Diskusia s redaktorom:84.47.26.166

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Kelovy, prestan! Ten odkaz je tam uplne od veci a nemusis zo mna robit blbca len preto, ze som sa neprihlasil. --Laddy 17:21, 30 september 2006 (UTC)

Odpusť :) Ja som práveže vedel, že išlo o úkon skúseného redaktora, nováčik by si to nedovolil :) --Kelovy 18:21, 30 september 2006 (UTC)

Hm, ale prečo si mi potom poslal túto šablónu? BTW, dúfam, že som ťa svojou možno prehnane prednesenou poznámkou neroztrpčil, keď si práve vtedy prestal editovať. Ak áno, tak odpusť ty mne. Laddy

Laddy, neroztrpčil si ma (lebo v tom čase som si myslel, že Ti to neprejde:) Mňa roztrpčilo, až keď Ti dala komunita jednomyseľne za pravdu :) Takže sa za tú šablónu ospravedlňujem, sám som si ju zaslúžil :) --Kelovy 20:10, 30 september 2006 (UTC)

Varovanie!
Prestaň, prosím, pridávať do Wikipédie nezmysly, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 18:47, 8. apríl 2024 (UTC)[odpovedať]