Diskusia:Becherov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Dobrý deň, informácie o stránke Becherov určite neporušujú autorské práva, pretože som sám autorom webovej stránky o obci Becherov,preto si myslím, že nemožem nezákonne kopírovať svoj vlastný text. Rozumnejsšie riešenie by asi bolo poslať túto informáciu na mail uvedený na danej webovej stránke a informovať sa. A informácie o tejto obci by boli prístupné aj z tejto stránky, lebo si myslím, že bola vytvorená za týmto účelom. A ešte jedno upresnenie: v obci sú 2 kostoly, pravoslávny zasvatený uspeniu presvatej Bohorodice a gréckokatolícky (nie katolícky) kostol Narodenia Panny Márie z roku 1847. Aj keby som ich nepridal na túto stránku ja, povolil by som kopírovanie textu z tejto webovej stránky (kvoli tomu nie je na stránke znak "copyright" A ďalšia vec, na tejto pomerne obsiahlej stránke som nezistil mailovú adresu, kde sa možem obrátiť s týmto problémom. Vo F.A.Q. a krčmových stoloch sa nikdy nedajú zodpovedať úplne všetky otázky, najma špecifické. Aj keď je to dobrý nástroj a odľahčuje príp. písanie mailov (ak by tu nejaký bol). Ľubomír Fedorko

Vdaka za upozornenie ohladom neprehladnosti, co sa tyka mailovych adries, kam posielat otazky a pripadne povolenia pre "kopirovanie" textov, nieco s tym na wikipedii spravime. Zatial, ak by to bolo mozne, by som Vas za vsetkych redaktorov wikipedie poprosil taketo jedno oficialne povolenie o zaslanie na adresu wikisk-l@mail.wikimedia.org, kde podobne povolenia archivujeme pre vsetky pripady. Dakujem. Bebe@diskprís 13:56, 3 november 2005 (UTC)

Toto je to pravé miesto, kde to napísať. Ďakujem Vám za ochotu prístupniť tieto informácie. Aby som Vám to vysvetlil: to, že na stránke nemáte znak copyright neznamená, že jej obsah nie je chránený autorským zákonom -- naopak, automaticky zverejnenim chraneny je. Ak chcete povolit kopirovanie obsahu, musite to vyslovne uviest. Dalej, Wikipedia sa v tomto snazi byt opatrna. Preto sa vzdy pred uverejnenim uz publikovanych (a teda autorskym zakonom chranenych) informacii snazime ziskat povolenie aspon emailom. Poslite nam preto prosim email s povolenim na uvedeny mailing list, zverejnime ho na tejto diskusnej stranke. Tu je sablona (doplnte o ktore texty sa jedna):

Týmto udeľujem Wikipédii pretrvávajúce, bezodplatné, nevýlučné právo a licenciu
upravovať text, ktorého som autorom. Bol som oboznámený a súhlasím s tým,
že text môže byť následne menený, upravovaný, presúvaný, rozšírený, zmazaný alebo
skombinovaný ďalšími používateľmi Wikipédie. Chápem, že ohľadne príspevkov
do Wikipédie nie je možné požadovať žiadnu záruku týkajúcu sa dostupnosti
do nasledujúcej úpravy alebo odstránenia.
Uďeľujem nadácii Wikimedia Foundation pretrvávajúce, bezodplatné, nevýlučné právo a
licenciu  zverejňovať text pred alebo po vyššie spomenutých úpravách za podmienok
stanovaných v GNU Free Documentation License (GFDL).

Ďakujem za pochopenie. helix84 14:04, 3 november 2005 (UTC)

Ja by som vyhodil tu wikipediu, lebo clanok moze byt sireny aj mimo Wikipediu. Preto treba skor upozornit na povolenie na sirenie (aj mimo Wikipedie) podla GFDL. Pri formulovani Týmto udeľujem Wikipédii pretrvávajúce... moze nastat nespravny dojem, ze sa to jedna iba Wikipedie. --Maros 15:59, 3 november 2005 (UTC)

Licencia na distribúciu sa udeľuje Wikipédii, spomenutý problém adresuje slovo nevýlučné. Tento text je to, čo by nám mali autori posielať (toto je licencia), samozrejme, že im jej význam musíme vopred vysvetliť. Vylepšuj preto môj návrh na Diskusia_k_Wikipédii:Zdroje#Štandardný žiadací email. helix84 15:47, 14 november 2005 (UTC)

Povolenie[upraviť zdroj]

Týmto udeľujem Wikipédii pretrvávajúce, bezodplatné, nevýlučné právo a licenciu reprodukovať text, ktorého som autorom a je zverejnený na stránke becherov.host.sk. Bol som oboznámený a súhlasím s tým, že text môže byť následne presúvaný, rozšírený, zmazaný alebo skombinovaný ďalšími používateľmi Wikipédie. Chápem, že ohľadne príspevkov do Wikipédie nie je možné požadovať žiadnu záruku týkajúcu sa dostupnosti do nasledujúcej úpravy alebo odstránenia. Ľubomír Fedorko

Dostal som takýto mail. Adrian@diskprís 16:46, 28. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Ako mozem pripojit k tejtio obci erb? lubo (lubofed)

História[upraviť zdroj]

Prečo pri doplnení časti História je táto stále mazaná? Info je z oficiálnej stránky obce, a to som Vám už dával aj písomné povolenie na uverejňovanie informácií z tejto stránky!