Diskusia s redaktorom:Matros: Rozdiel medzi revíziami

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Matros (diskusia | príspevky)
Matros (diskusia | príspevky)
Bez shrnutí editace
Riadok 14: Riadok 14:
::[[Diskusia s redaktorom:Matros/feb.2006-sep.2006]]
::[[Diskusia s redaktorom:Matros/feb.2006-sep.2006]]
::[[Diskusia s redaktorom:Matros/sep.2006-dec.2006]]
::[[Diskusia s redaktorom:Matros/sep.2006-dec.2006]]
::[[Diskusia s redaktorom:Matros/2007-2017]]
<!----------------------------------------------------------------->
<!----------------------------------------------------------------->
<div style="float:right; padding-left:5px;">
<div style="float:right; padding-left:5px;">
Riadok 20: Riadok 21:
<!----------------------------------------------------------------->
<!----------------------------------------------------------------->


== Pravidlo o správcoch ==

Zdravím, slovenská Wikipédia nedávno prijala nové [[Wikipédia:Pravidlá/Pravidlo o správcoch|pravidlo o správcoch]]. Jeho [[Wikipédia:Pravidlá/Pravidlo o správcoch#Prechodné ustanovenia|prechodné ustanovenia]] sa týkajú všetkých správcov, ktorí neboli zvolení alebo potvrdení za posledný rok. Pretože k nim patríš, považujem za dôležité upozorniť Ťa, že je potrebné podať do mesiaca od dňa prijatia pravidla o správcoch (t.j. 30.7.2008) žiadosť o potvrdenie. [[Redaktor:Vasiľ|Vasiľ]] 21:10, 30. júl 2008 (UTC)
: Myslím, že v mojom prípade je úplne jasné, že o potvrdenie žiadať NEBUDEM. Už dlhšie obdobie bohužial nemám dostatok času venovať sa wiki na úrovni aká sa od správcu očakáva a zároveň som vždy presadzoval zásadu, že redaktori, ktorí boli kedysi aktívni ale dnes už do wiki neprispievajú by nemali zostávať v pozícii správcu "doživotne". Týmto by som ťa chcel preto požiadať, aby si v mojom mene predložil stewardom návrh na odobratie spravcovských práv. Mimochodom, tá lehota nemá byť náhodou do 30.8.2008??? --<small>[[Redaktor:Matros|<span style="background:black;color:orange">matЯos</span>]]</small>+<sup>[[Diskusia s Redaktorom:Matros|<span style="background:orange;color:black">talk</span>]]</sup> 15:50, 4. august 2008 (UTC)

== Vitaj Matros ==
Vitaj Matros. To len tak, aby reč nestála.--[[Redaktor:Jano spoza mláky|Jano spoza mláky]] 20:33, 6. september 2008 (UTC)
:Ďakujem za privítanie A čo inak nového? :))) --<small>[[Redaktor:Matros|<span style="background:black;color:orange">matЯos</span>]]</small>+<sup>[[Diskusia s Redaktorom:Matros|<span style="background:orange;color:black">talk</span>]]</sup> 20:39, 6. september 2008 (UTC)
::Nuž, nepýtaš sa pravého. Ja som tu tiež chvíľu nebol a nestačím sa diviť. Ale hádam prežijeme ...--[[Redaktor:Jano spoza mláky|Jano spoza mláky]] 21:03, 6. september 2008 (UTC)

== Pravidlo o správcoch atď. ==

*Ahoj Matros. Ako vieš, 30. júla 2008 vstúpilo do platnosti [[Wikipédia:Pravidlá/Pravidlo o správcoch|pravidlo o správcoch]]. Nepožiadal si do mesiaca o potvrdenie, a teda, aj keď ti ešte steward práva zatiaľ neodobral, myslím, že by si správcovské úkony nemal vykonávať. Sorry. --–[[User:Bubamara|<span style="font-variant:small-caps;color:#8B008B;">'''Bubamara'''</span>]] [[User talk:Bubamara|♠]] 21:55, 6. september 2008 (UTC)
**Ok --<small>[[Redaktor:Matros|<span style="background:black;color:orange">matЯos</span>]]</small>+<sup>[[Diskusia s Redaktorom:Matros|<span style="background:orange;color:black">talk</span>]]</sup> 07:40, 7. september 2008 (UTC)

==Odobratie správcovských práv==
Ahoj Matros. Pretože si v súlade s [[Wikipédia:Pravidlá/Pravidlo o správcoch|novým pravidlom]] nepožiadal o potvrdenie, steward ti odobral správcovské práva. Ďakujeme Ti za Tvoju doterajšiu prácu a dúfame, že sa tu s Tebou znovu budeme vídať častejšie. [[Redaktor:Mz|Mz]] 07:53, 14. september 2008 (UTC)

== index portalu Ludia ==

Daj potom vediet, ked budes mat nastavenia, mozeme to testnut... :) {{ja|Liso}} 12:21, 22. september 2008 (UTC)

== Redaktor:Tlustulimu‎ ==

Dobrý večer, Matros. Ďakujem pre tvojé korektury. {{Úsmev}} Pozdrav --[[Redaktor:Tlustulimu|Tlustulimu]] 17:41, 3. október 2008 (UTC)

== Překlad ==

Prosím, přeložte [http://cs.wikipedia.org/wiki/Michelle_Mercierov%C3%A1 tento] článek na české wikipedii.
Jenom dáte editovat a tam už s tím zacházíte jako s upraviť.
Děkuji.
Kmenicka-česká wikipedie --[[Redaktor:Kmenicka|Kmenicka]] 05:28, 27. marec 2009 (UTC)
: wtf? --<small>[[Redaktor:Matros|<span style="background:black;color:orange">matЯos</span>]]</small>+<sup>[[Diskusia s Redaktorom:Matros|<span style="background:orange;color:black">talk</span>]]</sup> 09:20, 14. apríl 2009 (UTC)

== Nova osobnosť ==

Nazdar,
Mohol by si pridať do Kategória:Slovenské vojenské osobnosti: http://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_U%C5%A1iak
Ďakujem
http://sk.wikipedia.org/wiki/Redaktor:Aliibn

== [[Mary Shelleyová]] ==

Ja sa ospravedlnujem, že píšem sem, ale neviem kam
všimla som si že v skecii: http://sk.wikipedia.org/wiki/Port%C3%A1l:%C4%BDudia je Mary shelly červená, akoby nebola na wiki, čo sa nezakladá na pravde. Je založená ako Mary Shallyová http://sk.wikipedia.org/wiki/Mary_Shelleyov%C3%A1
chcela som to opraviť, ale nejako som sa nezorientovala, asi schválne, tak len takto upozornujem, na chybičku
dobrú noc
--ASPR 21:40, 1. február 2011 (UTC)


== Pozvánka na [[Wikipédia:Stretnutia#Valné zhromaždenie WM SR 9.9.2012|Valné zhromaždenie WM SR 9.9.2012]] ==
Ahoj, Matros.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. [[Redaktor:Wizzard|Wizzard]] 23:04, 3. september 2012

<small>''Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z [[Wikipédia:Stretnutia/Zoznam pozvaných|tohto zoznamu]].''</small>

== [[Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky|Wiki Loves Monuments 2012]] ==
Ahoj, {{PAGENAME}}

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia '''[[Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky|Wiki Loves Monuments]]''' a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke [[Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku]].

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke [[Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky]] alebo aj na [http://www.wikilovesmonuments.cz www.wikilovesmonuments.cz] v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: [[Redaktor:Wizzard|Wizzard]], [[Redaktor:Jetam2|Jetam2]], [[Redaktor:KuboF|KuboF]], [[Redaktor:Karl Gruber|K@rl]] (iba anglicky alebo nemecky).

'''Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:'''

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a <nowiki>{{Wiki Loves monument|sk}}</nowiki>. [[Redaktor:Wizzard|Wizzard]] {{<includeonly>subst:</includeonly>#time: H:i, j. F Y}} <small>(zabudnutý podpis)</small>


<small>''Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z [[Wikipédia:Stretnutia/Zoznam pozvaných|tohto zoznamu]].''</small>

==Prosba o pomoc==
Dobrý den, jakým způsobem se domohu spravedlnosti, když nějaký správce ( https://sk.wikipedia.org/wiki/Redaktor:Vasi%C4%BE ) vytrvale maže informace o konkrétním tématu (v tomto případě o mormonizmu)? Tvrdí stále dokola, že tam jsou jen závislé zdroje, ale není to pravda. Existuje tu nějaký nezávislý soud? Nebo něco takového? Wikipedie má být objektivní, a ne že to tu ovládají nějací lidé, kteří si tu prosazují svůj tok informací. Na české wikipedii si tohle drzé chování dovolil někdo párkrát a byl správci smazán. Tady je to normální? Jen proto že je slovensko katolické? Byly smazány celé stránky Slovo moudrosti, Zákon cudnosti, Korporace CJKSND a Obdarovanie. Okamžité smazání je podle mého naprosto nevhodné, když jde o témata, která ovlivnují takové množství lidí. Vasil také smazal na stránce o americkém státu Utah informaci, že byl stát založen mormony a že tvoří do dneška většinu obyvatel. Utah je obrovský sektářský stát, kde všechno ovládá mormonská církev. Celá historie Utahu je o mormonské církvi. Jak může někdo zatajovat takto důležitou informaci? Žádám pomoc! --[[Redaktor:Sobekuba|Sobekuba]] ([[Diskusia s redaktorom:Sobekuba|diskusia]]) 15:45, 26. jún 2015 (UTC)

== Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline ==

Ahoj Matros!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – [http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/ 2. slovenská WikiKonferencia]! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v [http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/prihlaska/ prihláške] môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou ''OSSConf'', konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, [[Redaktor:KuboF Hromoslav|KuboF Hromoslav]], 5. december 2017
<!-- Zprávu zaslal Uživatel:Teslaton@skwiki pomocí seznamu na https://sk.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikip%C3%A9dia:Wikimedia_Slovensk%C3%A1_republika/Pozv%C3%A1nky&oldid=6590663 -->


== Jedno ňuňu ==
== Jedno ňuňu ==

Verzia z 09:31, 15. október 2018

Ak ja chcem niečo od Teba, napíšem Ti to do Tvojej diskusie, odpovedz mi prosím tam.

Pokiaľ chceš niečo Ty, napíš mi sem, odpoviem tu. Nové príspevky sa pridávajú na koniec.


Archív:

Diskusia s redaktorom:Matros/feb.2006-sep.2006
Diskusia s redaktorom:Matros/sep.2006-dec.2006
Diskusia s redaktorom:Matros/2007-2017


Jedno ňuňu

Toto musím, lebo najosobné spomienky. Nechce sa mi veriť, že ste s mo-Slimymkom dorástli už do takej vekovej cifry. Deti. :-) Verím, že sa vám dobre vodí v živote. Držte sa obaja! --–Bubamaradisk. 22:08, 10. október 2018 (UTC)[odpovedať]
Čas nezastavíš - už sme starí obaja :) A ty ako sa máš? Inak máš môj obdiv, že sa stále aj po toľkých rokoch staráš o našu wiki :) matЯos+talk 09:30, 15. október 2018 (UTC)[odpovedať]