Zoznam častí seriálu Californication

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam častí seriálu Californication.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 12 13. august 2007 29. október 2007 5. september 2011 21. november 2011 Showtime JOJ
2 12 28. september 2008 14. december 2008 28. november 2011 27. február 2012
3 12 27. september 2009 13. december 2009 5. marec 2012 4. jún 2012
4 12 9. január 2011 27. marec 2011 2. júl 2014 6. august 2014
5 12 8. január 2012 1. apríl 2012 13. august 2014
6 12 13. január 2013 7. apríl 2013
7 12 13. apríl 2014 29. jún 2014

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
„Pilot“
Stephen Hopkins
Tom Kapinos
13. august 2007
5. september 2011
2
2
„Hell-A-Woman“
Scott Winant
Tom Kapinos
20. august 2007
12. september 2011
3
3
„The Whore of Babylon“
Scott Winant
Tom Kapinos
27. august 2007
19. september 2011
4
4
„Fear and Loathing at the Fundraiser“
Michael Lembeck
Daisy Gardner
3. september 2007
26. september 2011
5
5
„LOL“
Bart Freundlich
Susan McMartin
10. september 2007
3. október 2011
6
6
„Absinthe Makes the Heart Grow Fonder“
Ken Whittingham
Tom Kapinos & Eric Weinberg
17. september 2007
10. október 2011
7
7
„Girls, Interrupted“
Tucker Gates
Gina Fattore
24. september 2007
17. október 2011
8
8
„California Son“
Scott Winant
Tom Kapinos
1. október 2007
24. október 2011
9
9
„Filthy Lucre“
Scott Burns
Ildy Modrovich
8. október 2007
31. október 2011
10
10
„The Devil's Threesome“
John Dahl
Tom Kapinos
15. október 2007
7. november 2011
11
11
„Turn the Page“
David Von Ancken
Gina Fattore & Eric Weinberg
22. október 2007
14. november 2011
12
12
„The Last Waltz“
Scott Winant
Tom Kapinos
29. október 2007
21. november 2011

2. séria (2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
13
1
„Slip of the Tongue“
David Duchovny
Tom Kapinos
28. september 2008
28. november 2011
14
2
„The Great Ashby“
David Von Ancken
Tom Kapinos
5. október 2008
5. december 2011
15
3
„No Way to Treat a Lady“
John Dahl
Gina Fattore
12. október 2008
12. december 2011
16
4
„The Raw & the Cooked“
David Von Ancken
Tom Kapinos
19. október 2008
19. december 2011
17
5
„Vaginatown“
Ken Whittingham
Jay Dyer
26. október 2008
9. január 2012
18
6
„Coke Dick & First Kick“
Michael Lehmann
Gina Fattore & Gabriel Roth
2. november 2008
16. január 2012
19
7
„In a Lonely Place“
Jake Kasdan
Tom Kapinos
9. november 2008
23. január 2012
20
8
„Going Down and Out in Beverly Hills“
Danny Ducovny
Daisy Gardner
16. november 2008
30. január 2012
21
9
„La Ronde“
Adam Bernstein
Gina Fattore
23. november 2008
6. február 2012
22
10
„In Utero“
David Von Ancken
Tom Kapinos
30. november 2008
13. február 2012
23
11
„Blues from Laurel Canyon“
Michael Lehmann
Gina Fattore
7. december 2008
20. február 2012
24
12
„La Petite Mort“
Bart Freundlich
Tom Kapinos
14. december 2008
27. február 2012

3. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
25
1
„Wish You Were Here“
David Duchovny
Tom Kapinos
27. september 2009
5. marec 2012
26
2
„The Land of Rape and Honey“
Bart Freundlich & David Von Ancken
Tom Kapinos
4. október 2009
12. marec 2012
27
3
„Verities & Balderdash“
David Von Ancken
Gina Fattore
11. október 2009
19. marec 2012
28
4
„Zoso“
Bart Freundlich
Tom Kapinos
18. október 2009
26. marec 2012
29
5
„Slow Happy Boys“
David Von Ancken
Tom Kapinos
25. október 2009
2. apríl 2012
30
6
„Glass Houses“
Michael Lehmann
Gina Fattore
1. november 2009
16. apríl 2012
31
7
„So Here's the Thing…“
John Dahl
Daisy Gardner
8. november 2009
23. apríl 2012
32
8
„The Apartment“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
15. november 2009
30. apríl 2012
33
9
„Mr. Bad Example“
John Dahl
Gina Fattore & Matt Patterson
22. november 2009
14. máj 2012
34
10
„Dogtown“
Seith Mann
Tom Kapinos & Gina Fattore
29. november 2009
21. máj 2012
35
11
„Comings & Goings“
David Von Ancken
Gina Fattore & Daisy Gardner
6. december 2009
28. máj 2012
36
12
„Mia Culpa“
Stephen Hopkins
Tom Kapinos
13. december 2009
4. jún 2012

4. séria (2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scená Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
37
1
„Exile on Main St.“
David Von Ancken
Tom Kapinos
9. január 2011
2. júl 2014
38
2
„Suicide Solution“
David Duchovny
Tom Kapinos
16. január 2011
2. júl 2014
39
3
„Home Sweet Home“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
23. január 2011
9. júl 2014
40
4
„Monkey Business“
Bart Freundlich
Gabe Roth & Matt Patterson
30. január 2011
9. júl 2014
41
5
„Freeze-Frame“
Beth McCarthy Miller
Tom Kapinos
6. február 2011
16. júl 2014
42
6
„Lawyers, Guns and Money“
John Dahl
Vanessa Reisen
13. február 2011
16. júl 2014
43
7
„The Recused“
Michael Weaver
Tom Kapinos
20. február 2011
23. júl 2014
44
8
„Lights. Camera. Asshole“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
27. február 2011
23. júl 2014
45
9
„Another Perfect Day“
Michael Lehmann
Tom Kapinos & Gabe Roth
6. marec 2011
30. júl 2014
46
10
„The Trial“
Seith Mann
Tom Kapinos
13. marec 2011
30. júl 2014
47
11
„The Last Supper“
John Dahl
Tom Kapinos
20. marec 2011
6. august 2014
48
12
„…And Justice for All“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
27. marec 2011
6. august 2014

5. séria (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
49
1
„JFK to LAX“
John Dahl
Tom Kapinos
8. január 2012
13. august 2014
50
2
„The Way of the Fist“
David Duchovny
Tom Kapinos
15. január 2012
13. august 2014
51
3
„Boys & Girls“
Seith Mann
Tom Kapinos
22. január 2012
20. august 2014
52
4
„Waiting for the Miracle“
Bart Freundlich
Tom Kapinos
29. január 2012
20. august 2014
53
5
„The Ride-Along“
Millicent Shelton
Tom Kapinos
5. február 2012
27. august 2014
54
6
„Love Song“
Eric Stoltz
Tom Kapinos
12. február 2012
27. august 2014
55
7
„Here I Go Again“
Michael Weaver
Tom Kapinos
19. február 2012
3. september 2014
56
8
„Raw“
Bart Freundlich
Tom Kapinos
4. marec 2012
3. september 2014
57
9
„At the Movies“
Helen Hunt
Tom Kapinos
11. marec 2012
10. september 2014
58
10
„Perverts & Whores“
Bart Freundlich
Tom Kapinos
18. marec 2012
10. september 2014
59
11
„The Party“
Michael Lehmann
Tom Kapinos
25. marec 2012
TBA
60
12
„Hell Ain't a Bad Place to Be“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
1. apríl 2012
TBA

6. séria (2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
61
1
„The Unforgiven“
David Duchovny
Tom Kapinos
13. január 2013
TBA
62
2
„Quitters“
John Dahl
Tom Kapinos
20. január 2013
TBA
63
3
„Dead Rock Stars“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
27. január 2013
TBA
64
4
„Hell Bent for Leather“
David Von Ancken
Tom Kapinos
10. február 2013
TBA
65
5
„Rock and a Hard Place“
David Von Ancken
Tom Kapinos
17. február 2013
TBA
66
6
„In the Clouds“
David Von Ancken
Tom Kapinos
24. február 2013
TBA
67
7
„The Dope Show“
Michael Weaver
Tom Kapinos
3. marec 2013
TBA
68
8
„Everybody's a Fucking Critic“
Seith Mann
Tom Kapinos
10. marec 2013
TBA
69
9
„Mad Dogs & Englishmen“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
17. marec 2013
TBA
70
10
„Blind Faith“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
24. marec 2013
TBA
71
11
„The Abby“
Michael Weaver
Tom Kapinos
31. marec 2013
TBA
72
12
„I'll Lay My Monsters Down“
Stephen Hopkins
Tom Kapinos
7. apríl 2013
TBA

7. séria (2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
73
1
„Levon“
David Duchovny
Tom Kapinos
13. apríl 2014
TBA
74
2
„Julia“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
20. apríl 2014
TBA
75
3
„Like Father like Son“
Michael Lehmann
Tom Kapinos
27. apríl 2014
TBA
76
4
„Dicks“
David Von Ancken
Tom Kapinos
4. máj 2014
TBA
77
5
„Getting the Poison Out“
Seith Mann
Tom Kapinos
11. máj 2014
TBA
78
6
„Kickoff“
David Von Ancken
Tom Kapinos
18. máj 2014
TBA
79
7
„Smile“
John Dahl
Tom Kapinos
25. máj 2014
TBA
80
8
„30 Minutes or Less“
David Von Ancken
Tom Kapinos
1. jún 2014
TBA
81
9
„Faith, Hope, Love“
John Dahl
Tom Kapinos
8. jún 2014
TBA
82
10
„Dinner with Friends“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
15. jún 2014
TBA
83
11
„Daughter“
Michael Lehmann
Tom Kapinos
22. jún 2014
TBA
84
12
„Grace“
Adam Bernstein
Tom Kapinos
29. jún 2014
TBA