Diskusia:Základná škola (Krásno nad Kysucou, Mládežnícka 1343)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Nezhody,ktoré si myslíte o tomto článku

Prosím vás o čom je tá Wikipédia,ked tu všetky články takto hodnotíte??? to naozaj není normálne aby jeden článok bol vždy hodnotený napr. (((významnosť))) a také ostatné (na úpravu) a iné.... Nemôžete sa radšej podieľať na jeho rozvoji??? Je to veľmi smutné ked nikto nechodí do knižnice si radšej niečo prečítať???? Najlepšie ja získavam informácie od miestných občanov a od monografie Krásno nad Kysucou prechádzky storočiami od Mgr.Lubici Podolákovej. Takže o spornú významnosť sa nezaujímajte,ked to všetko mám naštudované.
S pozdravom Eric47 19:12, 12. Február 2010 (UTC)

Zdravím Vás,
Významnosť nie je podmienená zdrojmi, alebo „naštudovaním“. Článok o miestnej škole kľudne presuňte do článku o meste. Ohľadom tej úpravy ste posledný, kto tu môže moralizovať. Naučte sa dávať medzery po bodke neviem koľko krát sa Vám to oznamovalo.
S pozdravom --Vegetator 18:23, 12. február 2010 (UTC)[odpovedať]
Vazeni, momentalne nemam pristup k uvadzanemu zdroju, nedovolim si ho ani recenzovat, ale ukazka je ako z knizky rozpravok. To taketo informacie sa tu odvolavaju clnaky z Kategória:Krásno nad Kysucou? Ohladom typografie Eric47, je to otrasne. Pravopis velkych pismen nazvov a pomenovani, odriadkovania, zatvorkovanie, poznamky.. podla uzmyslenia? Za najjednoduchsie riesenie vidim spajanie nevyznamnych clankov do hlavneho clanku o meste. --Bonnifac 23:47, 12. február 2010 (UTC)[odpovedať]
Článok bol upravený, a pridala sa i história školy v číslach, celý obsah bol upravený, najmä charakteristika.

S pozdravom Eric47 16:08, 1. September 2010 (UTC)