Diskusia s redaktorom:Tomasch160

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Lucia Čabová, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 14:36, 23. máj 2023 (UTC)[odpovedať]

Dobrý den,
děkuji za upozornění. Dnes jsem přidal několik referencí a jednu novou informaci. Co bych měl ještě dalšího udělat, aby byl tento článek přijatý bez připomínek?
Postupně, jak bude přibývat akcí, do kterých bude UPP SR zapojená, budeme rozšiřovat i tyto tři hlavní články.
Takže bych si chtěl od vás nechat poradit, jak to udělat, aby vše proběhlo správně.
Díky a přeji klidný víkend, Tomáš Ch Tomasch160 (diskusia) 13:00, 26. máj 2023 (UTC)[odpovedať]
Oznam
Vďaka za úpravy v článku Lucia Čabová, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 14:36, 23. máj 2023 (UTC)[odpovedať]

Doplnil jsem odkazy na zprávu v Advokátním deníku, Trnavskou univerzitu a stanovy Unie. K tomu jsem článek ještě zařadil do dvou kategorií. Stačilo by to takto? Já už upřímně nevím, co bych tam víc doplnil a ozdrojoval.
Jsou tam odkazy na Unii podnikových právníků, Spolek na ochranu osobních údajů, celostátní anketu o zodpovědnou osobu, teď už i Advokátní deník. Doufám, že by tohle už mohlo stačit.
Dejte mi prosím vědět, moc děkuji.
Tomáš Ch Tomasch160 (diskusia) 11:52, 29. máj 2023 (UTC)[odpovedať]