Diskusia:Viliam Čacho

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Môžeš dokázať, že sa od júla zmenil jeho obľúbený nápoj z piva na kolu? Súvisí to nejak so zmenou stavu zo slobodného na ženatého? A čo grilované jedlá? Tiež mu ich manželka zakázala? Nebolo by to dobré uviesť na pravú mieru? Kolega, pri editáciách prosím aspoň trochu uvažuj a snaž sa nezamienať si zaujímavosti z banalitami. Veď takto je to na smiech. Mz 20:08, 23 september 2006 (UTC)

Ahoj, čerpám z oficiálnej stránky http://www.hknitra.sk/, mnohým hráčom sa za ten krátky čas "zmenili chute", ale to je pochopiteľné :) Zaujímavosť má byť i trochu smiešna, takže je to v poriadku. Prajem Ti krásny večer v kruhu najbližších. --Kelovy 20:12, 23 september 2006 (UTC)
No v prvom rade by zaujmavosť mala byť aspoň trochu zaujímavá. A nezaškodilo by ani keby aspoň trochu súvisela s hokejom. Ale mám pocit, že ti budem zbytočne (znovu) vysvetľovať, že Čachova obľúbená kola nikoho nezaujíma a že by si to v nijakej encyklopédii nenašiel (pozri si článok o hocijakom hokejistovi na anglickej wiki), tak ti radšej tiež zaželám pekný večer. PS. Nechcel by si radšej niečo urobiť s tou farnosťou Oponice (presunúť aspoň časť do článku o obci)? Mz 20:29, 23 september 2006 (UTC)
Zaujímavosťou je možno práve preto, že nesúvisí s hokejom :) Keď spomínaš anglickú wiki, skús zadať do tamojšieho vyhľadávača "favourite drink" alebo "favourite food" a som zvedavý či si o obľúbených nápojoch a jedlách dotyčných prečítaš do Silvestra :) Som proti presunu Farnosti Oponice, dúfam, že prežije ako samostatný článok. Dobrú noc --Kelovy 20:45, 23 september 2006 (UTC)
No tak vidím, že ty si to zjavne do nijakého vyhľadávača nezadal. To hovorí za všetko. Mz 08:25, 24 september 2006 (UTC)