Súbor:Photo 03 in Nanjing Massacre (Itou Kaneo's Album).png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(491 × 644 pixelov, veľkosť súboru: 291 KB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Photo in the album taken in Nanjing by Itou Kaneo of the Kisarazu Air Unit of the Japanese Navy during Nanjing Massacre, recording the atrocities committed by the Japanese Army.
中文:这本照相册收入了1937年7月13日到1938年3月30日期间,日军侵占北京、南京、苏州、上海等地的历史照片190多幅,其中有关于南京的历史照片144幅。这本相册原先的主人和拍摄者是原侵华日军木更津海军航空队基地员伊藤兼男,这190多张照片则是他在卢沟桥事变发生后不久,参与侵华战争的从军经历和所见所闻。每一张照片下面,都有伊藤兼男本人所写的详细文字说明,标注着这些照片的出处、时间、地点等。
Dátum
Zdroj 伊藤兼男寫真集(unpublished)
Autor 伊藤兼男

Licencovanie

Public domain
Tato fotografie je v Japonsku volným dílem, protože její autorskoprávní ochrana na základě článku 23 z roku 1899 Autorského zákona Japonska (anglický překlad) a článku 2 of Doplňkových ustanovení Autorského zákona z roku 1970 expirovala. To platí v případě, kdy fotografie splňuje jednu z následujících podmínek:
  1. Byla publikována před 1. lednem 1957.
  2. Byla pořízena před 1. lednem 1947.
Také je volným dílem v USA, protože autorskoprávní ochrana v Japonsku expirovala v roce 1970 a nebyla obnovena uruguajskou vzájemnou dohodou.
Notes
Notes
Pro vkladatele: Prosíme, poskytněte zdroj a datum publikace.
  • Pokud byla fotografie publikována také v USA během 30 dní od publikace v Japonsku, může být stále pod autorskoprávní ochranou. Pokud autorskoprávní ochrana v USA neexpirovala, tento soubor bude smazán. Vizte Commons:Hirtle chart.
  • Tato šablona by neměla být použita pro věrnou fotografickou reprodukci výtvarného umění. Podle článku 23 bývalého Autorského zákona je ochrana takové fotografie konzistentní se samotným výtvarným dílem. Také vizte Commons:When to use the PD-Art tag.

العربية  čeština  Deutsch  English  español  français  italiano  日本語  한국어  македонски  Bahasa Melayu  português  русский  sicilianu  Tiếng Việt  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna01:49, 23. jún 2013Náhľad verzie z 01:49, 23. jún 2013491 × 644 (291 KB)MtBellUser created page with UploadWizard

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Metadáta