Zoznam častí seriálu V siedmom nebi

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam častí seriálu V siedmom nebi. Seriál má 11 sérií, každá séria okrem 8. má 22 častí, ôsma séria má 23 častí.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Prvýkrát vysielané Kanál
1 22 19961997 The WB
2 22 19971998 The WB
3 22 19981999 The WB
4 22 19992000 The WB
5 22 20002001 The WB
6 22 20012002 The WB
7 22 20022003 The WB
8 23 20032004 The WB
9 22 20042005 The WB
10 22 20052006 The WB
11 22 20062007 The CW

1. séria: 1996-1997[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  1 (1-01) "Anything You Want" Brenda Hampton Sam Weisman 26. august 1996
2 (1-02) "Family Secrets" Brenda Hampton Mark Sobel 23. september 1996
3 (1-03) "In the Blink of an Eye" Catherine LePard Duwayne Dunham 30. september 1996
4 (1-04) "No Funerals and a Wedding" Molly Newman Mark Jean 7. október 1996
5 (1-05) "The Color of God" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 14. október 1996
6 (1-06) "Halloween" Molly Newman Mark Jean 28. október 1996
7 (1-07) "Saturday" Jack LoGiudice David Semel 4. november 1996
8 (1-08) "What Will People Say?" Brenda Hampton Duwayne Dunham 11. november 1996
9 (1-09) "See No Evil, Hear No Evil,
Speak No Evil"
Catherine LePard Duwayne Dunham 18. november 1996
10 (1-10) "Last Call for Aunt Julie" Ron Zimmerman Joel J. Feigenbaum 25. november 1996
11 (1-11) "Now You See Me" Charles Lazer Harvey Laidman 16. december 1996
12 (1-12) "With a Little Help from My Friends" Brenda Hampton & Jack LoGiudice Burt Brinckerhoff 13. január 1997
13 (1-13) "America's Most Wanted" Brenda Hampton Mark Jean 27. január 1997
14 (1-14) "Seven Is Enough" Ron Zimmerman & Catherine LePard Harry Harris 3. február 1997
15 (1-15) "Happy's Valentine" Brenda Hampton David Semel 10. február 1997
16 (1-16) "Brave New World" Catherine LePard Harvey Laidman 17. február 1997
17 (1-17) "Choices" Sue Tenney Kevin Inch 14. apríl 1997
18 (1-18) "Faith, Hope and the Bottom Line" Catherine LePard Burt Brinckerhoff 21. apríl 1997
19 (1-19) "It's About George..." Ron Zimmerman Harry Harris 28. apríl 1997
20 (1-20) "Say Good-Bye" Brenda Hampton & Sue Tenney Gabrielle Beaumont 5. máj 1997
21 (1-21) "Dangerous Liaisons: Part 1" Brenda Hampton & Ron Zimmerman Harvey Laidman 12. máj 1997
22 (1-22) "Dangerous Liaisons: Part 2" Brenda Hampton & Ron Zimmerman Harvey Laidman 19. máj 1997

2. séria: 1997-1998[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  23 (2-01) "Don't Take My Love Away" Brenda Hampton Derek Blaskie 15. september 1997
24 (2-02) "See You in September" Christopher Bird David Semel 22. september 1997
25 (2-03) "I Love You" Brenda Hampton Gabrielle Beaumont 29. september 1997
26 (2-04) "Who Knew?" Greg Plageman Gabrielle Beaumont 6. október 1997
27 (2-05) "Says Who?" Greg Plageman Harvey Laidman 13. október 1997
28 (2-06) "Breaking Up Is Hard to Do" Brenda Hampton Harry Harris 20. október 1997
29 (2-07) "Girls Just Want to Have Fun" Catherine LePard Joel J. Feigenbaum 3. november 1997
30 (2-08) "Do Something" Naomi Janzen Tony Mordente 10. november 1997
31 (2-09) "I Hate You" Brenda Hampton & Eleah Horwitz Burt Brinckerhoff 17. november 1997
32 (2-10) "Truth or Dare" Brenda Hampton & Eleah Horwitz Les Sheldon 24. november 1997
33 (2-11) "Lead, Follow, or Get Out of the Way" Brenda Hampton & Eleah Horwitz Les Sheldon 12. január 1998
34 (2-12) "Rush to Judgement" Christopher Bird Neema Barnette 19. január 1998
35 (2-13) "Stuck in the Middle with You" Brenda Hampton Harry Harris 26. január 1998
36 (2-14) "Red Tape" Brenda Hampton Les Sheldon 2. február 1998
37 (2-15) "Homecoming" Catherine LePard David J. Plenn 9. február 1998
38 (2-16) "It Takes a Village" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 23. február 1998
39 (2-17) "Nothing Endures but Change" Heather Conkie Stephen Collins 2. marec 1998
40 (2-18) "My Kinda Guy" Greg Plageman Joseph B. Wallenstein 6. apríl 1998
41 (2-19) "Time to Leave the Nest" Stephanie Simpson Tony Mordente 13. apríl 1998
42 (2-20) "Like a Harlot" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 27. apríl 1998
43 (2-21) "Boyfriends...: Part 1" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 4. máj 1998
44 (2-22) "...And Girlfriends: Part 2" Catherine LePard Burt Brinckerhoff 11. máj 1998

3. séria: 1998-1999[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  45 (3-01) "It Takes Two, Baby" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 21. september 1998
46 (3-02) "Drunk Like Me" Carol Evan McKeand & Nigel Evan McKeand Joel J. Feigenbaum 28. september 1998
47 (3-03) "Cutters" Sue Tenney Anson Williams 5. október 1998
48 (3-04) "The Legacy" Catherine LePard Tony Mordente 12. október 1998
49 (3-05) "...And a Nice Chianti" Greg Plageman Harvey Laidman 19. október 1998
50 (3-06) "And the Home of the Brave" Brenda Hampton Harry Harris 2. november 1998
51 (3-07) "Johnny Get Your Gun" Brenda Hampton Kevin Inch 9. november 1998
52 (3-08) "No Sex, Some Drugs, and

a Little Rock 'n' Roll"

Sue Tenney David J. Plenn 16. november 1998
53 (3-09) "Let's Talk About Sex" Brenda Hampton Tony Mordente 23. november 1998
54 (3-10) "Here Comes Santa Claus" Chris Olsen & Jeff Olsen Joel J. Feigenbaum 14. december 1998
55 (3-11) "Nobody Knows..." Brenda Hampton & Catherine LePard Harry Harris 11. január 1999
56 (3-12) "All That Jazz" Sue Tenney Harvey Laidman 18. január 1999
57 (3-13) "The Tribes That Bind" Catherine LePard Bradley Gross 25. január 1999
58 (3-14) "In Praise of Women" Brenda Hampton & Sue Tenney Burt Brinckerhoff 8. február 1999
59 (3-15) "It Happened One Night" Brenda Hampton & Greg Plageman Tony Mordente 15. február 1999
60 (3-16) "Paranoia" Ron Darian Stephen Collins 22. február 1999
61 (3-17) "Sometimes That's Just the Way it Is" Linda Ptolemy Kevin Inch 1. marec 1999
62 (3-18) "We the People" Catherine LePard Harry Harris 15. marec 1999
63 (3-19) "The Voice" Ron Darian David J. Plenn 3. máj 1999
64 (3-20) "All Dogs Go to Heaven" Chris Olsen & Jeff Olsen Paul Snider 10. máj 1999
65 (3-21) "There Goes the Bride: Part 1" Brenda Hampton & Sue Tenney Burt Brinckerhoff 17. máj 1999
66 (3-22) "There Goes the Bride: Part 2" Brenda Hampton & Sue Tenney Burt Brinckerhoff 24. máj 1999

4. séria: 1999-2000[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  67 (4-01) "The Tattle Tale Heart" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 20. september 1999
68 (4-02) "Life Is Too Beautiful" Brenda Hampton Tony Mordente 27. september 1999
69 (4-03) "Yak Sada" Elizabeth Orange Bradley Gross 4. október 1999
70 (4-04) "Come Drive with Me" Ron Darian Anson Williams 11. október 1999
71 (4-05) "With Honors" Sue Tenney Harvey Laidman 18. október 1999
72 (4-06) "Just You Wait and See" Linda Ptolemy Paul Snider 25. október 1999
73 (4-07) "Sin...: Part 1" Catherine LePard Tony Mordente 8. november 1999
74 (4-08) "...And Expiation: Part 2" Catherine LePard Tony Mordente 15. november 1999
75 (4-09) "Dirty Laundry" Elaine Arata Burt Brinckerhoff 22. november 1999
76 (4-10) "Who Nose?" Suzanne Fitzpatrick Harvey Laidman 29. november 1999
77 (4-11) "Forget Me Not" Sue Tenney David J. Plenn 13. december 1999
78 (4-12) "All By Myself" Brenda Hampton & Sue Tenney Kevin Inch 24. január 2000
79 (4-13) "Who Do You Trust?" Brenda Hampton & Ron Darian Joel J. Feigenbaum 31. január 2000
80 (4-14) "Words" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 7. február 2000
81 (4-15) "Loves Me, Loves Me Not" Brenda Hampton Bradley Gross 14. február 2000
82 (4-16) "Say a Little Prayer for Me" Brenda Hampton Harry Harris 21. február 2000
83 (4-17) "Twelve Angry People" Carol Tenney Tony Mordente 28. február 2000
84 (4-18) "Hoop Dreams" Jon Bastian David J. Plenn 10. apríl 2000
85 (4-19) "Talk to Me" Elaine Arata Tony Mordente 1. máj 2000
86 (4-20) "Liar, Liar" Brenda Hampton Paul Snider 8. máj 2000
87 (4-21) "Love Stinks: Part 1" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 15. máj 2000
88 (4-22) "Love Stinks: Part 2" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 22. máj 2000

5. séria: 2000-2001[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  89 (5-01) "Here We Go Again" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 2. október 2000
90 (5-02) "Help!" Sue Tenney Tony Mordente 9. október 2000
91 (5-03) "Losers" Brenda Hampton Harvey Laidman 16. október 2000
92 (5-04) "Busted" Brenda Hampton Tony Mordente 23. október 2000
93 (5-05) "Blind" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 30. október 2000
94 (5-06) "Broke" Brenda Hampton & Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 6. november 2000
95 (5-07) "Bye" Brenda Hampton & Sue Tenney Paul Snide 13. november 2000
96 (5-08) "Gossip" Sue Tenney Chip Chalmers 20. november 2000
97 (5-09) "Tunes" Brenda Hampton Tony Mordente 27. november 2000
98 (5-10) "Surprise!" Chris Olsen Bradley Gross 18. december 2000
99 (5-11) "Home" Jeff Olsen Harvey Laidman 21. január 2001
100 (5-12) "One Hundred" Sue Tenney David J. Plenn 29. január 2001
101 (5-13) "The Kiss" Brenda Hampton & Sue Tenney Tony Mordente 5. február 2001
102 (5-14) "V-Day" Carol Tenney Burt Brinckerhoff 12. február 2001
103 (5-15) "Sweeps" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 19. február 2001
104 (5-16) "Parents" Sue Tenney Tony Mordente 26. február 2001
105 (5-17) "Crazy" Chris Olsen & Jeff Olsen Joel J. Feigenbaum 16. apríl 2001
106 (5-18) "Apologize" Chris Olsen & Jeff Olsen Harry Harris 23. apríl 2001
107 (5-19) "Virgin" Brenda Hampton Chip Chalmers 30. apríl 2001
108 (5-20) "Regrets" Brenda Hampton & Barbara Calloway Tony Mordente 7. máj 2001
109 (5-21) "Chances...: Part 1" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 14. máj 2001
110 (5-22) "...Are: Part 2" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 21. máj 2001

6. séria: 2001-2002[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  111 (6-01) "Changes" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 24. september 2001
112 (6-02) "Teased" Sue Tenney Tony Mordente 1. október 2001
113 (6-03) "Sympathy" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 8. október 2001
114 (6-04) "Worked" Sue Tenney David J. Plenn 15. október 2001
115 (6-05) "Relationships" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 22. október 2001
116 (6-06) "Broken" Sue Tenney Tony Mordente 5. november 2001
117 (6-07) "Prodigal" Brenda Hampton & Erik Kolbell Harry Harris 12. november 2001
118 (6-08) "Ay Carumba" Brenda Hampton Paul Snider 19. november 2001
119 (6-09) "Lost" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 26. november 2001
120 (6-10) "Consideration" Sue Tenney Tony Mordente 10. december 2001
121 (6-11) "Pathetic" Brenda Hampton & Jeffrey Rodgers Bradley Gross 14. január 2002
122 (6-12) "Suspicion" Elaine Arata Joel J. Feigenbaum 21. január 2002
123 (6-13) "Drunk" Sue Tenney Burt Brinckerhoff 4. február 2002
124 (6-14) "Hot Pants" Sue Tenney Tony Mordente 11. február 2002
125 (6-15) "I Really Do: Part 1" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 25. február 2002
126 (6-16) "I Really Did: Part 2" Brenda Hampton Stephen Collins 4. marec 2002
127 (6-17) "Lip Service" Paul Perlove Joel J. Feigenbaum 15. apríl 2002
128 (6-18) "The Ring" Sue Tenney & Chad Byrnes Tony Mordente 22. apríl 2002
129 (6-19) "Letting Go" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 29. apríl 2002
130 (6-20) "The Known Soldier" Brenda Hampton Burt Brinckerhoff 6. máj 2002
131 (6-21) "Holy War: Part 1" Sue Tenney Tony Mordente 13. máj 2002
132 (6-22) "Holy War: Part 2" Sue Tenney Tony Mordente 20. máj 2002

7. séria: 2002-2003[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  133 (7-01) "Monkey Business 1: Part 1" Brenda Hampton Tony Mordente 16. september 2002
134 (7-02) "Monkey Business Deux: Part 2" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 23. september 2002
135 (7-03) "The Enemy Within" Brenda Hampton Harry Harris 30. september 2002
136 (7-04) "Bowling for Eric" Sue Tenney Tony Mordente 7. október 2002
137 (7-05) "The Heart of the Matter" Sue Tenney Tony Mordente 14. október 2002
138 (7-06) "Regarding Eric" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 21. október 2002
139 (7-07) "Gabrielle Come Blow Your Horn" Brenda Hampton Tony Mordente 4. november 2002
140 (7-08) "Peer Pressure" Barry Watson Bradley Gross 11. november 2002
141 (7-09) "Lost Souls" Brenda Hampton Harry Harris 18. november 2002
142 (7-10) "A Cry for Help" Sue Tenney Tony Mordente 24. november 2002
143 (7-11) "Sundays" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 13. január 2003
144 (7-12) "Back in the Saddle Again" Brenda Hampton Tony Mordente 20. január 2003
145 (7-13) "It's Not Always About You" Lawrence H. Levy Joel J. Feigenbaum 27. január 2003
146 (7-14) "Smoking" Sue Tenney Tony Mordente 3. február 2003
147 (7-15) "I Love Lucy" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 10. február 2003
148 (7-16) "Stand Up" Sue Tenney Lynn Harris 17. február 2003
149 (7-17) "High Anxiety" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 24. február 2003
150 (7-18) "We Do" Brenda Hampton Tony Mordente 21. apríl 2003
151 (7-19) "That Touch of Bink: Part 1" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 28. apríl 2003
152 (7-20) "Dick: Part 2" Brenda Hampton & Elaine Arata Harry Harris 7. máj 2003
153 (7-21) "Life and Death: Part 1" Brenda Hampton,Chris Olsen & Jeff Olsen Tony Mordente 12. máj 2003
154 (7-22) "Life and Death: Part 2" Brenda Hampton,Chris Olsen & Jeff Olsen Tony Mordente 19. máj 2003

8. séria: 2003-2004[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  155 (8-01) "Long Bad Summer: Part 1" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 15. september 2003
156 (8-02) "An Early Fall: Part 2" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 22. september 2003
157 (8-03) "P.K. aka Preacher's Kid" Brenda Hampton Harry Harris 29. september 2003
158 (8-04) "I Wasn't Expecting That!" Paul Perlove David Jones III 6. október 2003
159 (8-05) "The Kid Is Out of the Picture" Chris Olsen & Jeff Olsen Deborah Raffin 13. október 2003
160 (8-06) "Charity Begins at Home" Sue Tenney Karen Arthur 20. október 2003
161 (8-07) "Getting to Know You" Sue Tenney Harry Harris 3. november 2003
162 (8-08) "Baggage" Sue Tenney Harvey Laidman 10. november 2003
163 (8-09) "Go Ask Alice" Brenda Hampton & Shawn Kostanian Joel J. Feigenbaum 17. november 2003
164 (8-10) "The One Thing" Fred Einesman Fred Einesman 24. november 2003
165 (8-11) "When Bad Conversations Happen to

Good People"

Brenda Hampton Harry Harris 5. január 2004
166 (8-12) "The Prodigal Father" Brenda Hampton Harvey Laidman 12. január 2004
167 (8-13) "Major League" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 19. január 2004
168 (8-14) "Healing Old Wounds" Brenda Hampton Harry Harris 26. január 2004
169 (8-15) "Don't Speak Ill of the Living

or the Dead"

Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 9. február 2004
170 (8-16) "The Anniversary" Sue Tenney Deborah Raffin 16. február 2004
171 (8-17) "Two Weddings, an Engagement

and a Funeral"

Sue Tenney Harry Harris 23. február 2004
172 (8-18) "Angel" Brenda Hampton Peter Medak 1. marec 2004
173 (8-19) "There's No Place Like It" Elaine Arata Joel J. Feigenbaum 19. apríl 2004
174 (8-20) "High and Dry" Jeffrey Rodgers Harry Harris 26. apríl 2004
175 (8-21) "Lost and Found" Paul Perlove Harvey Laidman 3. máj 2004
176 (8-22) "Little White Lies: Part 1" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 10. máj 2004
177 (8-23) "Little White Lies: Part 2" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 17. máj 2004

9. séria: 2004-2005[upraviť | upraviť zdroj]

Časť # Pôvodný názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  178 (9-01) "Dropping Trou: Part 1" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 13. september 2004
179 (9-02) "The Best Laid Plans: Part 2" Brenda Hampton Harry Harris 20. september 2004
180 (9-03) "The Song of Lucy" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 27. september 2004
181 (9-04) "Bad Boys, Bad Boys,
Whatcha Gonna Do"
Elaine Arata Michael Preech 4. október 2004
182 (9-05) "Vote" Chris Olsen Joel J. Feigenbaum 11. október 2004
183 (9-06) "Fathers" Jeff Olsen Harry Harris 18. október 2004
184 (9-07) "Regret to Inform" Jeffrey Rodgers Harvey Laidman 25. október 2004
185 (9-08) "Why Not Me?" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 1. november 2004
186 (9-09) "Thanksgiving" Sue Tenney Harry Harris 15. november 2004
187 (9-10) "Gratitude" Fred Einesman Fred Einesman 22. november 2004
188 (9-11) "Waynes World" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 29. november 2004
189 (9-12) "Paper or Plastic?" Brenda Hampton & Jeffrey Rodgers Michael Preech 24. január 2005
190 (9-13) "The Fine Art of Parenting" Justin Trofholz Harry Harris 31. január 2005
191 (9-14) "First Date" Courtney & Kelley Turk Joel J. Feigenbaum 7. február 2005
192 (9-15) "Red Socks" Martha Plimpton Michael Preech 14. február 2005
193 (9-16) "Brotherly Love" Brenda Hampton Barry Watson 21. február 2005
194 (9-17) "Tangled Web We Weaved" Brenda Hampton Joel J. Feigenbaum 28. február 2005
195 (9-18) "Honor Thy Mother" Victoria Huff Harry Harris 25. apríl 2005
196 (9-19) "Hungry" Elaine Arata Joel J. Feigenbaum 2. máj 2005
197 (9-20) "Leaps of Faith" Jeffrey Rodgers Ron High 9. máj 2005
198 (9-21) "Mi Familia: Part 1" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 16. máj 2005
199 (9-22) "Mi Familia: Part 2" Sue Tenney Joel J. Feigenbaum 23. máj 2005

10. séria: 2005-2006[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
200 (10-01)
„It's Late: Part 1“
Harry Harris
Brenda Hampton
19. september 2005
Lucy má prvú kázeň, ktorá však nedopadne tak ako by si predstavovala. Celá rodina Camdenovcov sa pripravuje na príchod plukovníka a jeho manželky, aby im povedali o rozvode Mary a Carlosa. Carlos však nečakane príde do Glenoak a Eric sa ho snaží prehovoriť, aby správu o ich rozvode povedal plukovníkovi a jeho žene on. Za Martinom príde jeho expriateľka Sandy, s tým že po ich letnom romániku zostala tehotná. Rose sa snaží Simona presvedčiť aby sa vzali skôr ako si to naplánovali.
201 (10-02)
„Home Run: Part 2“
Harry Harris
Brenda Hampton & Chris Olsen
26. september 2005
Kevina kvôli jeho nesústredenosti skoro postrelili v službe, rozhodne sa, že dá výpoveď a bude sa starať o malú Savanu. Ruthie sa stále neúspešne pokúša ísť na rande s Jackom. Martin dá Meredith bozk a pozve ju na rande, čo Meredith veľmi poteší. Plukovník a jeho žena prichádzajú do domu Camdenovcov, avšak hneď pri dverách Eric zistí, že Mary im o svojom rozvode povedala. Eric a Annie sa od plukovníka a jeho ženy dozvedajú, že Carlos podvádzal Mary. On však toto tvrdenie popiera. Simon vyčíta Sandy, že si nedávala pri sexe s Martinom pozor a otehotnela. Členovia kongregácie odmietajú Lucy ako pomocnú pastorku.
202 (10-03)
„Mama's Gonna Buy You
a Diamond Ring“
Joel J. Feigenbaum
Brenda Hampton & Jeff Olsen
3. október 2005
Rose sa nasťahovala k Simonovi. Kevin ide do krúžku "Mama a ja". Sandy sa neustále neúspešne snaží o rozhovor s Martinom. Lucy usporiada cirkevný bál, na ktorom sa dozvedá, že Kevina v práci skoro postrelili. Ruthie si po rozhovore s Ericom uvedomí, že chlapcov priťahuje aj fyzicky.
203 (10-04)
„Ring Around the Rosie“
Joel J. Feigenbaum
Brenda Hampton & Elaine Arata
10. október 2005
Simon oznamuje svojim rodičom, že býva s Rose. Oni to však neschvália a prikážu mu aby Rose vysťahoval. Simon však tento rozkaz prijme bez akýchkoľvek pripomienok, z čoho Eric a Annie usúdia, že Simon chce aby sa Rose odsťahovala. Rose ale s týmto rozkazom nesúhlasí a naďalej zostáva bývať so Simonom. Lucy je zúfalá, pretože jedno dievča z jej kurzu je tehotné a požiadalo ju aby bola pri tom keď to povie rodičom. Keď však Lucy príde k jej domu tak sa dozvie, že to bol len planý poplach a že v skutočnosti nie je tehotná. Ruthie priznáva, že k Martinovi cíti niečo viac ako priateľstvo. Simon požiada Rose o ruku. Martin povie Lucy o Sandynom tehotenstve a požiada ju o pomoc.
204 (10-05)
„The Rat's Out of the Bag“
Barry Watson
Brenda Hampton & Jeffrey Rodgers
17. október 2005
Meredith podozrieva Martina, že chodí s inou. Poprosí Ruthie, aby zistila či je to pravda. Maritn sa potom, čo sa toto od Ruthie dozvedel, prizná Meredith, že spal so Sandy a zároveň jej povie, že ju miluje. Lucy ide na návštevu k Sandy, všetkým však hovorí, že ide k Simonovi. Lucy sa od Sandy dozvie, že Simon požiadal Rose o ruku. Eric, Matt a Kevin si myslia, že má Simon problémy a tak Lucy sledujú. Lucy na to príde a veľmi sa na nich nahnevá. Ku koncu časti Lucy zavolá Sandynemu otcovi, ktorý to nezdvihne.
205 (10-06)
„Helpful“
Harry Harris
Brenda Hampton,Courtney & Kelley Turk
31. október 2005
Lucy sa dozvedá, že Kevin všetkým okrem Ruthie povedal o Sandynom tehotenstve. George sa stretne s Ericom, pretože si myslí, že Martin Meredith vyznal lásku len preto, aby ju dostal do postele. Počas rozhovoru sa preriekne a povie Ericovi o Roseynom prsteni. Ruthie klame svojim rodičom o veku svojho priateľa. Lucy sa stretáva so Sandyným otcom, ktorý je tzv. "funkčný alkoholik". Rose si kúpi svadobné šaty.
206 (10-07)
„Soup's On“
Joel J. Feigenbaum
Brenda Hampton & Victoria Huff
7. november 2005
Sandyn otec odovzdá Ericovi niekoľko sto dolárov pre Sandy. Ruthie zbiera etikety od polievok, aby mohla chodiť s kým chce. Martin sa chystá povedať otcovi o Sandynom tehotenstve, avšak nakoniec stratí odvahu a povie otcovi, že chce byť v armáde. Po chvíli príde ku Camdenovcom a požiada Erica aby mu pomohol povedať otcovi o Sandynom tehotenstve. Eric mu pomôže. Sandyn otec si vypýta svoje peniaze naspäť, avšak Lucy mu povie, že ich už dala Sandy aj keď to nebola pravda. Spolu s Ericom ho presvedčia aby sa dal znova liečiť. Simon má finančné problémy a požiada o pomoc Mary, čo Erica nahnevá.
207 (10-08)
„Chicken Noodle Heads“
Keith Truesdell
Brenda Hampton & Chris Olsen
14. november 2005
Ericova sestra July príde na návštevu do Glenoak. Eric sa od nej dozvie, že jeho otec a mama boli pred mnohými rokmi v tej istej situácii ako teraz Martin a Sandy. Dozvie sa tiež, že to neplánované dieťa je on, a teda že sa vzali kvôli nemu. Ruthie je chorá a Sam a David sa boja toho, že by sa mohol niekto nakaziť. Sandy má strach zo stretnutia jej rodičov a Erica s Lucy. Marin vyčíta otcovi, že sa oňho nestaral keď bol malý. Martin povie Meredith o Sandynom tehotenstve, čo ju nahnevá a rozíde sa s ním.
208 (10-09)
„Turkey“
Michael Preech
Brenda Hampton & Jeff Olsen
21. november 2005
Meredithyna sestra Kelly rozniesla po škole správu, že Ruthie čaká dieťa s Martinom. Kelly povie Ruthie, že príčinou rozchodu Meredith a Martina je ona. Ruthie, keďže nevie o Sandynom tehotenstve, si myslí, že sa rozišli lebo Martin miluje ju. Na druhý deň večer sa Sam a David prerieknu a prezradia Ruthie pravdu. Ruthie tumo nechce veriť, no keď jej to Martin následne potvrdí veľmi sa naňho nehnevá. Postupne sa však s touto pravdou vyrovnáva.
209 (10-10)
„Apple Pie“
Lindsley Parsons III
Brenda Hampton & Jeffrey Rodgers
28. november 2005
Ruthie sa od Simona dozvedá, prečo Martin nechce aby chodila s Jackom. Martin priznáva, že vedel Ruthieynej láske k nemu. Sandy náhodou stretne Martina na ulici, ktorý jej však nepopraje ani Veselé Vianoce ani nič podobné, čo Sandy veľmi hnevá a plače. Kevin sa hnevá na Martina pre jeho chovanie k Sandy a vyprovokuje bitku. Rose sa hanbí povedať Simonovi, že sú jej rodičia rozvedení. Simon si však myslí, že ho podvádza, pretože sa správa veľmi tajnostkársky. Nakoniec však o tom Rose Simonovi povie. Martin zavolá Sandy a popraje jej Veselé Vianoce. Sandy si po tomto rozhovore uvedomí, že Martin nie je muž s ktorým by chcela stráviť život.
210 (10-11)
„X-Mas“
Harry Harris
Brenda Hampton & Elaine Arata
12. december 2005
V Glenoak sú Vianoce. Rose, aj keď by radšej strávila vianoce inak, je nútená stráviť ich u Camdenovcov a bez Simona. Camdenovci robia živí Betlehem a Rose sa obáva, že by ju budú nútiť aby sa pripojila. Kevin prosí Lucy aby si kúpili psa. Sandy sa rozhodla, že pristúpi na kresťanskú vieru a získa od Camdenovcov šek, ktorý každý rok dávajú tomu kto ho najviac potrebuje. Lucy navštívi útulok, aby zistila, ktorého psa Kevin tak strašne chce. Zistí, že je to veľký a podľa nej "škaredý" pes menom Samson. Vo vedľajšej klietke je druhý pes menom Dalila, ktorému ostávajú dva dni do jeho utratenia. Lucy nakoniec zoberie domov obidvoch. Rose urobí slávnostnú večeru. Nakoniec si všetci Camdenovci s Rose, Sandy, Samsonom a Dalilou v pyžamách sadnú do obývačky a Eric číta Bibliu.
211 (10-12)
„Got MLK?“
Joel J. Feigenbaum
Orlando Bishop, Kevin Brownridge
& Damani Mangum
23. január 2006
Ruthie odovzdá školskú prácu, ktorú písala pred niekoľkými rokmi aby si mala viac voľného času, avšak jej učiteľka na to prišla. Na žiadosť jej spolužiaka Alexa, ktorú neplánovane podporil aj Martin, musí ona a všetci ostatní z triedy napísať novú prácu o veľkom afroamerickom američanovi. Na tréningu sa to dozvie aj Martinov spoluhráč, ktorého to veľmi nepoteší a na Martina sa nahnevá. Po tréningu nájde Martin na zadnom skle svojho auta rasistické heslá. Ukáže to Ericovi a Kevinovi, ktorý to následne ohlási na polícii. Martin si odmieta umyť auto, trvá na tom aby ho umyl ten kto ho popísal. No nakoniec po Alexovom prejave v kostole sa všetko vyriešilo. Lucy miesto cirkevnej zbierky zorganizovala veľké umývanie áut na ktorom si nakoniec umyl auto aj Martin.
212 (10-13)
„And Baby Makes Three“
Michael Preech
Lawrence H. Levy
30. január 2006
Ruthie ide podporiť Martina na tréning, pretože sa naňho má prísť pozrieť hľadač talentov. Kevin chce ďalšie dieťa. No Lucy to odmieta s tým, že na ďalšie dieťa nemá čas. Sandy odtiekla plodová voda no v nemocnici jej nevenujú veľkú pozornosť. Zavolá Rose ale tá odmietne ísť do nemocnice, zavolá Lucy ibaže tá niekde stratila mobil, zavolá Martinovi ten však schválne nezdvíha, pretože nechce počuť nič čo by mu pokazilo tréning. Lucy nájde mobil a po vypočutí odkazov zavolá Simonovi aby šiel hneď do nemocnice, to sa však nepáči Rose a následne sa pohádajú. Potom zavolá aj svojmu otcovi aby to išiel oznámiť Martinovi. Keď sa to však Martin dozvie, odmietne ísť do nemocnice. Krátko potom, čo Lucy dorazí do nemocnice, tam prídu aj Eric s Annie a Martinov otec. Sandy je v tom čase na prechádzke, pretože má ešte čas, no počas nej začne rodiť. Po pôrode príde do nemocnice Kevin, Ruthie so Samom a Davidom a aj Martin.
213 (10-14)
„The Magic of Gershwin“
Harry Harris
Paul Perlove
6. február 2006
Ruthie je po škole, pretože prišla neskoro na vyučovanie. Na vyučovanie meškala, pretože sa na záchodoch rozprávala s dievčaťom menom Magie, ktorá je bez domova. Po škole bol s ňou a ďalšími žiakmi učiteľ hudby, ktorý hral na klavíri skladby od Gershwima. Ruthie a mnohým ďalším žiakom sa tam tak zapáčilo, že tam po zvyšok týždňa chodila aj keď nemusela. Učiteľa hudby však kvôli zrušeniu hudobnej výchovy chcú prepustiť. Za Ericom príde Ruthiein učiteľ hudby, s tým že Ruthie by mohla vedieť niečo o Magie a mohol by jej následne pomôcť. Magie však pomoc odmietne. Ruthie každý deň plače kvôli Martinovi. Kevin pripraví pre Lucy romantickú večeru.
214 (10-15)
„Love and Obsession“
Ron High
Lawrence H. Levy
13. február 2006
Ruthie má ešte stále zlomené srdce a predstavuje si, že Sandyno dieťa je Simonove a nie Martinove. Kevin pozve Lucy a celú rodinu Camdenovcov na Valentína do reštaurácie, v ktorej ju požiadal o ruku. Lucy si však myslí, že Kevin pozval iba ju a tak si dá "sexy" šaty. Keď ju v nich uvidí rodina veľmi ju to zahanbí a utečie. Annie je nešťastná zo Simonovej svadby. Sama pozve dievča menom Rachel k nej domov aby sa spolu hrali. Eric sa rozhodne, že si počas toho ako bude Sam u kamarátky vyrazí s Davidom. No nakoniec sú chlapci rozhnevaný, pretože Sam závidí Davidovi jeho výlet s Ericom a David závidí Samovi jeho návštevu kamarátky. Simon trvá na svadbe v kostole, čo Rose odmieta, pretože cirkevné sobáše sú podľa nej nemoderné. Annie povie Rose o Simonovom romániku so Sandy.
215 (10-16)
„Moving Ahead“
Joel J. Feigenbaum
Paul Perlove
27. február 2006
Lucy vidí svoju mŕtvu starú mamu, ktorá jaj povie že nadchádzajúci deň bude náročný. Lucy sa začne obávať, že sa niekomu niečo stane. Annie sa rozhodne, že si s Ruthie spraví "Deň duševného zdravia". Lucy je zvolená za vedúcu stavebného výboru pre domov pre mladistvé tehotné ženy. Problém je však v tom, že na zhromaždení nie je prítomná a keďže nikomu nepovedala kde je všetci ju všade hľadajú. Annie sa rozhodne, že Ruthie kúpi počítač s prístupom na internet a mobil. Rose si ide, po rozhovore s Ericom, doriešiť svoj vzťah so svojím bývalým priateľom Umbertom. Lucy strávi celý deň u gynekológa a nakoniec sa dozvie, že je tehotná.
216 (10-17)
„Lip Service“
Michael Preech
Chad Byrnes
3. apríl 2006
Rose pripravuje Simona na návštevu Umberta. Ruthie nikto nevolá na jej nový mobil, pretože nemá kamarátov. Kevinovi je jej ľúto a volá jej, aby mala radosť. Eric a Kevin presvedčia Petra, Maca, a Sama aby pozvali Ruthie na rande. Peter spolu so svojím otcom prídu na návštevu ku Camdenovcom. Simon sa obáva toho, že by sa Rose vrátila k Umbertovi. Lucy sa rozhodne odovzdať funkciu vedúcej stavebného výboru Annie, pretože chce mať viac času pre rodinu.
217 (10-18)
„Invitation to Disaster“
Keith Truesdell
Justin Trofholz
10. apríl 2006
Sára a Matt rozoslali pozvánky na ich promóciu, ktorá sa má konať 13. marca. Problém je však v tom, že Simon a Rose majú v ten istý deň svadbu. Kevin ako riešenie tohto problému navrhne, aby sa vzali tajne. Annie sa spolu s Umbertom dohodne, že prekazí ich tajnú svadbu, čo sa jej aj podarí. Umberto sa nakoniec rozhodne, že pomôže Rose získať si sympatie Camdenovcov. Sam a David vystrihujú z reklamných letákov dievčatá. ktoré sa im páčia. Ruthie chce ísť na kurz do Škótska. Kevin sa rozhodne, že jej tento výlet zaplatí. Keď Eric uvidí vysoký účet za Ruthiein mobil, okamžite jej ho zoberie. Rose sa stretne s Annie a vyrozpráva jej jej životný príbeh. Annie začne mať rada Rose po tomto rozhovore a začne sa obávať, že si Simona nevezme.
218 (10-19)
„Secrets“
Harry Harris
Brenda Hampton & Jeffrey Rodgers
17. apríl 2006
Lucy a Ruthie žiarlia na Rosein dobrý vzťah s Annie. Sam a David ponúkajú každému keksy s mliekom aby im prezradili ich tajomstvá. Eric im prezradí, že mesiac po jeho svadbe s Annie stratil v hoteli na služobnej ceste obrúčku, a že si musel kúpiť novú, aby Annie nenahneval. Kevin a Lucy im nepriamo prezradia, že chcú dať Simonovi po jeho svadbe peniaze na Rosein prsteň, ktorý spláca. Simon im prezradí, že dočasne prerušil štúdium, aby mohol viac pracovať a mohol tak splácať Rosein prsteň. Ruthie ako jediná chlapcov prekukne a nezverí im žiadne tajomstvo. Ruthie sa preriekne a povie Annie, že má Matt nejaké tajomstvo, ktoré udržala už niekoľko rokov. Neskôr po konzultácii so Sárou, im ho prezradí a teda že sa vzali už na prvom rande vo februári a že ich svadba v máji bola iba divadielko. Sam a David odpočúvajú rozhovor Annie a Rose. V tomto rozhovore začujú ako Annie hovorí, že udržať tajomstvo je choroba a tak všetky tajomstvá vyzradia.
219 (10-20)
„And More Secrets“
Joel J. Feigenbaum
Brenda Hampton,Chris Olsen & Jeff Olsen
24. apríl 2006
Annie preklína majiteľa budovy, ktorú chce odkúpiť za účelom zriadenia domova pre mladé ženy. Lucy sa od Rose dozvedá, že Simon prerušil štúdium a aj to, že Rose už vie o ich svadobnom dare. Kevin a Savanah sa spolu hrajú s Kevinovou obrúčkou, Kevin na chvíľu odíde a keď sa vráti obrúčka nikde nevie nájsť svoju obrúčku. Domnieva sa, že ju zjedla Savanah a tak spolu s Ericom ide do nemocnice. Simon a Rose sa pohádajú, kvôli Roseinmu prsteňu. Lucy nájde Kevinovu obrúčku pri vysávaní a veľmi sa naňho nehnevá. Majiteľ budovy príde za Annie a potom čo Annie odvolá kliatbu dá jej dom zadarmo. Kevin príde za Simonom a po vzájomnom rozhovore sa Simon s Rose a Kevin s Lucy udobria. Eric sa od Annie dozvie, že prsteň, ktorý zabudol na služobnej ceste poslali poštou domov a že Annie tak vedela, že ho stratil.
220 (10-21)
„Good-Bye...: Part 1“
Michael Preech
Brenda Hampton
1. máj 2006
Rose povie Simonovi, že je asi tehotná. Lucy a Kevin zisťujú pohlavie svojho dieťatka. Podľa Kevina to bude chlapec, čo sa nakoniec aj potvrdí. Simon a Rose začínajú byť nervózny zo svojej zajtrajšiej svadby, tesne pred začiatkom skúšky na svadbu sa pohádajú.



Počas časti sa vzhľadom na to, že táto séria mala byť posledná, zobrazujú rôzne scény z predchádzajúcich sérii.
221 (10-22)
„...And Thank You: Part 2“
Michael Preech
Brenda Hampton
8. máj 2006
Nastáva deň Simonovej a Roseinej svadby. Simon oznamuje Ericovi a Annie, že Rose nie je tehotná. Matt a Sára prídu nečakane na svadbu. Simon sa nevie dočkať svojej svadby, no o chvíľu má zase pochybnosti, či robí správnu vec. Eric si predstavuje ako Simon opustí Rose pred oltárom a aj to, že Mary presvedčí Simona aby zrušil svadbu a Annie si zase predstavuje ako Rose zruší svadbu. Nakoniec sa Rose a Simon nevezmú a na svadobnom večierku prezradia Matt so Sárou a Lucy s Kevinom, že čakajú dvojčatá, chlapcov. Carlos následne všetkým oznámi, že sa dali s Mary dohromady, že čakajú dvojčatá, dievčatá a že Mary za týždeň ukončí vysokú školu.



Počas časti sa vzhľadom na to, že táto séria mala byť posledná, zobrazujú rôzne scény z predchádzajúcich sérii.

11. séria: 2006-2007[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
222 (11-01)
„Turn, Turn, Turn“
Joel J. Feigenbaum
Caroline Kepnes
25. september 2006
Martin sa snaží presvedčiť Sandy aby sa zaňho vydala, tá však má priateľa, od ktorého sa Martin dozvie, že Sandy s ním spala len preto aby Simon žiarlil. Lucy je nahnevaná a má stále zlú náladu potom čo v lete potratila. Kevin sa s Annie dohodne, že si založia spoločnú stavebnú firmu. Akonáhle sa to ale Lucy dozvie, rozkáže Kevinovi aby do toho nešiel. On ju následne poslúchne. Lucy požiada Erica o to aby mohla nasledujúci deň kázať, s tým že už ju hnev prešiel. Pri kázni sa však ukáže, že ju hnev neprešiel a potrebovala sa len niekde vykričať. Sandy aj Martin sa nakoniec zhodnú na tom, že by sa mali lepšie spoznať ale nie kvôli tomu aby sa mohli vziať.
223 (11-02)
„Tonight's Specials Are...“
Keith Truesdell
Brenda Hampton,
Chris & Jeff Olsen
2. október 2006
Erica nazve učiteľka Sama a Davida dedom. Lucy od svojej nešťastnej kázne v kostole, chodí každý deň do kina. Keď si kupovala lístky začal ju baliť predavač lístkov T-Bone, s ktorým si Lucy po filme vyrazí na pizzu. Martin zle pochopí Kevinovu radu a myslí si, že keď Sandy navarí tak ju dostane do postele. Sandy však začuje Martinov rozhovor s Kevinom a nahnevá sa. Lucy vyrozpráva svoje problémy T-Boneovi, medzi inými mu povie, že jej Kevin každý deň vyváral rôzne špeciality ale v poslednom čase už ani nie. T-Bone jej povie, že Kevinove vyváranie je len zúfalý spôsob ako ju zviesť a že už stratil záujem. Následne navrhne Lucy aby boli milencami, čo vzhľadom na to že je podstatne staršia a vydatá odmietne. Sandy zavolá Lucy ohľadom Kevinovej rady Martinovi. Potom čo si Lucy vypočuje čo jej Sandy povie, uverí T-Boneovej verzii o jedle a ženách. Kevin zájde za T-Boneom a vydieraním ho donúti aby dal Lucy pokoj.
224 (11-03)
„A Pain in the Neck“
Michael Preece
Brenda Hampton
15. október 2006
Annie išla na návštevu do New Yorku, aby pomohla Mary. Eric sa s chlapcami dohodne, že budú stanovať na záhrade. Kevinov brat Ben plánuje prísť na návštevu ku Kevinovi a Lucy. Lucy odmieta ubytovať Bena vo svojom dome. Ben nakoniec býva v byte nad garážou. Učiteľka Sama a David využíva Annieinu neprítomnosť a balí Erica. Eric to oznámi riaditeľke ale tá si myslí, že si Eric len zle vysvetlil niektoré jej slová a so smiechom ho pošle preč. Eric je pracovne v nemocnici a popri svojej práci si dá preventívne vyšetriť srdce. Vyšetrením sa zistí, že má Eric zväčšené srdce a že mu zostáva len pár dní života. Akonáhle sa to Eric dozvie, ide do školy Sama a Davida a pred všetkým učiteľmi jej vynadá. Kevin s Lucy z Ericovho správania po príchode z nemocnice usúdia, že s ním nie je niečo v poriadku. Lucy sa rozhodne, že vyhľadá Stanlyho, človeka, ktorého šiel Eric do nemocnice navštíviť, aby zistila čo podmienilo Ericove zvláštne správanie.
225 (11-04)
„Don't Ax, Don't Tell“
Joel J. Feigenbaum
Brenda Hampton
22. október 2006
Eric učí chlapcov doma. Lucy sa snaží zistiť čo je s Ericom. Kevin si myslí, že preháňa a že to nie je nič vážne, po istom čase sa však pripojí na Lucyinu stranu. Vyhľadá Stanlyho a úplatkom sa od neho neúspešne snaží získať informácie. Nakoniec ide za kardiológom, ktorý preventívne vyšetroval Erica, ten mu však nič nepovie kvôli lekárskemu tajomstvu. Za Ericom príde bývalá učiteľka chlapcov a snaží sa ho znova zbaliť.
226 (11-05)
„The Replacements“
Michael McDonald
Brenda Hampton
29. október 2006
227 (11-06)
„Broken Hearts and Promises“
Michael Preece
Brenda Hampton
5. november 2006
228 (11-07)
„You Take the High Road...:Part 1“
Joel J. Feigenbaum
Jeffrey Rodgers
12. november 2006
229 (11-08)
„...And I'll Take the Low Road: Part 2“
Joel J. Feigenbaum
Brenda Hampton
19. november 2006
230 (11-09)
„Thanks and Giving“
Keith Truesdell
Brenda Hampton
26. november 2006
231 (11-10)
„You Don't Know What You've Got 'Til He's Gone“
Harry Harris
Jeffrey Rodgers
3. december 2006
232 (11-11)
„Christmas!“
Keith Truesdell
Brenda Hampton
& Elaine Arata
10. december 2006
233 (11-12)
„Can I Just Get Something to Eat“
Harry Harris
Chris & Jeff Olsen
14. január 2007
234 (11-13)
„Script Number Two Hundred Thirty-Four“
Joel J. Feigenbaum
Jeffrey Rodgers
& Caroline Kepnes
21. január 2007
235 (11-14)
„Deacon Blues“
Michael Preece
Jeffrey Rodgers
28. január 2007
236 (11-15)
„Tit for Tat“
Lindsley Parsons III
Chris & Jeff Olsen
11. február 2007
237 (11-16)
„Gimme' That Ol' Time Religion“
Joel J. Feigenbaum
Chris & Jeff Olsen
18. február 2007
238 (11-17)
„Small Miracles“
Michael Preece
Elaine Arata,
Chris & Jeff Olsen
8. apríl 2007
239 (11-18)
„Inked“
Keith Truesdell
Chad Bynes
15. apríl 2007
240 (11-19)
„Some Break-Ups and Some Get-Togethers“
Joel J. Feigenbaum
Justin Trofholz
22. apríl 2007
241 (11-20)
„Nothing Says Lovin' Like Something from the Oven“
Joel J. Feigenbaum
Brenda Hampton
29. apríl 2007
242 (11-21)
„Good News for Almost Everyone“
Keith Truesdell
Brenda Hampton
6. máj 2007
243 (11-22)
„And Away We Go“
Harry Harris
Brenda Hampton
13. máj 2007