Diskusia:Samuel Ivanka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ktorá Belá?[upraviť zdroj]

Maros, k tvojej poznámke "O ktorej Belej sa hovorí": ja myslím, že to je dnes už časťou obce Belá-Dulice, teda link by mal smerovať sem. Necpaly sú totižto tiež v Turci. Autor by to mohol upresniť. --Ondrejk 13:26, 10 august 2005 (UTC)

  • upravil som to podla toho co si napisal, ale autor by to mal potvrdit. --Maros 13:49, 10 august 2005 (UTC)

pozeraj a rozmyslaj[upraviť zdroj]

Nemam zaujem sa tu dotknut ludi, ktory robia na tejto encyklopedii, ale nemam od urciteho casu o nich dobru mienku. Ako som si vsimol tak rebrickom hodnot tychto ludi je pocet zobrazeni v googli, tato encyklopedia by mala dobry smrnc keby ju nekorigovali ludia. A teraz kvoli comu sem pisem, Samuel Ivanka bol vyznamny clovek pre Slovensko, zmienka o nom nie je v googli, teda okrem tejto encyklopedie, takze pre Vas nezaujimavy clovek, nastasie nie vsetci su toho nazoru a je pochovany v Martine medzi inymi velkymi ludmi pre Slovensko, ktory sa tu Vsak spominaju velmi zriedka. Zaklad, ze tu je spusta americkych sovinistov. Mam teda jednu pripomienku k Lisovy,ktory sa mi zdal bystry a vcelku rozumny chlap. " Liso ked nieco komentujes, tak si to aj precitaj" tvoja poznamka, pre tento clanok znela ci Zuzana bola Tomkova alebo Farkasova. Problem Vas, malych bohov pri hodnoteni clankov a hadzani ich do kosa je v tom, ze neviete co pisete. Aj ked v tomto pripade dakujem Liso, ze si sa zastal tohto cloveka. Zuzana Tomkova je matka Samuela Ivanku a Zuzana Farkasova je jeho manzelka. Prajem Vam vela zdaru do buducna a co najviac odhodenych tem nezodpovedajucich vasmu individualizmu.

Ďakujeme za vyjasnenie aj za kritiku. K článku sa nevyjadrím, pretože jeho téma nepatrí medzi moje záujmy a tak sa jej ani veľmi nerozumiem. Ale to je vlastne aj princíp fungovania tohto projektu. Keďže je dobrovoľný, každý pracuje na tom, čo ho baví. Netvorí sa systematicky v absolútnom zmysle. Dôvodom, prečo je téma zanedbaná je, že sa zatiaľ nenašiel nikto, koho záľuba by bola ju zveľaďovať. Čo sa google týka, nie všetci ho považujú za smerodatný. Pravdou však je, že je veľmi užitočný, len treba poznať mieru. Uvedomte si, že nám prispievajú rôzni ľudia, sme otvorení každému, a to neznamená, že sa nám vždy páči, čo sem ktokoľvek pridá. Ale faktom je, že nie je dostatok času, aby sme vždy dostatočne preskúmali kvalitu príspevku. Tak sa ho snažíme aspoň zodpovedajúco označkovať (preto napr. tu je poznámka "na úpravu"). Jednoducho, ak sa vám nepáči ako je spracovaná téma, ste vítaný to napraviť. helix84 18:11, 8 február 2006 (UTC)