Zoznam častí seriálu Lovec zločincov

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Person of Interest logo.svg

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí amerického kriminálneho seriálu Lovec zločincov. Seriál mal premiéru 22. septembra 2011 na americkej televíznej stanici CBS.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 23 22. september 2011 17. máj 2012 8. január 2013 12. jún 2013 CBS Markíza
Dajto
2 22 27. september 2012 9. máj 2013
3 23 24. september 2012 13. máj 2014
4 23. september 2014

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2011 – 2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
„Pilot“
David Semel
Jonathan Nolan
22. september 2011
8. január 2013
2
2
„Ghosts“
Richard J. Lewis
Greg Plageman & Jonathan Nolan
29. september 2011
8. január 2013
3
3
„Mission Creep“
Steven DePaul
Patrick Harbinson
6. október 2011
15. január 2013
4
4
„Cura Te Ipsum“
Charles Beeson
Denise Thé
13. október 2011
22. január 2013
5
5
„Judgment“
Colin Bucksey
David Slack
20. október 2011
29. január 2013
6
6
„The Fix“
Dennis Smith
Nic Van Zeebroeck & Michael Sopczynski
27. október 2011
5. február 2013
7
7
„Witness“
Frederick E. O. Toye
Amanda Segel
3. november 2011
20. február 2013
8
8
„Foe“
Milan Cheylov
Sean Hennen
17. november 2011
27. február 2013
9
9
„Get Carter“
Alex Zakrzewski
Greg Plageman & Denise Thé
8. december 2011
6. marec 2013
10
10
„Number Crunch“
Jeffrey Hunt
Patrick Harbinson
15. december 2011
13. marec 2013
11
11
„Super“
Stephen Williams
David Slack
12. január 2012
20. marec 2013
12
12
„Legacy“
Brad Anderson
Amanda Segel
19. január 2012
27. marec 2013
13
13
„Root Cause“
Richard J. Lewis
Erik Mountain
2. február 2012
3. apríl 2013
14
14
„Wolf and Cub“
Chris Fisher
Nic Van Zeebroeck & Michael Sopczynski
9. február 2012
10. apríl 2013
15
15
„Blue Code“
David Von Ancken
Denise Thé
16. február 2012
17. apríl 2013
16
16
„Risk“
Jeff T. Thomas
Sean Hennen
23. február 2012
24. apríl 2013
17
17
„Baby Blue“
Larry Teng
Patrick Harbinson
8. marec 2012
1. máj 2013
18
18
„Identity Crisis“
Charles Beeson
Amy Berg
29. marec 2012
8. máj 2013
19
19
„Flesh and Blood“
Stephen Semel
Amanda Segel
5. apríl 2012
15. máj 2013
20
20
„Matsya Nyaya“
Kevin Bray
Ray Utarnachitt
26. apríl 2012
22. máj 2013
21
21
„Many Happy Returns“
Frederick E. O. Toye
Storyline: Erik Mountain & Jonathan Nolan
Scenár: Erik Mountain
3. máj 2012
29. máj 2013
22
22
„No Good Deed“
Stephen Williams
David Slack
10. máj 2012
5. jún 2013
23
23
„Firewall“
Richard J. Lewis
Greg Plageman & Jonathan Nolan
17. máj 2012
12. jún 2013

2. séria (2012 – 2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
24
1
„The Contingency“
Richard J. Lewis
Denise Thé & Jonathan Nolan
27. september 2012
TBA
25
2
„Bad Code“
Jon Cassar
Greg Plageman & Patrick Harbinson
4. október 2012
TBA
26
3
„Masquerade“
Jeffrey Hunt
Melissa Scrivner-Love
18. október 2012
TBA
27
4
„Triggerman“
James Whitmore Jr.
Erik Mountain
25. október 2012
TBA
28
5
„Bury the Lede“
Jeffrey Hunt
David Slack
1. november 2012
TBA
29
6
„The High Road“
Félix Enríquez Alcalá
Nic Van Zeebroeck & Michael Sopczynski
8. november 2012
TBA
30
7
„Critical“
Frederick E. O. Toye
Sean Hennen
15. november 2012
TBA
31
8
„'Til Death“
Helen Shaver
Amanda Segel
29. november 2012
TBA
32
9
„C.O.D.“
Clark Johnson
Ray Utarnachitt
6. december 2012
TBA
33
10
„Shadow Box“
Stephen Surjik
Patrick Harbinson
13. december 2012
TBA
34
11
„2πR“
Richard J. Lewis
Dan Dietz
3. január 2013
TBA
35
12
„Prisoner's Dilemma“
Chris Fisher
David Slack
10. január 2013
TBA
36
13
„Dead Reckoning“
John Dahl
Erik Mountain
31. január 2013
TBA
37
14
„One Percent“
Chris Fisher
Denise Thé & Melissa Scrivner-Love
7. február 2013
TBA
38
15
„Booked Solid“
Frederick E. O. Toye
Nic Van Zeebroeck & Michael Sopczynski
14. február 2013
TBA
39
16
„Relevance“
Jonathan Nolan
Amanda Segel & Jonathan Nolan
21. február 2013
TBA
40
17
„Proteus“
Kenneth Fink
Sean Hennen
7. marec 2013
TBA
41
18
„All In“
Tricia Brock
Lucas O'Connor
14. marec 2013
TBA
42
19
„Trojan Horse“
Jeffrey Hunt
Dan Dietz & Erik Mountain
4. apríl 2013
TBA
43
20
„In Extermis“
Chris Fisher
Greg Plageman & Tony Camerino
25. apríl 2013
TBA
44
21
„Zero Day“
Jeffrey Hunt
Amanda Segel & David Slack
2. máj 2013
TBA
45
22
„God Mode“
Richard J. Lewis
Patrick Harbinson & Jonathan Nolan
9. máj 2013
TBA

3. séria (2013 – 2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
46
1
„Liberty“
Chris Fisher
Greg Plageman & Denise Thé
24. september 2013
TBA
47
2
„Nothing to Hide“
Frederick E. O. Toye
Erik Mountain
1. október 2013
TBA
48
3
„Lady Killer“
Omar Madha
Amanda Segel
8. október 2013
TBA
49
4
„Reasonable Doubt“
Stephen Williams
Melissa Scrivner-Love
15. október 2013
TBA
50
5
„Разговор“
Kenneth Fink
David Slack
22. október 2013
TBA
51
6
„Mors Praematura“
Helen Shaver
Dan Dietz
29. október 2013
TBA
52
7
„The Perfect Mark“
Stephen Surjik
Sean Hennen
5. november 2013
TBA
53
8
„Endgame“
Sylvain White
Nic Van Zeebroeck & Michael Sopczynski
12. november 2013
TBA
54
9
„The Crossing“
Frederick E. O. Toye
Denise Thé
19. november 2013
TBA
55
10
„The Devil's Share“
Chris Fisher
Amanda Segel & Jonathan Nolan
26. november 2013
TBA
56
11
„Lethe“
Richard J. Lewis
Erik Mountain
17. december 2013
TBA
57
12
„Aletheia“
Richard J. Lewis
Lucas O’Connor
7. január 2014
TBA
58
13
„4C“
Stephen Williams
Melissa Scrivner-Love & Greg Plageman
14. január 2014
TBA
59
14
„Provenance“
Jeffrey Hunt
Sean Hennen
4. február 2014
TBA
60
15
„Last Call“
Jeff T. Thomas
Dan Dietz
25. február 2014
TBA
61
16
„RAM“
Stephen Surjik
Nic Van Zeebroeck & Michael Sopczynski
4. marec 2014
TBA
62
17
„/“
Jeffrey Lee Gibson
David Slack
18. marec 2014
TBA
63
18
„Allegiance“
Jeffrey Hunt
Tony Camerino
25. marec 2014
TBA
64
19
„Most Likely To...“
Kevin Hooks
Melissa Scrivner-Love & Denise Thé
1. apríl 2014
TBA
65
20
„Death Benefit“
Richard J. Lewis
Lucas O’Connor & Erik Mountain
15. apríl 2014
TBA
66
21
„Beta“
Frederick E. O. Toye
Sean Hennen & Dan Dietz
29. apríl 2014
TBA
67
22
„A House Devided“
Chris Fisher
Amanda Segel
6. máj 2014
TBA
68
23
„Deus Ex Machina“
Chris Fisher
Greg Plageman & David Slack
13. máj 2014
TBA

4. séria (2014 – 2015)[upraviť | upraviť zdroj]

13. marca 2014 oznámila CBS, že Lovec zločincov bude mať aj 4. sériu.[1]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
69
1
„Panopticon“
Richard J. Lewis
Erik Mountain & Greg Plageman
23. september 2014
TBA
70
2
„Nautilus“
Chris Fisher
Dan Dietz & Melissa Scrivner-Love
30. september 2014
TBA
71
3
„Wingman“
Frederick E. O. Toye
Amanda Segel
7. október 2014
TBA
72
4
„Brotherhood“
Chris Fisher
Denise Thé
14. október 2014
TBA
73
5
„Prophets“
Kenneth Fink
Lucas O'Connor
21. október 2014
TBA
74
6
„Pretenders“
Stephen Surjik
Ashley Gable
28. október 2014
TBA
75
7
„Honor Among Thieves“
Sylvain White
David Slack
11. november 2014
TBA
76
8
„Point of Origin“
Richard J. Lewis
Tony Camerino
18. november 2014
TBA
77
9
„The Devil You Know“
Richard J. Lewis
Erik Mountain
25. november 2014
TBA
78
10
„The Cold War“
Michael Offer
Amanda Segel
16. december 2014
TBA
79
11
„If-Then-Else“
Chris Fisher
Denise Thé
6. január 2015
TBA
80
12
„Control Alt Delete“
Stephen Surjik
Andy Callahan
TBA
TBA
81
13
„M.I.A“
Kevin Bray
Lucas O'Connor
TBA
TBA
82
14
„Guilty“
Kate Woods
David Slack
TBA
TBA
83
15
„Q&A“
Stephen Semel
Dan Dietz
TBA
TBA

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. KONDOLOJY, Amanda. CBS Renews 'The Good Wife', 'The Millers', 'Two and a Half Men', 'Hawaii Five-0', 'Mom', 'Blue Bloods', 'Elementary' and 11 More [online]. TV by the Numbers, 13.3.2014, [cit. 2014-03-24]. Dostupné online. (po agnglicky)

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]