Diskusia s redaktorom:5k

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ahoj, napísal som ti odpoveď v svojej diskusii. Ide asi o nejaký omyl. --Otm 19:44, 7 január 2006 (UTC)

  • uz som tam dala tabulku ze sa venujem pravej budovatelskej cinnosti, vies neviem hned vsetko som tu druhy den
  • sablony :)[upraviť zdroj]

    Dakujem za vsetky tvoje sablony, a dvojnasobne za tie co si mi da(rova)la na moju redaktorsku stranku :)) Tolko kreativnosti co sa sablon tyka som tu este nikdy nezachytil, duplom nie od noveho redaktora:)) este raz, DAKUJEM :)) --Dudo 14:56, 9 január 2006 (UTC)

    • ani neviem co povedat, asi len DAKUJEM :)) 5k 15:11, 9 január 2006 (UTC)
    • Pri nálepkách sa môžeš ak chceš, inšpirovať aj tu -> Nuvola/apps. Veľa zdaru a kreativity :)) --Bubamara 09:05, 10 január 2006 (UTC)
    *DAKUJEM vsetkym za podporu pri mojej uchylke vo vytvarani nalepiek 5k*
    
    • Nič v zlom, ale kocúr je niečo iné ako mačka? To som sa potom pri vyrobení nálepky {{User s mačkou}} potom sekla a musím sa ospravedlniť svojmu kocúrovi Merlinovi, že som ho tak urazila, keď som tam strčila jeho foto :-D. A ty sa ospravedlň mačke plavej (mimochodom v domácnostiach priamo ju asi nikto nechová), že si ju použil ako kocúra :-D. (ftipkujem)A akú pumu máš? ;-) --Prskavka@diskprís 10:42, 10 január 2006 (UTC)

    commmons[upraviť zdroj]

    ping: commons:user talk:5k. en:user:Bawolff 06:13, 9. december 2007 (UTC)[odpovedať]

    Sebapoškodzovanie[upraviť zdroj]

    Oznam!
    Do článku Sebapoškodzovanie si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

    --–Bubamara 14:55, 7. august 2009 (UTC)[odpovedať]

    A ďalší kopec vecí okopírovaných z rovnakej stránky... --Rádiológ 09:13, 9. august 2009 (UTC)[odpovedať]

    Pozri, pockat na Kandyho nalepku na diskusnej stranke clanku je to najmenej na celej veci. (Len take potvrdenie je povedzme vierohodne, nie slova "splnomicnila", "skopirujem mail" apod). Povedzme, ze sa vec vyriesi, tak si dovtedy bacni text na svoje pieskovisko a mozes ho zveladovat, wikifikovat, formatovat, zdrojovat apod, ved to poznas.. --Bonnifac 00:39, 22. august 2009 (UTC)[odpovedať]

    uz si presne nepamatam ako to bolo, ale ja som bola v kontakte s autorkou ktora povolila jeho sirenie 5K

    Is this your image? File:Krivan500maly.jpg could you add a description and categories? Thank you! Amada44 11:22, 13. september 2010 (UTC)[odpovedať]