Diskusia s redaktorom:Bardiova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Hudobná muzeológia (muzikomuzeológia), no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ 19:15, 5. október 2011 (UTC)[odpovedať]

Články[upraviť zdroj]

Dobrý deň, v článkoch, ktoré ste publikovali ste (až na jeden) neudali zdroje. V článku, kde ste nechali zdroj citujete výhradne vlastné materiály. Takto to pôsobí ako vlastný výskum a pretom som vaše príspevky presunul na prieskovisko. Vasiľ 22:03, 5. október 2011 (UTC)[odpovedať]

Urgentne upraviť[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Alexander Reško, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 18:39, 13. september 2020 (UTC)[odpovedať]