Diskusia s redaktorom:Simeon1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ahoj Roman. Nemáš prosím Ťa Platónové dialógy v slovenskom (alebo českom) jazyku? Potreboval by som túto pasáž v slovenskom jazyku (pozri citát v sekcii „Poznanie ako zdôvodnené pravdivé presvedčenie“). Preložiť by som to síce mohol, ale chcel by som tam radšej mať autoritatívnejší preklad.--MichalT 17:17, 20. jún 2009 (UTC)[odpovedať]

  • Mám Platónové dialógy v češtine v .doc, Možem ti ich poslať len napíš kde to chceš. Celé dialógy majú 5,13 mb, alebo keď chceš len Menón ten má 191 kb.
  • Poslal som ti to, tak potom napíš, či ti to prišlo, lebo to išlo dosť pomaly pri odosielaní.

Zdravím! Pri výmene kategórií celkom poslúži funkcia HotCat. Veľa zdaru!--Jetam2 (diskusia) 12:45, 20. júl 2015 (UTC)[odpovedať]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[upraviť zdroj]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Plotinos[upraviť zdroj]

Proti gnostikom je jeden z traktátov Ennead, konkrétne II, 9 (33), nemá zmysel ho uvádzať ako ďalšiu literatúru k Enneadam.--Auto-épreuve (diskusia) 20:52, 29. január 2017 (UTC)[odpovedať]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[upraviť zdroj]

(Sorry to write in English)

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Simeon1!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017