Diskusia s redaktorom:91.127.171.240

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--peko 14:45, 2. marec 2009 (UTC)[odpovedať]

1. u-phone, sro nie je existujuca firma 2. www.euroeduca.eu je neziskova organizacia posobiaca v oblasti vzdelavania 3. www.vospol.sk - neesistujuca domena 4. www.libertech.sk - najvacsia spolocnost s vypoctouvou technikou a pripojenim do internetu vo svidniku.

A mas povolenie od nich aby si ich mohol uverejniť??? --SVALNAC 14:58, 2. marec 2009 (UTC)[odpovedať]

Tha ak by som nemal tak by som to neupravoval... tak ako ostatne veci, kt. sa tykaju svidnika. a nie som svalnac ako skor tlstoch...

Tak
  1. Treba to poslať niekde tuto (nepamätám presne kde ale ak bude treba, zistím , alebo ty od adminov).
  2. Snaž sa písať normálne a nie ako (Tha, svidnik ...)
  3. SVALNAC je môj podpis, kt. by si mal používať aj ty.
Tip!
Tlačidlo na podpisovanie
Tlačidlo na podpisovanie

Ďakujeme, že prispievaš do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si svoje príspevky do diskusie podpisoval/a Tvojim redaktorským menom. Najjednoduchší spôsob je použiť tlačidlo v hornej lište okna na úpravu, ktoré vloží do textu značku:

--~~~~

Značku môžeš vpísať aj ručne. Po uložení diskusného príspevku sa automaticky zmení na Tvoj podpis s uvedením času a dátumu. Nepodpisuj prosím encyklopedické články! Ďakujeme.

--SVALNAC 15:57, 2. marec 2009 (UTC)[odpovedať]