v tíme slovenskej lokalizačnej komunity Mozilla.sk[1] a tiež správca blogov a diskusií na Sme.sk[2]. Som líder slovenskej lokalizácie Facebooku[3].

V roku 2015 som sa zaoberal témou Železná opona na blogu Denníka N.

V septembri 2015 som na cestách a necestách po okresoch Púchov, Považská Bystrica a Ilava fotografoval národné kultúrne pamiatky do súťaže Wiki miluje pamiatky 2015. Fotil som však „encyklopedicky“ (nie umelecky), pretože som technický a nie umelecký typ. Zároveň som editoval zoznamy kultúrnych pamiatok v týchto troch okresoch. Počtom 129 snímok som obsadil 4. miesto, ale počtom navštívených pamiatok to bude asi oveľa lepšie, pretože som pridával vždy iba po jednej snímke z každej pamiatky. A toto sú moje Wiki Loves Monuments.

Momentálne mi všetko voľný čas zaberá nová záľuba: Geocaching.

Kontakt e-mailom

Poslať e-mailovú správu

Štatistika

Externé odkazy

Blog v Denníku N

Referencie

Ocenenia

Nasledovní redaktori si myslia, že tento redaktor je veľkým prínosom pre Wikipédiu:

Rád Daniela Rapanta Za články o železnej opone a propagáciu Wikipédie na blogu
Lišiak (diskusia) 17:29, 3. september 2015 (UTC)