Súbor:Aida poster colors fixed.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(4 780 × 2 988 pixelov, veľkosť súboru: 8,74 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Popis
العربية: مُلصق من سنة 1908م لأوپرا عايدة الخاصَّة بگوزيپي ڤيردي، ومن تأدية شركة هيپودروم للأوپرا في كليڤلاند، بولاية أوهايو الأمريكيَّة.
Čeština: Plakát z roku 1908 k opeře Aida skladatele Giuseppe Verdiho prováděné společností Hippodrome Opera Company Cleveland
English: 1908 poster for Giuseppe Verdi's Aida, performed by the Hippodrome Opera Company of Cleveland, Ohio.
Français : Affiche de 1908 de l'Aïda de Verdi, interprétée par la Hippodrome Opera Company (troupe d'opéra de l'hippodrome) de Cleveland, dans l'Ohio (États Unis).

[1]

Türkçe: Giuseppe Verdi'nin prömiyeri 1871'de yapılan Aida operasının, 1908 yılında Cleveland, Ohio'daki Hippodrome Opera Kumpanyası tarafından sahnelenişinde kullanılan taşbaskı afiş. Afişte operanın II. perdesinin 2. sahnesindeki zafer yürüyüşü görülmektedir.
Dátum
Zdroj
Tento obrázok je dostupný v oddelení Prints and Photographs division v Knižnici Amerického Kongresu pod digitálnym ID cph.3g12407.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Autor The Otis Lithograph Co, Cleveland and New York
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Public domain
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech volným dílem. To platí pro americká díla, jejichž autorská práva vypršela, často proto, že byla poprvé zveřejněna před 1. lednem 1929. Podívejte se na tuto stránku pro další vysvětlení.

United States
United States
Tento obrázek nemusí být volným dílem mimo Spojené státy; to se týká zvláště těch zemí a oblastí, kde pro americká díla neplatí pravidlo kratší doby, jako jsou Kanada, Kontinentální Čína (ne Hong Kong nebo Macao), Německo, Mexiko a Švýcarsko. Tvůrce a rok publikace jsou nezbytné informace a musí být uvedeny. Viz Wikipedie:Autorské právo pro více informací.
Ďalšie verzie

Zhodnocení

Obrázok of the year
Obrázok of the year
Obrázok of the day
Obrázok of the day
Featured obrázok

Wikimedia CommonsWikipédia

Tento soubor byl vybrán jako obrázek dne pro 12. března 2012.
Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Odporúčané obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Vzhledem k poměru stran 8 : 5, 16 : 10 nebo 16 : 9 je tento obrázek vhodný jako tapeta na pozadí pro širokoúhlé monitory (vizte galerii).

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Toto je upravený obrázek, což znamená, že byl oproti původní verzi digitálně změněn. Úpravy: colors corrected, edges sharpened. Původní verzi je možné zhlédnout zde: Giuseppe Verdi - Hippodrome Opera Company - Aida poster.jpg. Úpravy provedl Kaldari.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

image/jpeg

04424b9f56c63a1c50c25ed5ef561ac678227d0a

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

9 169 062 bajt

2 988 obrazový prvok

šířka čeština

4 780 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna19:24, 26. február 2009Náhľad verzie z 19:24, 26. február 20094 780 × 2 988 (8,74 MB)Kaldariusing restored version

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta