Diskusia:Tajch (stredné Slovensko)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Zaniknuté tajchy[upraviť zdroj]

Tajchy ako Vodné diela na Slovensku sa vyvíjali rovnako ako dejiny, zhruba jedna tretina z nich už zanikla alebo práve zaniká. Myslím, že by nebolo zle vytvoriť podkategóriu Zoznamu tajchov - "Zaniknuté tajchy" V štiavnických vrchoch je zaniknutých tajchov dosť veľa a nepíšu o nich bežne citované zdroje uvedené v tejto stránke.

Jedná sa napríklad o:

Neuviedol som všetky o ktorých viem. Dávam na diskusiu, či bude dobré a potrebné uviesť aj tieto podľa mňa zaujímavé informácie. Časť z nich som publikoval na www.mineraly.sk --Karas (diskusia) sa nepodpísal(a)

Zdravím. Ak k tomu máš spoľahlivé zdroje, ktorými tie texty podložíš (pri zaniknutých objektoch je potreba referencií ešte zásadnejšia), bude to určite prínosom. Pokiaľ si ale tie texty už predtým niekde publikoval, bude k nim treba pripájať potvrdenie o autorstve (a súhlas s licenčnými podmienkami na wikipédii) cez OTRS, inak by tu boli považované za porušenie autorských práv. Viď aj Publikácia diela predtým publikovaného mimo Wikipédie. S pozdravom, --Teslaton 17:30, 8. apríl 2011 (UTC)[odpovedať]