Diskusia:Tatársko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

"Táto stránka je kandidátom na rýchle zmazanie, z nasledujúceho dôvodu: zastaraný pojem, preložený z angličtiny, v podstate vlastný výskum"

Odpoveď autora:"Tento článok je profesionálne formulovaný, preložený z originálu Encyclopedie Britannica. Je to veľmi aktuálny pojem, kedže, je názov veľkej historickej ríše, existujú stovky máp, ktoré dokazujú tieto fakty. Ak tá podobná formulácia môže byť uvedená na anglickej wiki, nevidím dôvod na zmazanie. Dám si tú námahu nájsť fakty a vytvoriť článok a vaše uvedené dôvody sú veľmi subjektívne a z môjho pohľadu ide o šikanovanie, keďže vami ani jeden uvedený dôvod nesedí.--81.157.32.157 (diskusia) sa nepodpísal(a)

Je preložený z originálu, ktorý je vyše 200 rokov starý. Takže v žiadnom prípade nespĺňa požiadavky na zdroj. Vasiľ (diskusia)
@Vasiľ: Nie je šanca to niečím zmysluplným dozdrojovať? SK výskytov to má hodne [1], aj keď teda ide prevažne o rôzne konšpiratívne paweby. Tým skôr by to ale nebolo zlé mať nejakú spoľahlivú definíciu. Tiež na viacerých veľkých wiki článok existuje, vrátane zdrojov: en:Tartary, de:Tatarei, ru:Тартария (ten je asi najobsiahlejší), takže by možno stačil zdroj na SK názov. --Teslaton (diskusia) 20:04, 18. júl 2016 (UTC)[odpovedať]
Pozeral som a nič rozumné som nevedel nájsť. Určite by sa to dalo spracovať, ale správne napísanie by vyžadovalo veľmi veľa času. Tu je už názov zlý, má to byť ako je na RS Tatársko, takže Tatársko (historické). Vasiľ (diskusia) 07:33, 19. júl 2016 (UTC)[odpovedať]