Súbor:SvetiSavaMileseva.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(593 × 754 pixelov, veľkosť súboru: 64 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Saint Sava
Umelec/Tvorca
NeznámýUnknown artist
Název
Saint Sava
Dátum After 1237
Technika freska
medium QS:P186,Q25631150
Ascension church, Mileseva monastery
Umiestnenie
Serbia
Poznámky "The oldest preserved portrait of Saint Sava. Fresco from the east wall of the inner narthex of the Ascension church of Mileševa monastery, foundation of serbian king Vladislav, between 1222 and 1228." [1]
Zdroj/Fotograf [2] [3]
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
This image is in the public domain due to its age.
Ďalšie verzie File:StSava.jpg, File:Sveti Sava.png

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna23:18, 26. január 2007Náhľad verzie z 23:18, 26. január 2007593 × 754 (64 KB)Kaster{{Information |Description=From serbian wikipedia with GFDL permission |Source=http://www.srpskidespot.org.yu/Slike/svetiSavaMileseva.htm |Date=02.08.2006. |Author=Удружење грађана "СРПСКИ ДЕСПОТ" |Permission=GFDL |other_version

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta