Preskočiť na obsah

Diskusia s redaktorom:Rosalinda7

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Rosalinda7. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 249 055 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Ahoj Rosalinda7, môžeš prosím uviesť zdroj, z ktorého si čerpala pri tvorbe týchto hesiel: Pygmalión (cyperský kráľ) a Michèle Mercierová? Vďaka. --–Bubamara 18:39, 24. február 2009 (UTC)[odpovedať]


  • Ahoj Bubamara, ty si chcela odo mna zdroje odkial som cerpala info pre tie clanky. Tak som to tam dala ako referencie, dufam, ze som to urobila spravne. Na vsetky clanky som cerpala vacsinou z knih, a su to take temy, ktore som robila na diplomovky alebo co ma zaujimalo a nenasla som to tu. Snad som nic nepokazila. To by som nerada. --Rosalinda7 11:10, 25. február 2009 (UTC)Rosalinda[odpovedať]