Preskočiť na obsah

Diskusia k Wikipédii:Hlasovania/Kategórie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Stane sa niečo, alebo sa budeme tváriť, že sme o ničom nehlasovali ? --Jano spoza mláky 21:05, 15 jún 2005 (UTC)

P.S. Pozrite si Diskusia ku kategórii:Náboženstvo a zistíte, že aj taký macher ako je Helix84 vytvorili novú kategóriu Náboženstvo preto, lebo netušil, že už existuje kategória Náboženstvo a teológia s hromadou článkov. To by sa určite nestalo, keby ho z hlavnej stránky odkaz Náboženstvo priviedol na kategóriu a nie na hlavný článok. --Jano spoza mláky 21:11, 15 jún 2005 (UTC)

No, macher ako macher... ja som to hladal najprv heuristicky, potom som skusil Palicov CategoryTree, co neviem posudit do akej miery je vhodny a aktualny zdroj (ale myslel som si ze tam budu vsetky kategorie), ale nehladal som logicky. Teda logicky by som si pozrel clanky o konkretnych nabozenstvach a preliezal hore kategoriami. Priznavam, ze som sa s tym velmi neparal, ale na druhu stranu neznaly navstevnik by to na mojom mieste nenasiel. Nebudem hovorit do organizacie kategorii, to nie je oblast mojho zaujmu, akurat konstatujem ze nie je idealny stav. helix84 21:58, 15 jún 2005 (UTC)

Veď urob kategóriu náboženstvo podkategóriou tej druhej. Tá kategória vznikla preto, že bolo často ťažko rozlíšiť, či ide o teológiu alebo náboženstvo. Za ideálnych okolností by tu mal byť nejaký odborník, ktorý to vyrieši. Bronto 22:06, 15 jún 2005 (UTC)

Ta reorganizacia vyzera byt vela roboty v oblasti, v ktorej sa neorientujem, takze to nechavam na (buduceho?) odbornika :/ helix84 22:29, 15 jún 2005 (UTC)