Diskusia s redaktorom:Bullopus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Kepler-20[upraviť zdroj]

Vďaka za článok Kepler-20, no v článku chýbajú zdroje. Nakoľko Wikipédia je založená na zdrojoch, bolo by potrebné doplniť do článku zdroje informácií. --BT 17:30, 2. december 2015 (UTC)[odpovedať]

To platí aj pre článok Rádiochémia. --BT 16:41, 11. december 2015 (UTC)[odpovedať]

Kyselina disírová[upraviť zdroj]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku Kyselina disírová, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 18:18, 2. január 2019 (UTC)[odpovedať]

HTML tagy[upraviť zdroj]

Ahoj, html tagy sa väčšinou nedávajú do textu. Ak potrebuješ odriadkovať, stačí jeden [Enter] navyše ;-). --peko (diskusia) 11:39, 21. február 2019 (UTC)[odpovedať]

Location maps[upraviť zdroj]

Ahoj, prosím ťa, mám na teba jednu otázku ohľadom location mapy Banskej Bystrice viď. TU, ktorú si vytvoril v roku 2019. Rád by som takéto obrázkové mapy aktualizoval na najnovšiu vzhľadovú verziu OpenStreetMap pre Bratislavu a Košice. Neviem sa ale dopátrať k tomu ako mám obrázok aktualizovať novým tak, aby sa zachovali pod obrázkom platné Geotemporal data - Bounding box resp. top, bottom, left, right súradnice.. Lebo bez neho, to je len obyčajný obrázok mapy, a v článkoch sa na ňom v geoboxe nezobrazí lokalita daného miesta/budovy.

Nevedel by si mi prosím poskytnúť bližšie info/návod ako si tieto mapy vytvoril? Vytvoril si si screenshot mapy, a následne si si zistil okrajové súradnice? Pokiaľ áno, ako? Ďakujem pekne! – RickRichards (diskusia) 17:00, 9. január 2021 (UTC)[odpovedať]

@RickRichards: Zdravím, chcem sa najprv ospravedlniť za oneskorenú odpoveď, ale z osobných dôvodov sa mi sem nedalo dlhšiu dobu prihlasovať. Neviem či sa ti to medzitým podarilo vyriešiť alebo nie, každopádne odpovedať beriem ako súčasť slušnosti, takže k tvojej otázke.
Áno obrázok mapy je iba obyčajný obrázok, tak ako akýkoľvek iný použitý na Wikipédii. Údaje o súradniciach sú uložené v šablóne Geobox locator pre príslušné mesto - napr. pre BB pôvodne neexistovala, preto som ju vytvoril. Tu nájdeš šablónu pre BA a tu pre KE.
Keďže som to robil už dosť dávno a iba raz nezaručujem, že toto je 100%-ný postup ale čo si pamätám treba ísť na stránku OpenStreetMap, kde bude v ľavom hornom rohu tlačítko "Export", pričom keď naň klikneš mala by sa ti otvoriť na ľavej strane obrazovky lišta s tabuľkou do ktorej môžeš zadať súradnice pre príslušné mesto tie zistíš napr. aj na Wikimedia Commons stránke obrázku mapy pre dané mesto. Zadaj ich do Tabuľky v OpenStreetMap. Na mape by sa ti mala ukázať orámovaná oblasť. Sprav screen a orež ho tak aby v ňom bola iba oblasť vnútri orámovania. Obrázok, ktorý je na Wikimedia Commons nahratý teraz aktualizuj, prípadne vytvor nový - v tom prípade ale nezabudni aktualizovať aj Geobox Locator šablónu pre dané mesto, kde je potrebné do položky image zadať názov nového obrázku. Položkou ratio v šablóne si už nie som istý takže radím prípadne ešte prezistiť. Potom tam už sú len položky pre súradnice, ktoré sú zhodné takže meniť netreba.
Ak je teda otázka ešte stále aktuálna dúfam, že moja odpoveď aspoň kus pomohla a prajem veľa šťastia pri riešení tejto záležitosti. --Bullopus (diskusia) 18:59, 14. júl 2021 (UTC)[odpovedať]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 13 August 2023 (UTC)