Zoznam častí seriálu Priatelia

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Priatelia. Seriál je jedným z najpopulárnejších televíznych seriálov z konca 90. rokov 20. storočia. Má 236 častí rozdelených do 10 sérii. Prvá časť bola vysielaná na televíznej stanici NBC 22. septembra 1994, posledná 6. mája 2004. Na Slovensku sa seriál vysielal na TV Markíza.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Počet častí Vysielanie v USA
Premiéra série Finále série
1 24 22. september 1994 18. máj 1995
2 24 21. september 1995 16. máj 1996
3 25 19. september 1996 15. máj 1997
4 24 25. september 1997 7. máj 1998
5 24 24. september 1998 20. máj 1999
6 25 23. september 1999 18. máj 2000
7 24 12. október 2000 17. máj 2001
8 24 27. september 2001 16. máj 2002
9 24 26. september 2002 15. máj 2003
10 18 25. september 2003 6. máj 2004

Séria 1 (1994–95)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
1 1 The Pilot Premiéra James Burrows David Crane & Marta Kauffman 22. september 1994
2 2 The One with the Sonogram at the End O sonografii James Burrows David Crane & Marta Kauffman 29. september 1994
3 3 The One with the Thumb O probléme s palcom James Burrows Jeffrey Astrof & Mike Sikowitz 6. október 1994
4 4 The One with George Stephanopoulos O Georgovi Stephanopoulosovi James Burrows Alexa Junge 13. október 1994
5 5 The One with the East German Laundry Detergen O Východonemeckom prášku na pranie Pamela Fryman Jeff Greenstein & Jeff Strauss 20. október 1994
6 6 The One with the Butt O probléme pozadia Arlene Sanford Adam Chase & Ira Ungerleider 27. október 1994
7 7 The One with the Blackout O výpadku elektriny James Burrows Jeffrey Astrof & Mike Sikowitz 3. november 1994
8 8 The One Where Nana Dies Twice O tom, ako stará mama zomrela dvakrát James Burrows Marta Kauffman & David Crane 10. november 1994
9 9 The One Where Underdog Gets Away Tá, v ktorej uletel nafukovací pes James Burrows Jeff Greenstein & Jeff Strauss 17. november 1994
10 10 The One with the Monkey O opici Peter Bonerz Adam Chase & Ira Ungerleider 15. december 1994
11 11 The One with Mrs. Bing O pani Bingovej James Burrows Alexa Junge 5. január 1995
12 12 The One with the Dozen Lasagnas Tá o dvanástich lazaniach Paul Lazarus Jeffrey Astrof & Mike Sikowitz
& Adam Chase & Ira Ungerleider
12. január 1995
13 13 The One with the Boobies O cvokoch a prsiach Alan Myerson Alexa Junge 19. január 1995
14 14 The One with the Candy Hearts O srdiečkach s cukrom James Burrows Bill Lawrence 9. február 1995
15 15 The One with the Stoned Guy O nadrogovanom majiteľovi reštaurácie Alan Myerson Jeff Greenstein & Jeff Strauss 16. február 1995
16 16 The One with Two Parts I O dvojčatách v dvoch častiach I Michael Lembeck Marta Kauffman & David Crane 23. február 1995
17 17 The One with Two Parts II O dvojčatách v dvoch častiach II Michael Lembeck Marta Kauffman & David Crane 23. február 1995
18 18 The One with All the Poker O pokri James Burrows Jeffrey Astrof & Mike Sikowitz 2. marec 1995
19 19 The One Where the Monkey Gets Away O tom, ako ušla opica Peter Bonerz Jeffrey Astrof & Mike Sikowitz 9. marec 1995
20 20 The One with the Evil Orthodontist O zlom stomatológovi Peter Bonerz Doty Abrams 6. apríl 1995
21 21 The One with the Fake Monica O nepravej Monike Gail Mancuso Adam Chase & Ira Ungerleider 27. apríl 1995
22 22 The One with the Ick Factor O faktore nechuti Robby Benson Alexa Junge 4. máj 1995
23 23 The One with the Birth O pôrode James Burrows David Crane & Marta Kauffman
Jeff Greenstein & Jeff Strauss
11. máj 1995
24 24 The One Where Rachel Finds Out O tom, ako Rachel pochopila Kevin S. Bright Chris Brown 18. máj 1995


Séria 2 (1995–96)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
25 1 The One with Ross's New Girlfriend O Rossovej novej priateľke Michael Lembeck Jeffrey Astrof & Mike Sikowitz 21. september 1995
26 2 The One with the Breast Milk O materskom mlieku Michael Lembeck Adam Chase & Ira Ungerleider 28. september 1995
27 3 The One Where Heckles Dies O tom, ako Heckels zomrie Kevin S. Bright Michael Curtis & Gregory S. Malins 5. október 1995
28 4 The One with Phoebe's Husband O Phoebinom manželovi Gail Mancuso Alexa Junge 12. október 1995
29 5 The One with Five Steaks and an Eggplant O piatich stejkoch a baklažáne Ellen Gittelsohn Chris Brown 19. október 1995
30 6 The One with the Baby on the Bus O dieťati v autobuse Gail Mancuso Betsy Borns 2. november 1995
31 7 The One Where Ross Finds Out O tom, ako sa to Ross dozvie Peter Bonerz Michael Borkow 9. november 1995
32 8 The One with the List O zozname Mary Kay Place David Crane & Marta Kauffman 16. november 1995
33 9 The One with Phoebe's Dad O Phoebinom otcovi Kevin S. Bright Jeffrey Astrof & Mike Sikowitz 14. december 1995
34 10 The One with Russ O nudnom vtipkárovi Bobbym Thomas Schlamme Ira Ungerleider 4. január 1996
35 11 The One with the Lesbian Wedding O tom, ako videli všetko Thomas Schlamme Doty Abrams 18. január 1996
36 12 The One After the Superbowl I O ctiteľke Michael Lembeck Jeffrey Astrof & Mike Sikowitz 28. január 1996
37 13 The One After the Superbowl II O stretnutí po rokoch Michael Lembeck Michael Borkow 28. január 1996
38 14 The One with the Prom Video O videu James Burrows Alexa Junge 1. február 1996
39 15 The One Where Ross and Rachel...You Know O Rossovi a Rachel, veď viete Michael Lembeck Michael Curtis & Gregory S. Malins 8. február 1996
40 16 The One Where Joey Moves Out O tom, ako sa Joey sťahoval Michael Lembeck Betsy Borns 15. február 1996
41 17 The One Where Eddie Moves In Ako sa Eddie prisťahoval Michael Lembeck Adam Chase 22. február 1996
42 18 The One Where Dr. Ramoray Dies O tom ako doktor Remoreto umrel Michael Lembeck Príbeh: Alexa Junge
Scenár: Michael Borkow
21. marec 1996
43 19 The One Where Eddie Won't Go O tom, ako Eddie nechcel odísť Michael Lembeck Michael Curtis & Gregory S. Malins 28. marec 1996
44 20 The One Where Old Yeller Dies O tom, ako umrel starý Yeller Michael Lembeck Príbeh: Michael Curtis, Gregory S. Malins
Scenár: Adam Chase
4. apríl 1996
45 21 The One with the Bullies O výtržnosti v kaviarni Michael Lembeck Brian Buckner & Sebastian Jones 25. apríl 1996
46 22 The One with the Two Parties O dvoch večierkoch Michael Lembeck Alexa Junge 2. máj 1996
47 23 The One with the Chicken Pox O tom, ako mala Phoebe
ovčie kiahne
Michael Lembeck Brown Mandell 9. máj 1996
48 24 The One with Barry and Mindy's Wedding O tom, ako sa Barry a Mindy vzali Michael Lembeck Príbeh: Ira Ungerleider
Scenár: Brown Mandell
16. máj 1996


Séria 3 (1996–97)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
49 1 The One with the Princess Leia Fantasy O princeznej Lei Gail Mancuso Michael Curtis & Gregory S. Malins 19. september 1996
50 2 The One Where No One's Ready O tom, ako nebol nikto pripravený Gail Mancuso Ira Ungerleider 26. september 1996
51 3 The One with the Jam O tom, ako Monika varila džem Kevin S. Bright Wil Calhoun 3. október 1996
52 4 The One with the Metaphorical Tunnel O metaforickom tuneli Steve Zuckerman Alexa Junge 10. október 1996
53 5 The One with Frank Jr. O Frankovi juniorovi Steve Zuckerman Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri 17. október 1996
54 6 The One with the Flashback O pohľade späť Peter Bonerz David Crane & Marta Kauffman 31. október 1996
55 7 The One with the Race Car Bed O pretekárskej posteli Gail Mancuso Seth Kurland 7. november 1996
56 8 The One with the Giant Poking Device O obrom štuchadle Gail Mancuso Adam Chase 14. november 1996
57 9 The One with the Football O americkom futbale Kevin S. Bright Ira Ungerleider 21. november 1996
58 10 The One Where Rachel Quits O tom, ako dá Rachel výpoveď Terry Hughes Gregory S. Malins & Michael Curtis 12. december 1996
59 11 The One Where Chandler Can't
Remember Which Sister
O tom, ako si Chandler nepamätal
správnu sestru
Terry Hughes Alexa Junge 9. január 1997
60 12 The One with All the Jealousy O všeobecnej žiarlivosti Robby Benson Doty Abrams 16. január 1997
61 13 The One Where Monica and Richard
are Just Friends
O tom, ako sú Monika a Richard
priateľmi
Robby Benson Michael Borkow 30. január 1997
62 14 The One with Phoebe's Ex-Partner O Pheobinej bývalej priateľke Robby Benson Wil Calhoun 6. február 1997
63 15 The One Where Ross and Rachel Take
a Break
Ako si Ross a Rachel dali pauzu James Burrows Michael Borkow 13. február 1997
64 16 The One the Morning After O tom, čo sa stalo deň potom James Burrows David Crane & Marta Kauffman 20. február 1997
65 17 The One Without the Ski Trip O trampotách s lyžovačkou Sam Simon Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri 6. marec 1997
66 18 The One with the Hypnosis Tape O hypnóze Robby Benson Seth Kurland 13. marec 1997
67 19 The One with the Tiny T-Shirt O starom tričku Terry Hughes Adam Chase 27. marec 1997
68 20 The One with the Dollhouse O domčeku pre bábiky Terry Hughes Wil Calhoun 10. apríl 1997
69 21 The One with a Chick and a Duck O kuriatku a kačici Michael Lembeck Chris Brown 17. apríl 1997
70 22 The One with the Screamer O chlapcovi, ktorý kričal Peter Bonerz Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri 24. apríl 1997
71 23 The One with Ross's Thing O tom, ako mal Ross na sebe vec Shelley Jensen Ted Cohen & Andrew Reich 1. máj 1997
72 24 The One with the Ultimate Fighting
Champion
O absolútnom šampiónovi v
superzápase
Robby Benson Pang-Ni Landrum & Mark Kunerth
Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri
8. máj 1997
73 25 The One at the Beach O tom ako boli na pláži Pamela Fryman Pang-Ni Landrum & Mark Kunerth
Adam Chase
15. máj 1997


Séria 4 (1997–98)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
74 1 The One with the Jellyfish O medúze Shelley Jensen Wil Calhoun 25. september 1997
75 2 The One with the Cat O mačke-zašumene Shelley Jensen Jill Condon & Amy Toomin 2. október 1997
76 3 The One with the Cuffs O náramkoch Peter Bonerz Seth Kurland 9. október 1997
77 4 The One with the Ballroom Dancing O veľkej tancovačke Gail Mancuso Ted Cohen & Andrew Reich 16. október 1997
78 5 The One with Joey's New Girlfriend Joeyho nova priateľka Gail Mancuso Gregory S. Malins & Michael Curtis 30. október 1997
79 6 The One with the Dirty Girl Neporiadne dievča Shelley Jensen Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri 6. november 1997
80 7 The One Where Chandler Crosses the Line O tom, ako Chandler prekročil čiaru Kevin S. Bright Adam Chase 13. november 1997
81 8 The One with Chandler in a Box O Chandlerovi v debne Peter Bonerz Michael Borkow 20. november 1997
82 9 The One Where They're Going to Party! O divokom fláme Peter Bonerz Ted Cohen & Andrew Reich 11. december 1997
83 10 The One with the Girl from Poughkeepsie O dievčati z Puketsee Gary Halvorson Scott Silveri 18. december 1997
84 11 The One with Phoebe's Uterus O Phoebinej maternici David Steinberg Seth Kurland 8. január 1998
85 12 The One with the Embryos O embryách Kevin S. Bright Jill Condon & Amy Toomin 15. január 1998
86 13 The One with Rachel's Crush O Rachelinom vysnívanom Dana DeVally Piazza Shana Goldberg-Meehan 29. január 1998
87 14 The One with Joey's Dirty Day O Joeyho čiernom dni Peter Bonerz Wil Calhoun 5. február 1998
88 15 The One with All the Rugby O Rossovi a rugby James Burrows Príbeh: Ted Cohen & Andrew Reich
Scenár: Wil Calhoun
26. február 1998
89 16 The One with the Fake Party O večierku na oko Michael Lembeck Alicia Sky Varinaitis
Scott Silveri & Shana Goldberg-Meehan
19. marec 1998
90 17 The One with the Free Porn O porne zadarmo Michael Lembeck Príbeh: Mark Kunerth
Scenár: Richard Goodman
26. marec 1998
91 18 The One with Rachel's New Dress O Rachelinych nových šatach Gail Mancuso Príbeh: Andrew Reich & Ted Cohen
Scenár: Jill Condon & Amy Toomin
2. apríl 1998
92 19 The One with All the Haste O tom ako sa Ross poponáhľal Kevin S. Bright Scott Silveri & Wil Calhoun 9. apríl 1998
93 20 The One with All the Wedding Dresses O svadobných šatách Gail Mancuso Adam Chase
Gregory S. Malins & Michael Curtis
16. apríl 1998
94 21 The One with the Invitation O pozvánke Peter Bonerz Seth Kurland 23. apríl 1998
95 22 The One with the Worst Best Man Ever O najhoršom svedkovi Peter Bonerz Seth Kurland
Gregory S. Malins & Michael Curtis
30. apríl 1998
96 23 The One with Ross's Wedding I O Rossovej svadbe I Kevin S. Bright Michael Borkow 7. máj 1998
97 24 The One with Ross's Wedding II O Rossovej svadbe II Kevin S. Bright Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri
Jill Condon & Amy Toomin
7. máj 1998


Séria 5 (1998–99)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
98 1 The One After Ross Says Rachel O tom ako Ross povedal Rachel Kevin S. Bright Seth Kurland 24. september 1998
99 2 The One with All the Kissing O bozkávaní Gary Halvorson Wil Calhoun 1. október 1998
100 3 The One Hundredth
(The One with the Triplets)
O malej Chandler Kevin S. Bright David Crane & Marta Kauffman 8. október 1998
101 4 The One Where Phoebe Hates PBS O tom ako Phoebe nemala
rada televíziu
Shelley Jensen Michael Curtis 15. október 1998
102 5 The One with the Kips O Kippovi Dana DeValley Piazza Scott Silveri 29. október 1998
103 6 The One with the Yeti O Yettim Gary Halvorson Alexa Junge 5. november 1998
104 7 The One Where Ross Moves In Ako sa prisťahuje Ross Gary Halvorson Gigi McCreery & Perry Rein 12. november 1998
105 8 The One with All the Thanksgivings O všetkých vďakyvzdaniach Kevin S. Bright Gregory S. Malins 19. november 1998
106 9 The One with Ross's Sandwich O Rossovom sendviči Gary Halvorson Ted Cohen & Andrew Reich 10. december 1998
107 10 The One with the Inappropriate Sister O nepatričnej sestre Dana DeValley Piazza Shana Goldberg-Meehan 17. december 1998
108 11 The One with All the Resolutions O novoročných predsavzatiach Joe Regalbuto Príbeh: Brian Boyle
Scenár: Suzie Villandry
7. január 1999
109 12 The One with Chandler's Work Laugh O Chandlerovom pracovnom smiechu Kevin S. Bright Alicia Sky Varinaitis 21. január 1999
110 13 The One with Joey's Bag O Joeyho kabelke Gail Mancuso Príbeh: Michael Curtis
Scenár: Seth Kurland
4. február 1999
111 14 The One Where Everybody Finds Out O tom ako všetci vedia že vedia Michael Lembeck Alexa Junge 11. február 1999
112 15 The One with the Girl Who Hits Joey O dievčati ktoré mláti Joeyho Kevin S. Bright Adam Chase 18. február 1999
113 16 The One with the Cop O policajnom odznaku Andrew Tsao Príbeh: Alicia Sky Varinaitis
Scenár: Gigi McCreery & Perry Rein
25. február 1999
114 17 The One with Rachel's Inadvertent Kiss O Rachelinom bozku Shelley Jensen Andrew Reich & Ted Cohen 18. marec 1999
115 18 The One Where Rachel Smokes Ako Rachel fajčila Todd Holland Michael Curtis 8. apríl 1999
116 19 The One Where Ross Can't Flirt O tom ako Ross nevedel flirtovať Gail Mancuso Doty Abrams 22. apríl 1999
117 20 The One with the Ride-Along O jazde v policajnom aute Gary Halvorson Shana Goldberg-Meehan & Seth Kurland 29. apríl 1999
118 21 The One with the Ball O lopte Gary Halvorson Príbeh: Scott Silveri
Scenár: Gregory S. Malins
6. máj 1999
119 22 The One with Joey's Big Break O tom ako Joey prerazil Gary Halvorson Príbeh: Shana Goldberg-Meehan
Scenár: Wil Calhoun
13. máj 1999
120 23 The One in Vegas I O výlete do Las Vegas I Kevin S. Bright Ted Cohen & Andrew Reich 20. máj 1999
121 24 The One in Vegas II O výlete do Las Vegas II Kevin S. Bright Gregory S. Malins & Scott Silveri 20. máj 1999


Séria 6 (1999–2000)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
122 1 The One After Vegas O tom, čo prišlo po Vegas Kevin S. Bright Adam Chase 23. september 1999
123 2 The One Where Ross Hugs Rachel O tom, ako Ross nechcel nechať Rachel Gail Mancuso Shana Goldberg-Meehan 30. september 1999
124 3 The One with Ross's Denial O tom, ako Ross odmietol Gary Halvorson Seth Kurland 7. október 1999
125 4 The One Where Joey Loses His Insurance O tom, ako Joey prišiel o poistku Gary Halvorson Andrew Reich & Ted Cohen 14. október 1999
126 5 The One with Joey's Porsche O tom, ako mal Joey Porsche Gary Halvorson Perry Rein & Gigi McCreery 21. október 1999
127 6 The One on the Last Night O poslednej noci David Schwimmer Scott Silveri 4. november 1999
128 7 The One Where Phoebe Runs O tom, ako Phoebe behala Gary Halvorson Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer 11. november 1999
129 8 The One with Ross's Teeth O Rossovych zuboch Gary Halvorson Príbeh: Perry Rein & Gigi McCreery
Scenár: Andrew Reich & Ted Cohen
18. november 1999
130 9 The One Where Ross Got High O tom, ako Ross fajčil trávu Kevin S. Bright Gregory S. Malins 25. november 1999
131 10 The One with the Routine
(The One with the Rockin' New Year)
O tom, ako Ross a Monika tancovali Kevin S. Bright Brian Boyle 16. december 1999
132 11 The One with the Apothecary Table O Rachel a lekárnickom stolíku Kevin S. Bright Príbeh: Zachary Rosenblatt
Scenár: Brian Boyle
6. január 2000
133 12 The One with the Joke O spoločnom vtipe Gary Halvorson Príbeh: Andrew Reich & Ted Cohen
Scenár: Shana Goldberg-Meehan
13. január 2000
134 13 The One with Rachel's Sister O Rachel a jej sestre Gary Halvorson Seth Kurland
Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer
3. február 2000
135 14 The One Where Chandler Can't Cry Ako Chandler nevedel plakať Kevin S. Bright Andrew Reich & Ted Cohen 10. február 2000
136 15 The One That Could Have Been I O tom, čo mohlo byť I Michael Lembeck Gregory S. Malins & Adam Chase 17. február 2000
137 16 The One That Could Have Been II O tom, čo mohlo byť II Michael Lembeck David Crane & Marta Kauffman 17. február 2000
138 17 The One with Unagi
(The One with the Mix Tape)
O Rossovi a Unagi Gary Halvorson Príbeh: Zachary Rosenblatt
Scenár: Adam Chase
24. február 2000
139 18 The One Where Ross Dates a Student O Rossovi a študentke Gary Halvorson Seth Kurland 9. marec 2000
140 19 The One with Joey's Fridge Joeyho chladnička Ben Weiss Príbeh: Seth Kurland
Scenár: Gigi McCreery & Perry Rein
23. marec 2000
141 20 The One with Mac and C.H.E.E.S.E. Mac a CHEESE Kevin S. Bright Doty Abrams 13. apríl 2000
142 21 The One Where Ross Meets Elizabeth's
Dad
O tom, ako Ross spoznal otca Elizabeth Michael Lembeck Príbeh: David J. Lagana
Scenár: Scott Silveri
27. apríl 2000
143 22 The One Where Paul's the Man O tom, ako bol Paul chlapom Gary Halvorson Brian Caldirola
Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer
4. máj 2000
144 23 The One with the Ring Prsteň Gary Halvorson Ted Cohen & Andrew Reich 11. máj 2000
145 24 The One with the Proposal I O zásnubách I Kevin S. Bright Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri 18. máj 2000
146 25 The One with the Proposal II O zásnubách II Kevin S. Bright Andrew Reich & Ted Cohen 18. máj 2000


Séria 7 (2000–01)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
147 1 The One with Monica's Thunder O sebeckej Rachel Kevin S. Bright Príbeh: Wil Calhoun
Scenár: David Crane & Marta Kauffman
12. október 2000
148 2 The One with Rachel's Book O Rachelinej knihe Michael Lembeck Andrew Reich & Ted Cohen 12. október 2000
149 3 The One with Phoebe's Cookies O Phoebinych keksíkoch Gary Halvorson Sherry Bilsing & Ellen Plummer 19. október 2000
150 4 The One with Rachel's Assistant Ako mala Rachel asistenta David Schwimmer Brian Boyle 26. október 2000
151 5 The One with the Engagement Picture O tom ako Chandler čudne vyzerá na
fotkách
Gary Halvorson Príbeh: Earl Davis
Scenár: Patty Lin
2. november 2000
152 6 The One with the Nap Partners O partneroch na spanie Gary Halvorson Brian Buckner & Sebastian Jones 9. november 2000
153 7 The One with Ross's Library Book O Rossovej knihe David Schwimmer Scott Silveri 16. november 2000
154 8 The One Where Chandler Doesn't Like Dogs O tom ako Chandler nemá rád psov Kevin S. Bright Patty Lin 23. november 2000
155 9 The One with All the Candy O všetkých tých cukríkoch David Schwimmer Will Calhoun 7. december 2000
156 10 The One with the Holiday Armadillo O Vianočnom pásovcovi Gary Halvorson Gregory S. Malins 14. december 2000
157 11 The One with All the Cheesecakes O poblúdených tvarohových tortách Gary Halvorson Shana Goldberg-Meehan 4. január 2001
158 12 The One Where They're Up All Night O noci keď boli všetci hore Kevin S. Bright Zachary Rosenblatt 11. január 2001
159 13 The One Where Rosita Dies O tom ako Rosita umrela Stephen Prime Príbeh: Ellen Plummer & Sherry Bilsing
Scenár: Brian Buckner & Sebastian Jones
1. február 2001
160 14 The One Where They All Turn Thirty O tom ako všetci mali 30 Ben Weiss Príbeh: Vanessa McCarthy
Scenár: Ellen Plummer & Sherry Bilsing
8. február 2001
161 15 The One with Joey's New Brain O Joeyho novom mozgu Kevin S. Bright Príbeh: Sherry Bilsing & Ellen Plummer
Scenár: Andrew Reich & Ted Cohen
15. február 2001
162 16 The One with the Truth About London Ako bolo v Londýne David Schwimmer Príbeh: Brian Buckner & Sebastian Jones
Scenár: Zachary Rosenblatt
22. február 2001
163 17 The One with the Cheap Wedding Dress O zlacnených svadobných šatách Kevin S. Bright Príbeh: Brian Buckner & Sebastian Jones
Scenár: Andrew Reich & Ted Cohen
15. marec 2001
164 18 The One with Joey's Award O Joeyho cene Gary Halvorson Príbeh: Sherry Bilsing & Ellen Plummer
Scenár: Brian Boyle
29. marec 2001
165 19 The One with Ross and Monica's Cousin O sesternici Gary Halvorson Andrew Reich & Ted Cohen 19. apríl 2001
166 20 The One with Rachel's Big Kiss O Rachelinom veľkom bozku Gary Halvorson Scott Silveri & Shana Goldberg-Meehan 26. apríl 2001
167 21 The One with the Vows O písani prísah Gary Halvorson Doty Abrams 3. máj 2001
168 22 The One with Chandler's Dad O Chandlerovom otcovi Kevin S. Bright
& Gary Halvorson
Príbeh: Gregory S. Malins
Scenár: Brian Buckner & Sebastian Jones
10. máj 2001
169 23 The One with Monica and Chandler's
Wedding I
O monikinej a chandlerovej svadbe I Kevin S. Bright Gregory S. Malins 17. máj 2001
170 24 The One with Monica and Chandler's
Wedding II
O monikinej a chandlerovej svadbe II Kevin S. Bright Marta Kauffman & David Crane 17. máj 2001


Séria 8 (2001–02)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
171 1 The One After 'I Do O tom, čo bolo keď si povedali áno Kevin S. Bright David Crane & Marta Kauffman 27. september 2001
172 2 The One with the Red Sweater O červenom svetri David Schwimmer Dana Klein Borkow 4. október 2001
173 3 The One Where Rachel Tells Ross O tom, ako to Rachel povedala Sheldon Epps Sherry Bilsing & Ellen Plummer 11. október 2001
174 4 The One with the Videotape O videokazete Kevin S. Bright Scott Silveri 18. október 2001
175 5 The One with Rachel's Date Rachel ide na rande Gary Halvorson Brian Buckner & Sebastian Jones 25. október 2001
176 6 The One with the Halloween Party Halloween párty Gary Halvorson Mark Kunerth 1. november 2001
177 7 The One with the Stain O škvrne na rázporku Kevin S. Bright R. Lee Fleming Jr. 8. november 2001
178 8 The One with the Stripper O striptérke David Schwimmer Andrew Reich & Ted Cohen 15. november 2001
179 9 The One with the Rumor O klebete o Rachel Gary Halvorson Shana Goldberg-Meehan 22. november 2001
180 10 The One with Monica's Boots O Monikinych čižmách Kevin S. Bright Príbeh: Robert Carlock
Scenár: Brian Buckner & Sebastian Jones
6. december 2001
181 11 The One with Ross's Step Forward O Rossovom kroku vpred Gary Halvorson Robert Carlock 13. december 2001
182 12 The One Where Joey Dates Rachel O tom ako Joey randí s Rachel David Schwimmer Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer 10. január 2002
183 13 The One Where Chandler Takes a Bath O tom, ako si dá Chandler kúpeľ Ben Weiss Vanessa McCarthy 17. január 2002
184 14 The One with the Secret Closet O tajnej miestnosti Kevin S. Bright Brian Buckner & Sebastian Jones 31. január 2002
185 15 The One with the Birthing Video O kazete s pôrodom Kevin S. Bright Dana Klein Borkow 7. február 2002
186 16 The One Where Joey Tells Rachel O Monikinom súdenom Ben Weiss Andrew Reich & Ted Cohen 28. február 2002
187 17 The One with the Tea Leaves O čajových listoch Gary Halvorson Príbeh: R. Lee Fleming Jr.
Scenár: Steven Rosenhaus
7. marec 2002
188 18 The One in Massapequa
(The One with the Zesty Guy)
Oslava v Massapequu Gary Halvorson Príbeh: Peter Tibbals
Scenár: Mark Kunerth
28. marec 2002
189 19 The One with Joey's Interview Joeyho interview Gary Halvorson Doty Abrams 4. apríl 2002
190 20 The One with the Baby Shower O vítani babätka Kevin S. Bright Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer 25. apríl 2002
191 21 The One with the Cooking Class O hodine varenia Gary Halvorson Príbeh: Dana Klein Borkow
Scenár: Brian Buckner & Sebastian Jones
2. máj 2002
192 22 The One Where Rachel is Late O tom, ako Rachel prenášala Gary Halvorson Shana Goldberg-Meehan 9. máj 2002
193 23 The One Where Rachel Has a Baby I O tom, ako Rachel rodila I Kevin S. Bright Scott Silveri 16. máj 2002
194 24 The One Where Rachel Has a Baby II O tom, ako Rachel rodila II Kevin S. Bright Marta Kauffman & David Crane 16. máj 2002


Séria 9 (2002–03)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
195 1 The One Where No One Proposes O tom ako nikto nikoho nepožiadal
o ruku
Kevin S. Bright Sherry Bilsing-Graham
& Ellen Plummer
26. september 2002
196 2 The One Where Emma Cries O tom ako Emma plakala Sheldon Epps Dana Klein Borkow 3. október 2002
197 3 The One with the Pediatrician O pediatrovi Roger Christiansen Brian Buckner & Sebastian Jones 10. október 2002
198 4 The One with the Sharks O žralokoch Ben Weiss Andrew Reich & Ted Cohen 17. október 2002
199 5 The One with Phoebe's Birthday Dinner O narodeninovej večeri David Schwimmer Scott Silveri 31. október 2002
200 6 The One with the Male Nanny O chlapovi pestúnke Kevin S. Bright David Crane & Marta Kauffman 7. november 2002
201 7 The One with Ross's Inappropriate Song O Rossovej nevhodnej pesničke Gary Halvorson Robert Carlock 14. november 2002
202 8 The One with Rachel's Other Sister O Rachelinej ďalšej sestre Kevin S. Bright Shana Goldberg-Meehan 21. november 2002
203 9 The One with Rachel's Phone Number O Rachelinom telefónnom čísle Ben Weiss Mark Kunerth 5. december 2002
204 10 The One with Christmas in Tulsa O Vianociach v Tulse Kevin S. Bright Doty Abrams 12. december 2002
205 11 The One Where Rachel Goes Back to
Work
O tom ako sa Rachel vráti do prace Gary Halvorson Príbeh: Judd Rubin
Scenár: Peter Tibbals
9. január 2003
206 12 The One with Phoebe's Rats O Phoebeinych potkanoch Ben Weiss Dana Klein Borkow
Brian Buckner & Sebastian Jones
16. január 2003
207 13 The One Where Monica Sings O tom ako Monica spievala Gary Halvorson Sherry Bilsing-Graham
& Ellen Plummer, Steven Rosenhaus
30. január 2003
208 14 The One with the Blind Dates O rande na slepo Gary Halvorson Sherry Bilsing-Graham
& Ellen Plummer
6. február 2003
209 15 The One with the Mugging O prepadnutí Gary Halvorson Peter Tibbals 13. február 2003
210 16 The One with the Boob Job O plastike Gary Halvorson Mark Kunerth 20. február 2003
211 17 The One with the Memorial Service O Rossovom kare Gary Halvorson Príbeh: Robert Carlock
Scenár: Brian Buckner & Sebastian Jones
13. marec 2003
212 18 The One with the Lottery O lotérii Gary Halvorson Brian Buckner & Sebastian Jones
Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer
3. apríl 2003
213 19 The One with Rachel's Dream O Rachelinom sne Terry Hughes Príbeh: Dana Klein Borkow
Scenár: Mark Kunerth
17. apríl 2003
214 20 The One with the Soap Opera Party O seriálovej párty Sheldon Epps Príbeh: hana Goldberg-Meehan
Scenár: Andrew Reich & Ted Cohen
24. apríl 2003
215 21 The One with the Fertility Test O testoch plodnosti Gary Halvorson Príbeh: Scott Silveri
Scenár: Robert Carlock
1. máj 2003
216 22 The One with the Donor O darcovi Ben Weiss Andrew Reich & Ted Cohen 8. máj 2003
217 23 The One in Barbados I O tom čo bolo na Barbadose I Kevin S. Bright Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri 15. máj 2003
218 24 The One in Barbados II O tom čo bolo na Barbadose II Kevin S. Bright Marta Kauffman & David Crane 15. máj 2003


Séria 10 (2003–04)[upraviť | upraviť zdroj]

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
v USA
219 1 The One After Joey and Rachel Kiss O tom, čo bolo, keď sa Joey a Rachel
pobozkali
Kevin S. Bright Andrew Reich & Ted Cohen 25. september 2003
220 2 The One Where Ross is Fine O tom, ako bol Ross v pohode Ben Weiss Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer 2. október 2003
221 3 The One with Ross's Tan O tom, ako sa Ross opálil Gary Halvorson Brian Buckner 9. október 2003
222 4 The One with the Cake O torte Gary Halvorson Robert Carlock 23. október 2003
223 5 The One Where Rachel's Sister Babysits O tom, ako Rachelina sestra stráži dieťa Roger Christiansen Dana Klein Borkow 30. október 2003
224 6 The One with Ross's Grant O Rossovom grante Ben Weiss Sebastian Jones 6. november 2003
225 7 The One with the Home Study O domácom štúdiu Kevin S. Bright Mark Kunerth 13. november 2003
226 8 The One with the Late Thanksgiving O zmeškanom vďakyvzdaní Gary Halvorson Shana Goldberg-Meehan 20. november 2003
227 9 The One with the Birth Mother O adopčnej matke David Schwimmer Scott Silveri 8. január 2004
228 10 The One Where Chandler Gets Caught O tom, ako bol Chandler pristihnutý Gary Halvorson Doty Abrams 15. január 2004
229 11 The One Where the Stripper Cries O plačúcom striptérovi Kevin S. Bright David Crane & Marta Kauffman 5. február 2004
230 12 The One with Phoebe's Wedding O Phoebinej svadbe Kevin S. Bright Robert Carlock & Dana Klein Borkow 12. február 2004
231 13 The One Where Joey Speaks French Ako Joey hovoril po francúzsky Gary Halvorson Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer 19. február 2004
232 14 The One with Princess Consuela O princeznej Consuele Gary Halvorson Príbeh: Robert Carlock
Scenár: Tracy Reilly
26. február 2004
233 15 The One Where Estelle Dies O tom, ako Estelle zomrela Gary Halvorson Príbeh: Mark Kunerth
Scenár: David Crane & Marta Kauffman
22. apríl 2004
234 16 The One with Rachel's Going Away Party O Rachelinej rozlúčkovej párty Gary Halvorson Andrew Reich & Ted Cohen 29. apríl 2004
235 17 The Last One I Posledná epizóda I Kevin S. Bright Marta Kauffman & David Crane 6. máj 2004
236 18 The Last One II Posledná epizóda II Kevin S. Bright Marta Kauffman & David Crane 6. máj 2004