Diskusia:HK Dukla Trenčín

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

ta statistika[upraviť zdroj]

podla mna nezmysel, teraz to ma byt skoro rok prazdne? --Mt7 19:49, 13 september 2005 (UTC)

Podľa mňa to nezmysel nie je. Pri Slovane a Zvolene som uviedol súpisku, čo je podľa mňa zaujímavá informácia. Tu som tú súpisku vložil do tabuľky, ktorá sa môže vyplniť po sezóne. Nemá zmysel vypĺňať ju priebežne, na to nikto nebude mať čas. --Jano spoza mláky 22:48, 13 september 2005 (UTC)
to znamena 10 mesiacov to chces mat prazdne a potom neaktualne, nemyslys, ze je to blbost? --Mt7 22:58, 13 september 2005 (UTC)
Nemyslím. Dôvody:
  1. Nikto nikomu nebráni priebežne tabuľku vypĺňať. Ja si síce myslím, že na to v súčasnosti nemáme, ale to neznamená, že sa to nedá robiť.
  2. Nie je to 10 mesiacov. Základná časť končí niekedy v marci a vtedy sa už môže prvá časť vyplniť. To je iba 6 mesiacov. A bude to stáť oveľa menej námahy, keď je už teraz tabuľka pripravená.
  3. Neaktuálne to začne byť až na začiatku budúceho ročníka. Teda od marca do septembra to aktuálne bude.
  4. Moja predstava je taká, že po tých 6 mesiacoch (teda na začiatku budúceho ročníka) by sa urobila nová tabuľka (zase prázdna) s aktuálnymi hráčmi a táto stará by sa presunula do samostatného článku, kde by sme uchovávali všetky štatistiky, ktoré sme schopní urobiť. O takých 10-20 rokov to môže byť veľmi zaujímavé. Ja som teraz napríklad začal dopĺňať štatistiky našich hokejistov z majstrovstiev sveta a najstaršie údaje k akým som sa na webe dostal sú z roku 1999. --Jano spoza mláky 01:24, 14 september 2005 (UTC)
skoda, mohol to byt pekny clanok, teraz to vyzera, ako vecna stavba. je zaujimave, ze tu malokedy clovek dba na rozumne argumenty. --Mt7 06:20, 14 september 2005 (UTC)

Tiez sa mi to zda nezmyselne. Toto je encylkopedia a nie noviny. Vo vseobecnosti si myslim, by by tu nemali byt informacie, ktore sa casto menia. Proti tejto tabulke su nasledovne dovody:

  • Nie su zdroje, ktore by tu tabulku stale aktualizovali
  • udaje v tabulke budu stare -> takmer ziadna hodnota
  • ak niekto hlada taketo statistiky nejde ich hladat v encyklopedii ale v novinach resp. na inych web-strankach, ktore sa tomu venuju
  • nevyzera to dobre

Ak tu tabulku silou mocou chces mat, mozes ju vlozit po sezone (niekde na podstranku). Mozno sa to hodi do wikinovin ak chces, ale ako sa tu uz vyssie konstatovalo, nie su na to zdroje, ktore by to pravidelne updatovali. --Maros 09:35, 14 september 2005 (UTC)

Dobre, vzdávam sa. Nie, že by ste ma presvedčili, ale ak máte obaja ten názor, že tá tabuľka článok kazí, nebudem na ňu zbytočne míňať energiu. Takže ďalšie kluby budú bez štatistiky. --Jano spoza mláky 22:01, 14 september 2005 (UTC)