Diskusia:STS-107

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Prečo si sem presunul väčšinu článku Havária raketoplánu Columbia? Text má predsa náväznosť na predchádzajúci a okrem toho článok STS-107 som vytvorila viacmenej len ako presmerovaciu stránku pre samotnú haváriu. Informácie tam boli naschvál také stručné, aby mohlo byť všetko dôležité pokope v článku Havária raketoplánu Columbia. --Eryn Blaireová 18:29, 13 júl 2006 (UTC)

Väčšinu článku som presunul preto, lebo väčšina článku bola o misii STS-107 a nie o havárii. Článok o havárii mäže byť rozsiahly, ale mal by sa aspoň s 90% týkať havárie. V každom prípade by to mal byť "podčlánok" článku STS-107. Adrian@diskprís 20:54, 13 júl 2006 (UTC)

Smena/zmena[upraviť zdroj]

mam taky dojem, ze spravne po slovenky nie je "smena", ale "zmena"

V tomto som si ani ja pôvodne nebola istá, ale v Príručke slovenského pravopisu som našla, že pri poslednej úprave slovenského pravopisu v roku 1991 sa smena zmenila na zmenu. Niekde sa ešte stále používa smena a aj v češtine je to smena, takže je to trošku zavádzajúce, ale správne je zmena. Idem to zjednocovať. --Eryn Blaireová 15:01, 21. október 2007 (UTC)[odpovedať]