Diskusia:Q

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Nechcete to radšej upraviť ako na en wiki? - en:Q (disambiguation) --Bubamara 09:51, 18 august 2006 (UTC)

  • nejde o to, aby to vyzeralo rovnako ako en.wiki, ale bol by som za akési zjednotenie formulácií a vzhľadu, asi sa do toho (v dohľadnej dobe) pustím, lebo ten "sa" na to asi (tradične) vykašle, hoci robiť na wiki s notebookovou klávesnicou je sadizmus :-) Dubaj 10:08, 18 august 2006 (UTC)
  • Koho myslíš "ten"? Mňa? Urob jedno vzorové písmeno a ostatné poprípade podľa toho spracujem. Už neviem ktoré písmeno som spracoval a dal som ho ako disambig, Bronto tam disambig zrušil. Mali by sme sa dohodnuť, či vytvoríme samostatné rozlišovacie stránky a samostatné stránky písmen, ako takých, alebo to necháme pohromade, ale potom by v článku podľa mňa mali byť aj kategória Písmená lat. abecedy aj šablóna disambig. --Otm 11:41, 18 august 2006 (UTC)
  • samozrejme, že nie teba, len toho imaginárneho "sa", ktorý všetko spraví. Večer ich tie písmenové články ujednotím, ak sa ti chce, môže ďalej doplňať nové výrazy, ja to potom "učesem" (mimochodom, som rád, že nietko (teraz myslím teba) sa pustil do zakladania týchto článkov - aj som to chcel robiť, ale vždy ma niečo odradilo) :-) Dubaj 14:42, 18 august 2006 (UTC)
    • No skoro som bol urazený, ale nie som urážlivý, takže som rád že si myslel toho imaginárneho sa i tena. :) --Otm 20:20, 18 august 2006 (UTC)