Súbor:POL Głogów COA.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 584 × 663 pixelov, veľkosť súboru: 76 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

English: Głogów Coat of Arms. The CoA is available at the town's official site in CDR (Corel Draw) and AI (Adobe Illustrator) formats. Converted to SVG by Bastique.
Français : Blason de la ville de Głogów. Le blason est disponible sur le site officiel de la ville dans les formats CDR (Corel Draw) et AI (Adobe Illustrator). Converti dans le format SVG par Bastique.
Polski: Herb Głogowa. Herb dostępny jest na oficjalnej stronie miasta w formatach CDR (Corel Draw) i AI (Adobe Illustrator).


Public domain
Na základe § 4, odst. 1 a 2 poľského zákona o práve autorskom a právach súvisiacich (Dz. U. z 2022 r. poz. 2509) v znení neskorších predpisov „nie sú predmetom autorského práva normatívne akty, ich návrhy, úradné dokumenty, znaky a symboly.“ Preto je tento súbor voľné dielo (vo význame public domain). V niektorých prípadoch však môže byť jeho použitie obmedzené inými zákonmi.

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna22:36, 15. február 2006Náhľad verzie z 22:36, 15. február 2006584 × 663 (76 KB)Ausir
22:30, 15. február 2006Náhľad verzie z 22:30, 15. február 2006584 × 663 (76 KB)Ausir{{English}} Głogów Coat of Arms. The CoA is available at the town's official site in [http://www.glogow.pl/doc_files/herb.cdr CDR] (Corel Draw) and [http://www.glogow.pl/doc_files/herb.ai AI] (Adobe Illustrator) formats. Converted to SVG by [[User:B

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 3 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.