Diskusia:Akakor

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Podľa mňa je potom najlepšie z Wikipedie odísť. Nechcete mi zmazať aj anglickú časť? Je to proste informácia a ak sa dostala aj do filmu, tak potom slovenská Wikipedia neslúži účelu, ktorý má za cieľ. S angličtinou som nemal problémy a zdá sa, že sú tam aj viac tolerantní ľudia: * Akakor v angličtine

Je mi to ľúto, ale ja už s Vami nechcem nič mať. Možno občas pridám nejaký maličký odkaz, možno nie. Článoček o meste Akakor je okrem toho veľmi malý a určite informatívny. Môžete si ho vymazať a ja Vám občas pošlem odkaz na angličtinu. Nechali mi tam aj článoček o indiálnskom kmeni * Toromona. Nechcete vzmayať aj ten? Mám dosť inej práce, ako vypisovať si a hádať sa s niekým.

Zbohom a veľa šťastia.

Neunáhlite sa prosím, len teraz sa začalo hlasovať --Kelovy 16:58, 4. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Odpoveď: Chcem ešte reagovať na vyložene urážlivý tón: "V poslednej dobe sa nám tu množia riadne blbosti a veci, resp. osoby ktorých významnosť sa ťažko overuje. Tu je však jedna zo zrejmých hovadín, ani neviem, či som to nemal označiť šablónou pre rýchle zmazanie."

Pre mňa rovnako ťažko sa overuje významnosť niekoho s krycím menom Pelex a článok o Akakor v angličtine som založil ja. A prečo nie? Veď aká je filozofia slobodnej encyklopédie? Urážať? Mesto je spomenuté v aglickej verzii tu v článku:

Aby niekto, kto takisto nemôže preukázať svoju významnosť na mieste, kde sa všetci ukrývajú pod krycími menami, kritizoval a posudzoval to, čo inde akceptujú bez poznámok, takto urážal, tak prečo potom mám sledovať spoločný cieľ? A kto je naozaj významný?

Samozrejme, že vidím aj pravé meno svojho oponenta, len aj to môže byť vymyslené. Ako overiť jeho významnosť a dôveryhodnosť? Ja si môžem založiť 50 takých účtov na talianskej Wiki s menom Zanovitto Giorgio alebo MArko86.

Posledná poznamka

Budem radšej prispievať do anglickej a talianskej Wikipedie. Myslím, že je tu toľko osobných hádok a sporov, že som tak aj trochu rád, že nemám celkom slovenskú krv. Keď píše navrhovateľ toto: „a veci, resp. osoby ktorých významnosť sa ťažko overuje.”, tak nech si prečíta príručku - vkladanie článkov môže byť akékoľvek a vo Wiki je vecou redaktorov, aby overili správnosť článkov; nikde sa o významnosti osôb pre vkladanie článkov nehovorí. V taliančine článok o it:Akakor existuje už od roku 2007, pričom sa tam objavila iba poznámka, že ide o hypotetické mesto, čo bolo opravené.

Panuje tu veľmi nezdravá klíma, kde si kde-kto rieši komplexy a dokazuje svoju moc urážlivými spôsobmi. Väčšinou je to tak, že vždy sa iné hovorí a iné robí. Vyzývate ľudí na úvodnej stránke: „a pomôžte nám pridať články, ktoré vás zaujímajú.” Prečo nenapíšete rovno: “A nechceme tu hovadiny a osoby, ktorých významnosť sa ťažko overuje!”? Iba odrádzate ľudí písať a aby som neurazil Kelovyho, ktorý bol vždy ku mne slušný, lebo som sa potreboval spýtať nejaké otázky ohľadne práv, tak to bude talianska a anglická Wikipedia, z ktorej určite neodídem.

Ubehli už asi dva týždne a je zrejme neskoro, túto diskusiu som totiž doteraz nepostrehol. Za urážlivý tón môjho návrhu na zmazanie neexistuje ospravedlnenie, nemal som takýto tón voliť a je mi ľúto, ak som vás týmto nejak urazil. Článok som navrhol na zmazanie z presvedčenia, že jeho encyklopedická významnosť nie je istá a preto som chcel poznať aj názor ďalších redaktorov, ktorí sa vyjadrili v hlasovaní. Takáto činnosť je nutná pre udržiavanie obsahu wikipédie na aspoň nejakej úrovni. Ešte by som rád dodal, že sa za žiadne krycie meno neschovávam, keďže na mojej redaktorskej stránke je moje meno, priezvisko, miesto a rok narodenia, kde sú - pravdivo - uvedené medzi prvými informáciami na od 16. augusta 2007.--Pelex 08:28, 18. júl 2008 (UTC)[odpovedať]