Diskusia s redaktorom:217.119.117.242

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Na experimentovanie použi toto. Nepridávaj informácie do diskusie. --Robzle 00:15, 31. január 2009 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Ďakujem Vám za informácie v článku Ego (psychoanalýza). Bohužiaľ jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokúste sa prosím text článku upraviť alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme sa zaňho ako encyklopédia nemuseli hanbiť. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude Vaše dielo vzhľadom k snahe o udržanie kvality z Wikipédie odstránené. Ďakujem za pochopenie. Pevne dúfam, že to nie je priamo skopírované z uvedeného zdroja... --Rádiológ 08:10, 21. august 2009 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

-- Mercy (|) 13:59, 6. október 2009 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Jana Šrámková, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ 11:53, 26. november 2009 (UTC)[odpovedať]