Diskusia s redaktorom:Rhapsody~skwiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Maksim mrvica[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Maksim mrvica si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Ahoj, iste uznáš, že to, že inde publikované dielo je tvoje, sme nemohli vedieť. Toto opatrenie slúži na zabránenie neoprávneného kopírovania z neautorizovaných zdrojov. Samozrejme vítame, ak svoje dielo chceš zverejniť na Wikipédii.

Pre zverejnenie diela predtým publikovaného inde prosím pošli vyhlásenie, že si autorom textu a text uvedený v Štandardný žiadací email na adresu permissions-skwikimedia.org, prednostne z emailu, ktorý je viditeľný pri predtým publikovanom texte. Text sami obnovíme. Ďakujeme za pochopenie a za to, že prispievaš slobodným obsahom. helix84 18:22, 6. júl 2007 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, 7.7.2007 prišlo do OTRS jedno povolenie, ale nebolo uvedené k čomu. Odpovedal som na mail, kde som sa pýtal k čomu je povolenie, ale neprišla odpoveď. Je to tvoje povolenie na na text v článku maksim mrvica? Ak áno, tak ho obnovím. helix84 13:03, 4. august 2007 (UTC)[odpovedať]


Tip!
Tlačidlo na podpisovanie
Tlačidlo na podpisovanie

Ďakujeme, že prispievaš do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si svoje príspevky do diskusie podpisoval/a Tvojim redaktorským menom. Najjednoduchší spôsob je použiť tlačidlo v hornej lište okna na úpravu, ktoré vloží do textu značku:

--~~~~

Značku môžeš vpísať aj ručne. Po uložení diskusného príspevku sa automaticky zmení na Tvoj podpis s uvedením času a dátumu. Nepodpisuj prosím encyklopedické články! Ďakujeme.

--AtonX 13:23, 9. august 2007 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Bubamara …✉ 22:07, 17. august 2007 (UTC)[odpovedať]

Neviem čo máš za problém, ale ak máš nejaký problém, napíš o čo ide, a nevyhrážaj sa a diskutuj vecne, lebo takto ťa len niekto zablokuje. --Wizzard 07:40, 19. august 2007 (UTC)[odpovedať]

Your account will be renamed[upraviť zdroj]

08:42, 20. marec 2015 (UTC)

11:11, 19. apríl 2015 (UTC)