Diskusia:Babylonská veža (Babylon)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Edit: "Ak sa vežou myslí Etemenanki, je to príbeh dokázateľne nepravdivý..." Autor tejto vety by si mal v prvom rade dať dohromady všetky podklady než prenesie slovo "dokázateľne", ale celá ľudská veda stojí na slovách "je dokázané", a preto

Podle Bible byli všichni lidé v době po potopě světa jednotní a mluvili společným jazykem. Viac údajov nájdete v českej verzii (http://cs.wikipedia.org/wiki/Babylonská_věž).

(Vyňaté z článku, napísal anonym s IP 188.112.86.3)

Odkedy je biblia považovaná za seriózny vedecký zdroj?--Lalina 22:29, 21. november 2009 (UTC)[odpovedať]

Babylonská veža / Babylon /[upraviť zdroj]

Ak nie je Biblia vedecké dielo Vedca, tak ktoré dielo je skutočne vedecké ? Napr. k téme dvoch miest , ktoré boli stavané ako prvé boli , Kainovo mesto, ktoré potopa v roku 2370 p.n.l. zmietla kvôli NEFILIM a druhé mesto staval kušita NIMROD a čas medzi stavbou týchto miest je približne 1600 rokov. Nimroda pravdepodobne zabil DUMUZI a zobral si jeho manželku Semiramis/ Innes /a kvôli tomuto zabitiu dostal prezývku a ňou je datovaná rodinná línia až dodnes. / CHATEAU des AMOREIS s jej bývalou majiteľkou markízou van der Noot d´Assche a dnešného - muža z línie Szolnoku . Solvay/. Mená kódovaných tvarov mien nemôžem uvádzať sú predmetom dlhodobého štúdia. / Góg z Magóga je jedno z nich /.Magog je potomok Jafeta narodeného 100 rokov pred potopou.

Nimrod je potomkom Cháma syna Noeho. --HEREDOS (diskusia) sa nepodpísal(a)