Diskusia:Beša (okres Levice)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Som autorom internetovej stránky www.obecbesa.szm.sk a udeľujem súhlas na zverejnenie informácií z uvedenej stránky ohľadom histórie obce Beša na stránky wikipedie.

                                                            Ing. Kristián Václav
  • Žiadost o povolenie k umiestneniu erbu na wiki odoslaná e-mailom na adresu obecbesa@stonline.sk. Abdull 12:07, 17 september 2006 (UTC)

Aktualizácia[upraviť zdroj]

Dňa 25.2.2008 boli zaktualizované niektoré údaje (počet obyv., história obce, ...). Týmto udeľujem súhlas na zverejnenie predmetných informácií, ktoré boli čepané zo stránok www.besa.sk.

                                                     Ing. Kristián Václav - autor uvedenej stránky

V súvislosti so žiadosťou o umiestnenie erbu obce Beša Vám zasielam môj osobný názor. OcÚ v Beši nie vždy odpovedá na e-mailovú komunikáciu, osobne si však myslím, že vôbec nebudú proti tomu, aby sa erb obce Beša zobrazoval na stránkach wikipedie. Veď predsa ide o prezentáciu obce ... Erb obce Beša môžete nájsť kliknutím na odkaz: http://www.besa.sk/Images/Okolie_obce/Erby/besa.jpg resp. http://www.besa.sk/Images/Symboly_obce/erb.jpg. Týmto Vám taktiež udeľujem súhlas na jeho zverejnenie zo stránok www.besa.sk.

                                                            Ing. Kristián Václav

Re: Re: Erb[upraviť zdroj]

Úvodom ďakujem za promptné nahratie obecného erbu. Touto cestou by som Vás chcel požiadať o update obrázku, pretože sa predvolene nahráva rozmerovo väčší erb, ktorý je deformovane zmenšený a ten odkazuje na rozmerovo menší erb. Malo by to byť práve naopak. Ďakujem

                                                            KV