Diskusia s redaktorom:RONALDO-SK

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, RONALDO-SK. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 772 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Referáty[upraviť zdroj]

Nazdar. Buď tak dobý a nevkladaj nám sem referáty a články z iných stránok, respektíve copy&paste diela od autorov, ktorí si dali toľko práce, aby ich napísali. Je to zlodejstvo. Ďakujem. --bojars 13:14, 6. január 2008 (UTC)[odpovedať]

Mlok obyčajny

Oznam!
Do článku Mlok obyčajny si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Joseph Curtis

Oznam!
Do článku Joseph Curtis si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

autorizuj sa[upraviť zdroj]

Uveď prosím zdroje z ktorých čerpáš (napr. pri Ježura krátkonosá, keďže také údaje si necucáme z prstu), inak ich budem považovať za ďalšie porušovanie autorských práv, vzhľadom na predošlé prešľapy. A prečítaj si najprv príručku a nauč sa základom typografie. Všimni si napríklad, že za bodkou a čiarkou sa píše medzera. —Kandy Talbot 20:30, 6. január 2008 (UTC)[odpovedať]

encyklopedický štýl[upraviť zdroj]

Ahoj, už som ti raz písal, tak znova upozorňujem aby, si prečítal pár základných usmernení pred ďalším založením copy-paste článkov. To je ako by si si sem písal faktografické poznámky - aspoň do viet to daj. —Kandy Talbot 14:50, 1. marec 2008 (UTC)[odpovedať]

Badínsky prales[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Badínsky prales si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.
Radi by sme Ťa privítali vo Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!

Pri úprave Ti odporúčame dodržiavať nasledujúcu zaužívanú štruktúru článkov:
'''Názov článku''' (trojica apostrofov vytvorí hrubé písmo (bold)) ... je / sú / bol(i) ... krátka definícia predmetu článku ...
Text článku. Ak je text dlhší, čleň ho na kapitoly. Názov kapitoly označ ==Nadpisom== a ===Podnadpisom===
Odstavce oddeľujte prázdnym riadkom. Žiaden riadok nesmie začínať medzerou (okrem špecifického formátovania).
Pre vložené obrázky uprednostňuj náhľad (thumb) pred udávaním rozmeru v pixeloch, pretože nie každý má taký veľký monitor, ako Ty.
Články zásadne nepodpisuj, pretože na článkoch sa podieľa viacero redaktorov. Tvoje autorstvo je jasné z histórie.
Článok musí mať encyklopedický charakter a úpravu. Nie je to beletria, rozprávanie, ani návod.
Odkazy na stránky mimo Wikipédie, zvlášť na cudzojazyčné, používaj len veľmi striedmo. Reklamné linky budú odstránené.


Text ukonči kategóriou (je potrebné nájsť kategóriu - oblasť, do ktorej článok svojím obsahom patrí).
[[Kategória:Názov tematickej oblasti článku]]


Predtým, ako článok definitívne uložíš tlačidlom "Uložiť stránku", prosím používaj tlačidlo "Zobraziť náhľad". To Ti umožní vidieť výsledok Tvojej práce bez uloženia článku. Časté ukladanie článku príliš zaťažuje server. Ďakujeme za porozumenie.


Po uložení práce nezabudni vyhľadať rovnaký článok/články na inojazyčných Wikipédiách cez Wikiúdaje. Ak článok/články nájdeš klikni na Pridať odkazy v menu vľavo a slovenský článok pridaj k nemu/nim.

Články, ktoré by si mal/a preštudovať: Vitajte vo Wikipédii ~ Úvod ~ Príručka ~ Pomoc ~ Návod
Písanie článkov: Váš prvý článok ~ Prehľad editácie stránok ~ Ako upravovať stránku ~ Ako vytvoriť novú stránku
Ak chceš editovať vo Wikipédii, odporúčame Ti - zaregistruj sa.

--MARIÁN 11:01, 8. jún 2008 (UTC)[odpovedať]

Opätovne Ťa vyzývam, dodržuj naše rady. :-) Diky. MARIÁN 08:44, 15. jún 2008 (UTC)[odpovedať]
Neignoruj naše odporúčania. Ešte raz, prosím Ťa. --MARIÁN 08:57, 15. jún 2008 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--AtonX 09:29, 15. jún 2008 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--AtonX 17:58, 15. jún 2008 (UTC)[odpovedať]

Wiki formát[upraviť zdroj]

Pripájam sa k upozorneniam, súčasný formát Tvojich článkov nespĺňa kritériá wikipédie. Prosím, pozri si pred ďalšími príspevkami Wikipédia:Pomoc, alebo sa inšpiruj existujúcimi článkami, prípadne ma kontaktuj na ICQ 198677221, kde Ti poskytnem rady za symbolický poplatok alebo prísľub, že sa nimi budeš riadiť. --Kelovy 18:28, 15. jún 2008 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

Posledné varovanie, naozaj to myslím vážne, nemysli si že sme povinní opravovať po tebe články. --AtonX 19:00, 15. jún 2008 (UTC)[odpovedať]

Ak nemáš v obľube ICQ, napíš mi mail na kelovy@azet.sk. Uznaj, že je zbytočné tvoriť články, ktoré Ti aj tak vymažeme, lebo nespĺňajú základný štandard. Naozaj Ti rád poradím, len začni komunikovať, prosím. --Kelovy 16:28, 22. jún 2008 (UTC)[odpovedať]

Prosím, prestaň umiestňovať do wikipédie články z iných stránok, ako v prípade Bandikuta králikovitého, ktorého si čmajzol odtiaľto [1] Nenúť nás brániť sa Tvojím zablokovaním. --Kelovy 16:34, 22. jún 2008 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--AtonX 16:46, 22. jún 2008 (UTC)[odpovedať]

Ohrozené živočíchy[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Ohrozené živočíchy si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Krysa malá[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Krysa malá si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Mníška zlatoriťka[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Mníška zlatoriťka si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Nevkladaj prosím opakovane do wikipédie texty, ktorých autorom nie si ty! Budú zmazané, ak v tom budeš pokračovať tak ťa správcovia opäť zablokujú, možno na stálo. K tým ostatným článkom: Keď budeš nabudúce vytvárať nejaký článok, skús sa zamyslieť a použiť aj nejakú vhodnú kategóriu podobne ako to robíme pri iných článkoch. Pokús si tiež pozrieť túto štylistickú príručku, uvedom si, že vytváraním nekvalitných článkov zaťažuješ ostatných redaktorov, ktorí ich po tebe musia opravovať.--Pelex 15:42, 6. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

nove članky[upraviť zdroj]

Ahoj Ronaldo - nejlepšie by asi bolo keby si prekladal články napríklad z českej wiki(niečo čo ťa zaujíma), tak sa najľahšie naučíš syntax a formu článkov. ahoj --Peter439 18:01, 6. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Myš drobná[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Myš drobná si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

tento bol ešte zo včera.--Pelex 09:34, 7. júl 2008 (UTC)[odpovedať]


bodky a čiarky[upraviť zdroj]

Ahoj. Všimol som si, že veľmi často píšeš nesprávne bodky a čiarky. Bodka sa píše hneď za slovom (čo máš dobre), a za ňou nasleduje medzera - až potom začiatok vety. U čiarky je to podobné, tiež je za ňou medzera! --Stanislav Hoferek 09:50, 13. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Ahoj.. odkiaľ si prosím čerpal informácie do tohto článku? --AtonX 20:11, 19. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Ahoj.. odkiaľ si prosím čerpal informácie aj do tohto článku? --AtonX 16:33, 20. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

česká wikipedia --RONALDO-SK (diskusia) sa nepodpísal(a)
Ďakujem za odpoveď. Vítam aj, že si si všimol, že keď sa ťa pýtam na tejto stránke, je vhodné odpovedať na tejto stránke a nikde inde. Tak je pekne otázka aj odpoveď spolu, OK? Takže ďalšia otázka: Myslíš, že by si prosím mohol vždy k svojmu príspevku do článku napísať aj zdroj, odkiaľ si informácie čerpal? Je to naozaj dôležité. Mohol by si? --AtonX 17:34, 20. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Futbalové príspevky[upraviť zdroj]

Nepridávaj, prosím, tvoje jednovetné články o futbalistoch. Budú totiž rýchlo zmazávané, keďže nemajú žiadnu výpovednú hodnotu. Okrem toho nie si na wiki nový a tak sa, prosím, snaž svoje články štruktúrovať, nadpis článku zvýrazniť, zaraďovať ich do kategórií a podobne. Ďakujem. --Robzle 21:01, 19. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Takže znovu. Evidentne si si moju prosbu/radu nezobral k srdcu. Prosím, prečítaj si štylistickú príručku a tiež Ako napísať výborný článok. Okrem toho je zvykom reagovať na príspevky v tvojej diskusii. Ďakujem. --Robzle 17:32, 20. júl 2008 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--Robzle 17:33, 20. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Úprimne povedané, naozaj ťa nechápem. Viackrát si bol vyzvaný, aby si nepridával podobné články. V tvojom prípade nie je zrejmá absolútne žiadna snaha a napriek odporúčaniam svoje články neštruktúruješ, nepridávaš wikilinky, nekategorizuješ atď. Ak ti niečo nie je jasné, tak sa pýtaj. Články v podobe akej ich vytváraš (naposledy Demetrio Albertini) tu proste nemôžu existovať už len z dôvodu, že nie si úplný nováčik a nereaguješ na upozornenia. --Robzle 19:48, 2. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Konečne aspoň náznak reakcie:-) Inak druhýkrát, reaguj buď tu - na svojej diskusnej stránke, prípadne na mojej: daj Diskusia, Upraviť a na koniec diskusie vlož text do novej sekcie, tú označíš ako Text nadpisu úrovne 2 (5. ikona hore vľavo) a pod to napíšeš svoj text. Prípadne pokračuj v už vytvorenej relevantnej sekcii. Linky na upravovanie článkov som už raz uviedol hore. Skús si pozrieť aj iné články o futbalistoch, napr. Ronaldo (futbalista), David Beckham,... Obrázky a infoboxy zatiaľ ignoruj, teraz ide len o vlastný text. --Robzle 20:05, 2. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Uvedom si čo robíš RONALDO-SK! Zakladanie nekvalitných výhonkov a extrémne krátkych článokov nie je cielom žiadnej encyklopédie, ani wikipédie. Ak máš s niečím problémy, kľudne sa spýtaj, je tu veľa redaktorov, ktorí ti radi pomôžu.--Pelex 11:42, 3. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Tvoja diskusná stránka[upraviť zdroj]

Je síce pravda, že diskusná stránka redaktora je jeho súkromná záležitosť a môže si s ňou robiť, čo sa mu zachce, zmazanie celej diskusnej stránky z tvojej strany bolo absolútne neštandardné. Nereaguješ na výzvy, neodpovedáš na upozornenia a napokon to riešiš zmazaním? Prosím ťa, správaj sa aspoň trochu podľa pravidiel a nie ako urazené dieťa. Ďakujem. --Robzle 19:54, 2. august 2008 (UTC)[odpovedať]

ICQ/Skype[upraviť zdroj]

Čau, nemáš ICQ alebo Skype? Chcem Ti dať pár rád, lebo občas robíš chyby v článkoch. Alebo mi Ti napíš:

  • ' - ICQ
  • ' - Skype

Maj sa a veľa zdaru na wikipédií. --MARIÁN 16:09, 3. august 2008 (UTC)[odpovedať]

nemám --RONALDO-SK (diskusia) sa nepodpísal(a)

Ahoj! Musím Ťa pochváliť za Tvoje články a vidno, že si sa veľmi zlepšil. Aby Tvoje články mali ešte vyšiu kvality, prosím príjmi tieto moje rady:

  • {{Olympijské zlato}}
  • {{Olympijské striebro}}
  • {{Olympijský bronz}}
  • {{Olympijská účasť}} - v prípade Slovákov, ktorí medailu nezískali
  • Externé odkazy - skús vyhľadať nejakú webstránku o atlétovi či jeho rozšírený profil
  • Juan Manuel Fangio (* 24. jún 1911, Balcarce – † 17. júl 1995, Balcarce) - uvádzaj v základnom tvare 24. jún a nie 24. júna, používaj * a † (narodenie/úmrtie)
  • Takto pridávaj športovcov
  • Sem pridaj články (športové) ktoré si vytvoril podľa dátumu

atď.

Nedá mi to, ale si sa hodne zlepšil. --MARIÁN 20:12, 10. august 2008 (UTC)[odpovedať]

hokejova branka[upraviť zdroj]

ahoj ronaldo v článku hokejová bránka by sa zišlo dať ešte aj výšku bránky. --Peter439 15:35, 30. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Články o zvieratách[upraviť zdroj]

Všimol som si, že vkladáš biologické články, bolo by veľmi dobré, keby si k nim pridával pre začiatok aspoň kategóriu a obrázok. Skús si pozrieť Pomoc:Obrázok, obrázky skús pohľadať na Wikimedia Commons. V prípade nejasností sa nehanbi opýtať, ak niečomu nerozumieš.--Pelex 21:51, 30. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Pridaj do článkov, ktoré zakladáš, šablónu {{preklad}}. Ďakujem. —Kandy Talbot 22:02, 30. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Výzývam Ťa, aby si rešpektoval naše upozornenia a rady, inak príde k zablokovanie účtu. --MARIÁN 21:29, 31. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Pripájam sa k tejto výzve. Ak neprestaneš ignorovať všetky pokusy o slušnú diskusiu a nezačneš formátovať články poriadne, pridávať k nim zdroje tak sa tiež zasadím o tvoje zablokovanie. --AtonX 13:28, 1. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Diskusia[upraviť zdroj]

Môžeš prekladať, že ide o preklad sa dá napísať tak, ako som to spravil vo vakomyši. Maj sa. :) --Otm 13:36, 1. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Kniha Zviera je všeobecne známa, určite je tu mnoho ďaľších článkov, ktoré z nej čerpali, redaktori zaoberajúci sa biológiou, by mohli poprípade spracovať samostatné heslo o tejto knihe. Ja ju nemám, tak to spraviť nemôžem.--Otm 13:50, 1. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Kým príspevky v článkoch sa nepodpisujú, v diskusii by si sa mal podpisovať. Je to 10 tlačítko nad editačným oknom.--Otm 13:50, 1. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Kvalita vs. kvantita[upraviť zdroj]

Vidím, že si sa pustil do prírodopisných článkov. Skús radšej, ako naháňať čo najväčší počet článkov spomaliť, a okúsiť trochu precíznejšiu prácu. Pozri si napr. stránku bocian biely, alebo aj iné a skús pretvoriť nové stránky do tohoto štandardu. Pohľadať fotografie v commons, pozrieť ostatné wiki, čo píšu, pohľadať literatúru ... Stránka s vyplneným infoboxom vyzerá oveľa lepšie, ako jedna veta. Za počet stránok nedostaneš medailu, ani tu v ničom podobnom nesúťažime. Lepšie je urobiť zopár precíznych článkov, ako desať jednovetových. Skús nad tým porozmýšľať. --  ivob   19:54, 1. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Podobnú pripomienku ako pri prírodopisných článkoch by som ti vytkol aj pri zakladaní nových hesiel k tematike Hviezdnych vojen. Pri preklade z češtiny skús byť precíznejší. Radšej si článok ešte raz prekontroluj predtým než ho uložíš. Mám napríklad na mysli Svetelný meč, Dagobah, je zaujímavé že článok Coruscant bol gramaticky v poriadku.--Pelex 21:05, 15. október 2008 (UTC)[odpovedať]

DEFAULTSORT[upraviť zdroj]

Nazdar RONALDO. Ešte jedna rada k tým predchádzajúcim. Keď vytváraš nový článok o osobnosti, doplň na konci šablónu {{DEFAULTSORT:}} (stačí kliknúť na ponuku v spodnej časti obrazovky pri editácii). Za dvojbodky uveď meno osobnosti v tvare Priezvisko, Meno. Ako to má vyzerať zistíš aj z toho, ako iní redaktori upravovali tvoje články. Je to dôležité kvôli abecednému triedeniu článkov v kategóriách. Maj sa dobre a veľa zdaru.--Jano spoza mláky 13:54, 2. september 2008 (UTC)[odpovedať]

{{Športové rady}} --MARIÁN (NAPÍŠ MU) 07:47, 19. október 2008 (UTC)[odpovedať]

sondy Venera[upraviť zdroj]

Ahoj, do nových článkoch o sondách Venera sa snaž prosím pridávať šablónu Šablóna:Venera vo formáte {{Šablóna:Venera}}. Dáva sa to na koniec článku, pred kategóriami. --Eryn Blaireová 10:40, 26. október 2008 (UTC)[odpovedať]

Na zmazanie?[upraviť zdroj]

Ahoj! Uprav si tento článok (obrázok), v inom prípade bude zmazaný. --MARIÁN (NAPÍŠ MU) 14:44, 5. november 2008 (UTC)[odpovedať]

čo kenguru horskú neviem zmenšiť obrázok --RONALDO-SK 14:46, 5. november 2008 (UTC):RONALDO-SK[odpovedať]
OK, ja to zmenším. Som rád, že komunikuješ. Keď dačo nevieš, skús sa spýtať redaktorov; veď aj na to tu sú.
[[Obrázok:Macropus robustus2.jpg|vpravo|thumb|Kengura horská|250 px]] --MARIÁN (NAPÍŠ MU) 14:50, 5. november 2008 (UTC)[odpovedať]
nič sa nestalo ved ja rad odpisem --RONALDO-SK 14:52, 5. november 2008 (UTC)RONALDO-SK[odpovedať]
V ďalších článkoch už skús obrázok dať na správnu mieru. S pozdravom a v prípade nejasností ma neváhaj kontaktovať. --MARIÁN (NAPÍŠ MU) 14:53, 5. november 2008 (UTC)[odpovedať]

ale ako ved by som si to upravil porad --RONALDO-SK 14:54, 5. november 2008 (UTC)RONALDO-SK[odpovedať]

Pyramída[upraviť zdroj]

Ahoj Ronaldo. Dúfam, že sa nehneváš, ale tvoj obrázok, ktorý si pridal do článku Pyramída som musel zmazať. Ak sa čuduješ prečo, tak si pozri toto. Bolo by asi dobré, kreby si pred uložením svojich úprav použil tlačidlo "zobraziť náhľad". Prajem ti príjemný večer.--Jano spoza mláky 16:56, 11. november 2008 (UTC)[odpovedať]

Čomu nechápeš?[upraviť zdroj]

Čomu nechápeš vo vkladaní obrázkov? Ustavične Ťa už upozornovať a upravovať po Tebe obrázky ma nebaví. Napíš, čomu nerozumieš a ja ti to rád vysvetlím. Toto je posledné upozornenie, ďalšie už nepríde – príde už k zablokovaniu účtu. --MARIÁN (NAPÍŠ MU) 15:37, 15. november 2008 (UTC)[odpovedať]

  • AKO HO ZMENSIM ----RONALDO-SK --RONALDO-SK (diskusia) sa nepodpísal(a)
    • OK. Som rád, že komunikuješ. Takže:

[[Obrázok:Príklad.jpg|vpravo|náhľad|300 px|Toto je len príklad]]
Vysvetlivky:
vpravo/vľavo - kde sa bude obrázok nachádzať (či na ľavej strane článku či na pravej), tuto je možné použiť aj left, resp. right
náhľad - toto tam musí byť, pokiaľ obrázok nie je v infoboxe; namiesto náhľad môžeš napísať thumb
300 px - veľkosť obrázka; väčšinou v infoboxe sa používa 250 px
Toto je len príklad - to je popisok, napíšeš tam to čo bude pod obrázkom; v prípade, že tam nechceš nič mať napísane, tak kolonku náhľad vynecháš a logicky tam nedáš ani popisok


Ak nechápeš, prečítaj si toto. --MARIÁN (NAPÍŠ MU) 18:16, 15. november 2008 (UTC)[odpovedať]


DIK --RONALDO-SK 18:18, 15. november 2008 (UTC)RONALDO-SK[odpovedať]

Kategória[upraviť zdroj]

Ahoj! Článok treba kategorizovať - Grimualdovo námestie 12. Ak nevieš o čo sa jedná, pozri sem. Maj sa --MARIÁN (NAPÍŠ MU) 10:44, 23. november 2008 (UTC)[odpovedať]

Obrázky na commons[upraviť zdroj]


podobne ako wiki ale je to vsetko o STAR WARS =http://sk.starwars.wikia.com/wiki/Hlavn%C3%A1_str%C3%A1nka

Ahoj Ronadlo, prosím ťa dbaj viac o kvalitu textov, ktoré pridávaš na wikipédiu. Porovnaj rozdiel (článok Depa Billaba)--Pelex 18:28, 22. január 2009 (UTC)[odpovedať]

Air Canada Centre[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Air Canada Centre si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

St. Pete Times Forum[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku St. Pete Times Forum si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--Andrej (d) 09:55, 24. február 2009 (UTC)[odpovedať]

Good work[upraviť zdroj]

Ahoj! Interwiki nemusíš pridávať – robot ich pridá automaticky, stačí ak bude v článku jedna (Claudio Licciardello). Maj sa --MARIÁN (NAPÍŠ MU) 14:33, 11. marec 2009 (UTC)[odpovedať]

2 hod. blok za vulgarizmy a mazanie diskusnej stránky iného redaktora[upraviť zdroj]

Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--–Bubamara 16:21, 22. máj 2009 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Ďakujem Vám za informácie v článku Belia Darzu. Bohužiaľ jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokúste sa prosím text článku upraviť alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme sa zaňho ako encyklopédia nemuseli hanbiť. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude Vaše dielo vzhľadom k snahe o udržanie kvality z Wikipédie odstránené. Ďakujem za pochopenie. --Rádiológ 11:49, 23. máj 2009 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--–Bubamara 13:11, 23. máj 2009 (UTC)[odpovedať]

plus som tam nieco pridal

Kojot prériový[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Kojot prériový si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Ronaldo, nie si tu prvý deň, prečo vytváraš články kopírovaním z internetu? Nevšimol si si stále čo je písané dole pod editačným oknom - NEUMIESTŇUJTE TU BEZ POVOLENIA DIELA CHRÁNENÉ AUTORSKÝM PRÁVOM! - nie je to tu pre srandu. --Pelex 18:04, 23. máj 2009 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem Vám za informácie v článku Tsodilo. Bohužiaľ jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokúste sa prosím text článku upraviť alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme sa zaňho ako encyklopédia nemuseli hanbiť. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude Vaše dielo vzhľadom k snahe o udržanie kvality z Wikipédie odstránené. Ďakujem za pochopenie. 13:12, 15. jún 2009 (UTC)

SAK ale na cz wiki jeto co som napisal a tam nie je urgent --Redaktor:RONALDO-SK

Oznam!
Do článku Nitrianske Pravno si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--peko 07:19, 19. august 2009 (UTC)[odpovedať]

ja so m z tej dediny a pytal som sa ich ci mozem prispiet a povedli ze ano --RONALDO-SK 08:21, 19. august 2009 (UTC)RONALDO-SK[odpovedať]

A ja som hneď odvedľa (ale nepodstatné). Koho si sa pýtal a čo si sa pýtal? Text bol skopírovaný z uvedeného zdroja, takže treba aby si sa spýtal autorov daného webu a tí zaslali potvrdenie na publikovanie textov cez OTRS. --peko 08:36, 19. august 2009 (UTC)[odpovedať]

ak sa meurazis skade si?--RONALDO-SK 20:18, 6. január 2010 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku G-14, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Rádiológ 16:37, 20. december 2009 (UTC)[odpovedať]

Uvádzanie zdrojov[upraviť zdroj]

Keď prekladáš články z iných wiki, vlož na koniec stránky šablónu * {{preklad|cs|názov článku|číslo revízie}}. Príklad máš na tejto stránke. Vďaka.--MichalT 16:16, 28. december 2009 (UTC)[odpovedať]

preklady sa znazim dostatocne prekladat niektore sa iba daju skopirovat ine aj menit cestinu na slovencinu ale dam si odteraz pozor--RONALDO-SK 20:17, 6. január 2010 (UTC)[odpovedať]

Kategória patrí ku každému článku[upraviť zdroj]

Ahoj, skús ten článok kategorizovať - Sébastien Loeb. Si tu už dosť dlho na to aby si sa to naučil.--Pelex 19:14, 7. január 2010 (UTC) nie som si isty ci su tieto kategórie uz vytvorene--RONALDO-SK 19:21, 7. január 2010 (UTC)[odpovedať]

A šak to nie je až taký problém nejakú vyrobiť. Keď som pritom píše sa Kategória:..... „Kategórie:“ je po česky ;) --Pelex 19:48, 7. január 2010 (UTC)[odpovedať]

ok tak si teda mozem vymysliet taku ktora je vhodná na kategoriu--RONALDO-SK 19:49, 7. január 2010 (UTC)[odpovedať]

Ak prekladáš z inojazyčnej wikipédie, tak sa pozri ako to kategorizujú tam, potom sa pozri, či neexistuje jej ekvivalent na slovenskej. Ak nie tak skús hľadať, vôbec to nie je zložité. Neboj sa vytvárať i nové kategórie ak si si istý, že si článok kategorizoval správne.--Pelex 09:45, 9. január 2010 (UTC)[odpovedať]

Import z csWiki[upraviť zdroj]

Len toľko chcem, že začínaš robiť celkom dobrú prácu. Keď sa pozriem koľko upozornení tu v diskusii máš, nech je tu aspoň jedna pochvala.--MichalT 23:28, 6. február 2010 (UTC)[odpovedať]

Články[upraviť zdroj]

Zdravím. Pridávaš množstvo článkov, ktoré obsahujú minimálne množstvo informácií (na hranici substubu) a často vynecháš slovenský názov. Pri tempe akom ich generuješ zamestnávaš 2 redaktorov. Prosím, pridávaj menej dlhších článkov, než kopu výhonkov. Vasiľ 20:03, 21. február 2010 (UTC)[odpovedať]

Ak prekladáš české články, tak na jazykové chyby sme si povedzme už zvykli, ale nemôžeš tam nechať nepreložené názvy druhov takých bežných zvierat ako sú vtáky. Slovenské názvy vtákov (novšie aj staršie) sú veľmi prehľadne tu [2], takže ak budeš ďalej pokračovať, tak jedine s týmto, inak to dám zmazať. Okrem toho sú články o zvieratách v zásade pod slovenským názvom, latinský názov sa použije iba v prípade, že jeden slovenský názov je rovný viacerým latinským názvom (napr. viacerým rodom). Pokiaľ ide o slovenské názvy ostatných zvierat, tak si musíš zohnať literatúru alebo niečo spoľahlivé na webe. Dá sa občas opraviť po tebe kde-tu nejaký článok, ale nie je možné, aby si tu vysypal dvadsať článkov a druhí to prakticky museli písať odznova. Bronto 20:06, 21. február 2010 (UTC)[odpovedať]


ok hľadám slovenké nazvy prevažne na webe a ked nenajdem az potom som davam latineky nazov--RONALDO-SK 20:08, 21. február 2010 (UTC)[odpovedať]

a prosím ťa ak mas nejake uzitocne linky ohladom zvierat a nazvoslovi napises mi ich??--RONALDO-SK 20:13, 21. február 2010 (UTC)[odpovedať]

Práve som ti jeden dal a nepoužil si ho. Univerzálna stránka všeobecne o slovenskom názvosloví živočíchov nie je, je iba zopár stránok na isté skupiny zvierat. Bronto 00:51, 22. február 2010 (UTC)[odpovedať]

Články: Temnurus, Platysmurus, Ptilostomus, Zavattariornis, Aphelocoma, Cyanolyca, Gymnorhinus, Gymnorhinus, Platylophus, Crypsirina sú rozsahom substuby. Neoznačím ich šablónou (nech netapetujem diskusiu), o 14 dní ich ak nebudú rozšírené zmažem. Už si raz podobným tempom pridával články - tadiaľto cesta nevedie. Vasiľ 21:27, 21. február 2010 (UTC)[odpovedať]


ok budem sa snazit ale o tychto clankoch je malo aj na en wiki --RONALDO-SK 15:10, 22. február 2010 (UTC)[odpovedať]

Preklady[upraviť zdroj]

Zdravím.Už dávnejšie som ťa upozorňoval na poradie rokov v článkoch. Má byť vzostupne nie zostupne; teda takto a nie takto [3]. Ďalšia výhrada je že neuvádzaš číslo revície v šablóne preklad a mám pochybnosti že prekladáš priamo z angličtiny, keďže sa sú takmer totožné s cs variantou. Vasiľ 10:07, 26. máj 2010 (UTC)[odpovedať]

ok--RONALDO-SK 10:09, 26. máj 2010 (UTC)[odpovedať]

Udávaj číslo revízie v prekladoch, nabudúce bez upozornenia zablokujem; evidentne ignoruješ upozornenia. Vasiľ 20:56, 22. august 2010 (UTC)[odpovedať]


ok dám si už na to pozor a chcel by som vedieť skade zoženiem to číslo revízie?? --RONALDO-SK 09:20, 24. august 2010 (UTC)RONALDO-SK 09:20, 24. august 2010 (UTC)RONALDO-SK[odpovedať]

Šablóna:Preklad/Dokumentácia#Parametre. Vasiľ 17:00, 25. august 2010 (UTC)[odpovedať]

uz som to spravil tu pozri sa prosim ta ci som to dal spravne--RONALDO-SK 14:01, 27. august 2010 (UTC)[odpovedať]

O jednu verziu skôr by malo byť (teda ak existoval článok na sk neskôr ako na cs). Vasiľ 14:07, 27. august 2010 (UTC)[odpovedať]

ok a neni to jedno? potom neviem ako zistim tu verziu--RONALDO-SK 14:09, 27. august 2010 (UTC)[odpovedať]

V histórii môžeš vybrať odkaz na ktorúkoľvek verziu článku, číslo na konci URL potom vložíš do šablóny. Vasiľ 14:13, 27. august 2010 (UTC)[odpovedať]

Aayla Secura[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Aayla Secura, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.


Prosím oprav štylisticky ten preklad, inak väčšinu toho textu zmažem a nechám len úvodnú definíciu. Pokúšal som sa to opraviť, ale je tam stále plno chýb, nepodarilo sa mi ani prelúskať na koniec článku. Uvedom si, že preklady tohto druhu by mohli správcovia bez mihnutia oka zmazať ako nespĺňajúce kritériá na encyklopedický článok pre svoju slabú gramatiku.--Pelex 21:47, 15. júl 2010 (UTC)[odpovedať]

Takto to nemôže ostať, dokončíš to? --Vegetator 09:43, 16. september 2010 (UTC)[odpovedať]

--- Aj by som chcel ale má to jeden háčik mám obrovský problém s prekladom--RONALDO-SK 15:17, 16. september 2010 (UTC)[odpovedať]
Aký problém? Však je to česky. --Vegetator 12:09, 23. september 2010 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Zoznam členov posádky Bounty, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--AtonX 12:22, 23. september 2010 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, než spravíš článok, pozri sa či už neexistuje rovnaký pod iným názvom. Pekný večer/deň. --Lalina 00:22, 23. február 2011 (UTC)[odpovedať]

Ahoj. V článku Izrael ostalo ešte plno chýb a preklepov. Načo začínaš nový článok Atentát na Johna Fitzgeralda Kennedyho, keď si starý ešte nedokončil?--Wookie 14:53, 5. september 2011 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, V článku Izrael som preložil české výrazy tak aby mohli byť použité v tejto wikipedii. Ak sa ti niečo nepáči tak mi pokojne povedz čo je zle a ja sa to budem snažiť nejako upraviť --RONALDO-SK
Pozri si odkazy, referencie a šablóny na konci článku. --Wookie 15:13, 5. september 2011 (UTC)[odpovedať]
Môže byť ? len neviem čo s tým citátom z biblie --RONALDO-SK
Poznámka 1 nefunkčná, referencia 63 nepreložená z češtiny, 170 nefunkčná --Wookie 15:40, 5. september 2011 (UTC)[odpovedať]
Už to je len stále neviem čo s tým citátom z biblie? --RONALDO-SK
Ahoj RONALDO-SK, čo sa týka tých citátov z Biblie, tak to je šablóna, ktorú na sk.wiki nemáme. Preto nie je možné ju v článku použiť. Namiesto toho, aby si tam použil túto šablónu, treba jednoducho prepísať tú informáciu, tj. medzi značky <ref> treba napísať celú citáciu z Biblie ručne. --Amonet 16:51, 5. september 2011 (UTC)[odpovedať]

Atentát na Johna Fitzgeralda Kennedyho /doplním to podla cs lebo tam je to naj článok[upraviť zdroj]

Ahoj RONALDO-SK. Článok Atentát na Johna Fitzgeralda Kennedyho je na cs wiki označený ako naj článok. Toto označenie nezaručuje automaticky, že ak u nás vznikne jeho chabý preklad, náš článok sa automaticky zaradí medzi naj články. Opravovať zle preložený text je nevďačná robota. To radšej prepísať nanovo. Nechcem ťa demotivovať, tvoje preklady však dajú redaktorom, ktorí po tebe upravujú články, dosť námahy. Ono sa zdá, že prekladať z českého jazyka je najjednoduchšie. Prekladateľa však jazyková príbuznosť zvádza komoliť vlastný jazyk a vsúvať doňho mnoho čechizmov. Rovnako aj prekladať po lopate, bez štylistickej úpravy, je ako použiť pleťový peeling nasucho, nie navlhko.:-) --–Bubamara 16:07, 5. september 2011 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, pokúsim sa to poprekladať poriadne po slovensky. Tento článok nemusí byť medzi naj článkami. Ale všimol som si, že na cs wiki je to viac rozpísané: --RONALDO-SK

Pracuje sa2[upraviť zdroj]

Ahoj, nechceš použiť v článku Druhá plavba Jamesa Cooka radšej šablónu pracuje sa2? Je to dlhý článok (máš teda trpezlivosť), urobil si kopu roboty a určite by sme sa našli viacerí, čo by sme Ti pomohli. Maj sa fajn. --Lalina 23:50, 4. november 2011 (UTC)[odpovedať]

 Ahoj, už som to dokončil --RONALDO-SK 15:30, 5. november 2011 (UTC)RONALDO-SK[odpovedať]

Jeruzalemské kráľovstvo[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Jeruzalemské kráľovstvo, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 11:28, 23. december 2011 (UTC)[odpovedať]

*Postupne sa ho budem snažiť upraviť len poprosím trochu viac času --RONALDO-SK 11:32, 23. december 2011 (UTC)[odpovedať]
Ahoj. Clanky v inom jazyku nepatria do hlavneho priestoru sk wiki. Prekladaj si to na svojom pieskovisku. Wookie 11:39, 23. december 2011 (UTC)[odpovedať]
Okej --RONALDO-SK 11:43, 23. december 2011 (UTC)[odpovedať]

Rollback[upraviť zdroj]

Zdravím, vzhaľadom na masívnu úpravu, ktorá nebrala do úvahy pôvodný článok, vraciam pôvodný stav. Tvoj text som umiestnil na sem. --peko (diskusia) 22:23, 17. júl 2012 (UTC)[odpovedať]

Lepšie by bolo zapracovať ho do existujúcej štruktúry. --peko (diskusia) 06:16, 18. júl 2012 (UTC)[odpovedať]

Preklady z cs[upraviť zdroj]

Ahoj RONALDO-SK. Tie tvoje preklady nie sú najhoršie, dávaj si však pozor, stáva sa ti celkom často, že zle preložíš české slovo a potom zmeníš zmysel vety. Napríklad potažmo si preložil ako pomocou.
Veta potom neznie:

Vesmírným prostorem se mohou též šířit elektromagnetická záření různé intenzity energie, potažmo vlnové délky, stejně jako do něj mohou hvězdy chrlit tzv. sluneční vítr, nebo hmotu tvořenou těžšími atomy při výbuchu supernov.

ale

Vesmírnym priestorom sa môžu tiež šíriť elektromagnetické žiarenia rôznej intenzity energie, pomocou vlnovej dĺžky, rovnako ako do nej môžu hviezdy chrliť tzv. slnečný vietor, alebo hmotu tvorenú ťažšími atómami pri výbuchu supernov.

Čítaj význam slova potažmo. --–Bubamara 15:23, 28. august 2012 (UTC)[odpovedať]


Ahoj, RONALDO-SK.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. Wizzard 23:11, 3. september 2012

Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Ahoj, RONALDO-SK

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia Wiki Loves Monuments a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku.

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky alebo aj na www.wikilovesmonuments.cz v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: Wizzard, Jetam2, KuboF, K@rl (iba anglicky alebo nemecky).

Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a {{Wiki Loves monument|sk}}. Wizzard 01:10, 18. máj 2024 (zabudnutý podpis)


Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Zhrnutie úprav[upraviť zdroj]

Ahoj, nie si tu prvý deň, tak len v skratke. Wikipédia:Zhrnutie úprav by malo vyjadrovať popis tvojej úpravy. Ak sa ti zdá, že pridenie vlajočiek do infoboxu má niečo spoločné s opravou pravopisu, tak ťa musím sklamať. Nekritizoval by som ťa, ak by si to robil z času na čas. Ale v sledovaných článkoch mi vyskočilo 11 takýchto úprav (napr. bitka o Berlín, bitka o Britániu, Operácia Weserübung atď.).--Pelex (diskusia) 12:12, 30. marec 2013 (UTC)[odpovedať]

Zdravím, tak to mám dať ako úprava infoboxu? --RONALDO-SK (diskusia) 12:14, 30. marec 2013 (UTC)[odpovedať]

Áno.--Pelex (diskusia) 13:17, 30. marec 2013 (UTC)[odpovedať]
Dobre, dám si na to pozor... --RONALDO-SK (diskusia) 14:09, 30. marec 2013 (UTC)[odpovedať]

Preklady: iw[upraviť zdroj]

Nazdar. Pri prekladoch z iných jazykov nezabúdaj po uložení čl. na interwiki (link Pridať odkazy v slote jazyky vľavo). --Teslaton (diskusia) 20:55, 14. október 2015 (UTC)[odpovedať]

Infobox Osobnosť[upraviť zdroj]

Prosím, aby si pri pridávaní nových článkov používal aktuálny formulár šablóny {{Infobox Osobnosť}}. Napríklad v tvojom článku Meyer Lansky. Ďakujem. --LacoR (diskusia) 10:13, 21. október 2015 (UTC)[odpovedať]

Preklady biografií[upraviť zdroj]

Nazdar. Ad [4]: dávaj prosím pozor na šablóny narodenia/úmrtia a kategorizáciu:

  • v prípade už zosnulej osoby sa dátum narodenia uvádza buď priamo alebo cez šablónu {{dn}} (nie {{dnv}}, tá zobrazuje vek a je len pre žijúce osoby)
  • dátum úmrtia sa uvádza cez {{dúv}} (nie dnv) so 6 parametrami (rok-mesiac-deň úmrtia, rok-mesiac-deň narodenia)
  • ak sú v IB použité dnv/dúv, netreba uvádzať kategórie Narodenia/Úmrtia dňa/roku (a už vôbec nie české verzie Narození/Úmrtí)
  • vhodné je použiť aspoň jednu kategóriu, charakterizujúcu osobu (v tomto prípade je najbližšia existujúca zrejme Zločinci USA)

--Teslaton (diskusia) 16:48, 21. október 2015 (UTC)[odpovedať]

Zhrnutie úprav + Infobox II.[upraviť zdroj]

  1. Ak pridáš dosť významné množstvo textu ako v článku Rusko napr. touto úpravou tak to prosím neoznačuj ako preklepy. A taktiež ohľadom referencií - neodstraňuj fungujúce slovenské odkazy a nenahradzuj ich nefungujúcimi cudzojazyčnými.
  2. Bolo by dobré doplniť a opraviť tie biografické články o amerických gangstroch, tak ako som ti to už písal ja aj Teslaton. Ďakujem--LacoR (diskusia) 13:01, 22. október 2015 (UTC)[odpovedať]
    Tuším to už niekto iný upravil, takže v poriadku.--LacoR (diskusia) 13:06, 22. október 2015 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj RONALDO-SK!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017

Preklady[upraviť zdroj]

Zdravím, myslíš že kto bude za tebou opravovať surové preklady vyhodené z prekladača, ako tu. Také nezmysly aké tam boli sem nepatria. Odteraz dávam tvoje články na urgent. Ja tu možem rovnako pridať 1000 článkov rovno z prekladača a nech to iný redaktori za mnou opravujú. --Gepetito (diskusia) 21:06, 10. január 2018 (UTC)[odpovedať]

neodstraňuj šablónu urgent, keď si článok neopravil. --Gepetito (diskusia) 22:06, 14. január 2018 (UTC)[odpovedať]

lebo čo??

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Gepetito (diskusia) 22:23, 14. január 2018 (UTC)[odpovedať]

keď nevieš poriadne po slovensky tak neprekladaj, nikto to tu za tebou večne opravovať nebude. --Gepetito (diskusia) 22:24, 14. január 2018 (UTC)[odpovedať]

sa pojeb mudrlant... snažím sa pomocť a každý tomu chápe

vyhodiť neupravený text z prekladača dokáže každý za 5 sekúnd, takú pomoc tu netreba. --Gepetito (diskusia) 22:28, 14. január 2018 (UTC)[odpovedať]

dobre nebaví ma to už s tebou..hraj sa na svojom piesočku

vidím že ťa to nebaví, keď tu hodíš neupravený text a čakáš že ho niekto za teba opraví. keď ťa to nebaví tak načo tu prispievaš? --Gepetito (diskusia) 22:33, 14. január 2018 (UTC)[odpovedať]

Spôsob komunikácie[upraviť zdroj]

Zdravím. Pokús sa pls. do budúcna vyhnúť nekonštruktívnemu spôsobu komunikácie ako v predošlej sekcii, nepatrí to sem. Vďaka. --Teslaton (diskusia) 18:35, 15. január 2018 (UTC)[odpovedať]

Nekonštruktívne reverty[upraviť zdroj]

Zdravím. Na margo [5]: upozorňujem, že revertovacia vojna je nežiadúca forma riešenia sporu, ak je problém, treba to riešiť diskusiou, prípadne eskaláciou. Okrem toho článok skutočne nevyzerá byť jazykovo celkom v poriadku (námatkovo: „z pričom“, „prešpanielske sily“, „K nájdeniu kráľa“, čiarky, štylistika). --Teslaton (diskusia) 11:13, 22. január 2018 (UTC)[odpovedať]

‎Dejiny Švajčiarska[upraviť zdroj]

Podľa mňa by ste nemali článok ‎Dejiny Švajčiarska pridávať v danej forme do hlavného menného priestoru, ale upravovať ho najprv do akej takej podoby na pieskovisku, alebo dať cudzojazyčný text do <!-- --> aby tam nesvietil.--Pelex (diskusia) 18:41, 8. december 2019 (UTC)[odpovedať]

Dobre prehodil som si to. Dlhšie som tu nebol tak som aj pozabudol. RONALDO-SK

Pracuje sa[upraviť zdroj]

Ahoj, chcel by som ťa poprosiť, aby si sa pozrel na stránku Dejiny Švajčiarska, kde si umiestnil šablónu Šablóna:Pracuje sa. Stránka už dlhší čas stojí bez úpravy, a bolo by asi dobré, ak by sa s tým niečo urobilo, inak bude musieť byť zrejme zmazaná. Ďakujem. ScholastikosSVK (diskusia) 21:13, 20. február 2020 (UTC)[odpovedať]

Satelitný štát[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Satelitný štát, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ (diskusia) 11:39, 8. marec 2023 (UTC)[odpovedať]

Portálové linky[upraviť zdroj]

Nazdar. Čo sa týka portálových odkazov, tam kde je infobox (kde už zvyčajne sú vypluté nejaké portálové odkazy), stačí ho doplniť tam [6]. Kde infobox nie je, resp. nepodporuje portálové odkazy, je dobré š. {{Portál}} vkladať na začiatok poslednej sekcie článku [7], inak to zbytočne vertikálne odsúva koncové šablóny. --Teslaton (diskusia) 08:19, 1. jún 2023 (UTC)[odpovedať]

Bitka na planine Sheriffmuir[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Bitka na planine Sheriffmuir, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Dobrý deň, prosím pokúste sa článok opraviť, je tam ešte veľa štylistických chýb.--Pelex (diskusia) 08:57, 5. október 2023 (UTC)[odpovedať]

Zdroje a záverečné sekcie[upraviť zdroj]

Ahoj, oceňujem tvoj zápal do tvorby nových článkov. Mám na teba však dve veci, ktoré tie články ešte vylepšia;

  1. Vzhľadom na to, že jednou zo základných vecí na Wikipédii je overiteľnosť a používanie spoľahlivých zdrojov, skús vytvárať články (resp. si vyberať články na preklad) s citáciami. Dnes vytvorený Britonovia sú napríklad kompletne bez zdroja, takže som tam doplnil aspoň jeden z ENWiki, ale toto je aktuálne na {{Urgentne upraviť}}, keďže zdroje sú okrem iného jedným so základných predpokladov minimálneho článku. Pozor na to, prosím; buď tie zdroje dohľadaj a doplň, alebo prekladaj články, ktoré už adekvátne zdroje majú.
  2. Druhá vec je poradie a forma záverečných sekcií. Neexistuje na to síce pravidlo, každopádne existuje nejaký zaužívaný konsenzus, tak ho, prosím, dodržiavaj. Poradie a forma je iná, než na CSWiki, preto ti to spomínam. Poradie sekcií je uvedené napríklad v dokumentácii šablóny {{Preklad}}, je to:
== Poznámky ==
== Referencie ==
== Literatúra ==
== Pozri aj ==
== Iné projekty ==
== Externé odkazy ==
== Zdroj ==
Skús sa tým teda prosím riadiť, ak nevieš, čo kam umiestniť, môžeš sa obrátiť na skúsenejšieho redaktora. CSWiki to všetko spája do jednej sekcie, ale na SKWiki to nie je štandardom. Dík a pekný deň. :) KormiSK (diskusia) 11:47, 30. december 2023 (UTC)[odpovedať]

Henrich II. (Rakúsko, Babenberg)[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Henrich II. (Rakúsko, Babenberg), no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

KormiSK (diskusia) 12:11, 30. december 2023 (UTC)[odpovedať]