Diskusia:Mlynská dolina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Je tu jeden problém. Pod pojmom Mlynská dolina sa obyčajne myslí nielen ulica Mlynská dolina, ale aj jej okolie. Tak bol podľa mňa aj koncipovaný článok. Zmenou pojmu časť na ulica článok prestáva byť pravdivý, pretože takmer všetky inštitúcie spomínané v článku ležia na iných uliciach a nie na ulici Mlynská dolina.--Jano spoza mláky 19:21, 3 január 2006 (UTC)

Máš pravdu, pokiaľ viem, Mlynská dolina nie je ulica, ale časť Karlovej Vsi, podobne ako Dlhé diely. --Wizzard 19:24, 3 január 2006 (UTC)

To si teda, Wizzard, capol peknú blbosť. Mlynská dolina nie je ani dolina, ani časť, iba názov ulice v doline Vydrice. Ak tie objekty nie sú v Mlynskej doline (ulica) - mohol by to niekto overiť? - tak ten článok nie je správny. Jedine by sme mohli napísať, že je to neformálne (v skutočnosti asi len študentmi zinternátov používné) označenie pre tie internáty. Bronto 19:34, 3 január 2006 (UTC)

A teraz som si všimol, že to je celé nahlavu. Slovenská televízia má adresu Mlynská dolina aj Slávičie údolie, ale tá "štvrť" sa na mapách volá Slávičie údolie, takže by tam vôbec nemala byť a podobne. Bronto 19:38, 3 január 2006 (UTC)

Máš starú mapu Bronto, na novej sú to Staré Grunty, ale to je jedno, v každom prípade internáty neležia na ulici Mlynská dolina, aj keď im každý tak hovorí.--Jano spoza mláky 20:32, 3 január 2006 (UTC)

Nemám len som sa pomýlil. Tá štvrť sa volá Slávičie údolie (na každej jednej mape), ulica na ľavo je Stará Grunty.

Ja som vychádzal aj z článku Bratislava, kde sa ako miestna časť Karlovej Vsi uvádza Mlynská dolina. STV síce mala kedysi adresu Mlynská dolina, ale ulica sa v súčasnosti volá Staré Grunty, tak sa volá tá ulica od zastávky pri FEI STU až po posledný intrák. Slávičie údolie je zase tá časť, kde sa stavajú tie nové bytové jednotky. --Wizzard 20:38, 3 január 2006 (UTC)

Jediná možnosť je, že to niekto nedávno premenoval na štvrť Mlynská dolina, ked to je pod Karlova Ves, ja sa na to pozriem. Bronto 21:02, 3 január 2006 (UTC)

Beriem všetko späť, použil som knižnú mapu a nevšimol som si, že na ďalšej strane je na kraji napísané Mlynská dolina. Takže Slávičie údolie je časť sektora Mlynská dolina. Takže to patrične doplním. Bronto 21:15, 3 január 2006 (UTC)

To je v pohode, ja som si zvykol na tvoj štýl :p len keď komunikuješ s novými redaktormi, nie všetci to zoberú športovo :p --Wizzard 22:56, 3 január 2006 (UTC)