Zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka New York

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Logo CSI: NY

Toto je zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka New York. Seriál sa vysielal od 22. septembra 2004 do 22. februára 2013 a má 9 sérií. Seriál skončil kvôli klesajúcej sledovanosti a stal sa tak druhým z troch CSI, ktorý skončil, po CSI: Miami.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 23 22. september 2004 18. máj 2005
2 24 28. september 2005 17. máj 2006
3 24 20. september 2006 16. máj 2007
4 21 26. september 2007 21. máj 2008
5 25 24. september 2008 14. máj 2009
6 23 23. september 2009 26. máj 2010
7 22 24. september 2010 13. máj 2011
8 18 23. september 2011 11. máj 2012
9 17 28. september 2012 22. február 2013

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
„Blink“ „Žmurkanie“
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker
22. september 2004
2
2
„Creatures of the Night“ „Nočné tvory“
Tim Hunter
Pam Veasey
29. september 2004
3
3
„American Dreamers“ „Snívaj svoj americký sen“
Rob Bailey
Eli Talbert
6. október 2004
4
4
„Grand Master“ „Veľmajster“
Kevin Bray
Zachary Reiter
27. október 2004
5
5
„A Man a Mile“ „Čo míľa, to muž“
David Grossman
Andrew Lipsitz
3. november 2004
6
6
„Outside Man“ „Niekto zvonka“
Rob Bailey
Timothy J. Lea
10. november 2004
7
7
„Rain“ „Dážď“
David Grossman
Pam Veasey
17. november 2004
8
8
„Three Generations Are Enough“ „Cudzie hlasy“
Alex Zakrzewski
Andrew Lipsitz
24. november 2004
9
9
„Officer Blue“ „Dôstojník jazdnej polície“
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker
1. december 2004
10
10
„Night, Mother“ „Dobrú noc, mama“
Deran Sarafian
Janet Tamaro
15. december 2004
11
11
„Tri-Borough“ „Rozvetvené mosty súvislostí“
Greg Yaitanes
Eli Talbert & Andrew Lipsitz
5. január 2005
12
12
„Recycling“ „Recyklácia“
Alex Zakrzewski
Timothy J. Lea & Zachary Reiter
12. január 2005
13
13
„Tanglewood“ „Tanglewood“
Karen Gaviola
Anthony E. Zuiker
26. január 2005
14
14
„Blood, Sweat & Tears“ „Krv, pot a slzy“
Scott Lautanen
Eli Talbert & Erica Shelton
9. február 2005
15
15
„'Til Death Do We Part“ „Kým nás smrť nerozdelí“
Nelson McCormick
Pam Veasey
16. február 2005
16
16
„Hush“ „Prst“
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker & Timothy J. Lea
23. február 2005
17
17
„The Fall“ „Pád“
Norberto Barba
Anne McGrail & Bill Haynes
2. marec 2005
18
18
„The Dove Commission“ „Holubičia komisia“
Emilio Estevez
Anthony E. Zuiker & Zachary Reiter
23. marec 2005
19
19
„Crime & Misdemeanor“ „Zločin a poklesok“
Rob Bailey
Eli Talbert & Andrew Lipsitz
13. apríl 2005
20
20
„Supply & Demand“ „Ponuka a dopyt“
Joe Chappelle
Erica Shelton & Anne McGrail
27. apríl 2005
21
21
„On the Job“ „V službe“
David Von Ancken
Timothy J. Lea
4. máj 2005
22
22
„The Closer“ „Čím bližšie“
Emilio Estevez
Pam Veasey
11. máj 2005
23
23
„What You See Is What You See“ „Na vlastné oči“
Duane Clark
Andrew Lipsitz
18. máj 2005

2. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
24
1
„Summer in the City“ „Leto v meste“
David Von Ancken
Pam Veasey
28. september 2005
25
2
„Grand Murder at Central Station“ „Vražda na hlavnej stanici“
Scott Lautanen
Zachary Reiter
5. október 2005
26
3
„Zoo York“ „Zoo York“
Norberto Barba
Peter M. Lenkov & Timothy J. Lea
12. október 2005
27
4
„Corporate Warriors“ „Firemní bojovníci“
Rob Bailey
Andrew Lipsitz
19. október 2005
28
5
„Dancing with the Fishes“ „Tanec okolo rýb“
John Peters
Eli Talbert
26. október 2005
29
6
„Youngblood“ „Mladá krv“
Steven DePaul
Timothy J. Lea
2. november 2005
30
7
„Manhattan Manhunt“ „Manhattanská honba na ľudí“
Rob Bailey
Elizabeth Devine, Anthony E. Zuiker & Ann Donahue
9. november 2005
31
8
„Bad Beat“ „Dobré karty - zlé karty“
Duane Clark
Zachary Reiter
16. november 2005
32
9
„City of the Dolls“ „Mesto bábik“
Norberto Barba
Pam Veasey
23. november 2005
33
10
„Jamalot“ „Camelot“
Jonathan Glassner
Andrew Lipsitz
30. november 2005
34
11
„Trapped“ „V pasci“
James Whitmore, Jr.
Peter M. Lenkov
14. december 2005
35
12
„Wasted“ „Farba smrti“
Jeff Thomas
Pam Veasey & Bill Haynes
18. január 2006
36
13
„Risk“ „Risk“
Rob Bailey
John Dove & Anthony E. Zuiker
25. január 2006
37
14
„Stuck on You“ „Mozaika“
Jonathan Glassner
Timothy J. Lea & Eli Talbert
1. február 2006
38
15
„Fare Game“ „Iba hra“
Kevin Dowling
Zachary Reiter & Peter M. Lenkov
1. marec 2006
39
16
„Cool Hunter“ „Chladnokrvný lov“
Norberto Barba
Daniele Nathanson
8. marec 2006
40
17
„Necrophilia Americana“ „Hrobárik americký“
Steven DePaul
Andrew Lipsitz
22. marec 2006
41
18
„Live or Let Die“ „Žiť či nechať zomrieť“
Rob Bailey
Pam Veasey, Gary Sinise & Michael Daly
29. marec 2006
42
19
„Super Men“ „Supermani“
Steven DePaul
Peter M. Lenkov & Pam Veasey
12. apríl 2006
43
20
„Run Silent, Run Deep“ „Zelený hrob“
Rob Bailey
Anthony E. Zuiker
19. apríl 2006
44
21
„All Access“ „Voľný prístup“
Norberto Barba
Timothy J. Lea & Anthony E. Zuiker
26. apríl 2006
45
22
„Stealing Home“ „Ukradnutý domov“
Oz Scott
Zachary Reiter
3. máj 2006
46
23
„Heroes“ „Hrdinovia“
Anthony Hemingway
Eli Talbert
10. máj 2006
47
24
„Charge of this Post“ „Obháj si svoj post“
Rob Bailey
Timothy J. Lea
17. máj 2006

3. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
48
1
„People With Money“ „Prachatí ľudia“
Rob Bailey
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
20. september 2006
49
2
„Not What It Looks Like“ „Zdanie klame“
Duane Clark
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
27. september 2006
50
3
„Love Run Cold“ „Láska vychladla“
Tim Iacofano
Timothy J. Lea
4. október 2006
51
4
„Hung Out To Dry“ „Zavesená“
Anthony Hemingway
Zachary Reiter
11. október 2006
52
5
„Oedipus Hex“ „Oidipove čary“
Scott Lautanen
Anthony E. Zuiker & Ken Solarz
18. október 2006
53
6
„Open and Shut“ „Otvoriť a zavrieť“
Joe Ann Fogle
Wendy Battles
25. október 2006
54
7
„Murder Sings the Blues“ „Vražda v modrom“
Oz Scott
Sam Humphrey
1. november 2006
55
8
„Consequences“ „Dôsledky“
Rob Bailey
Pam Veasey
8. november 2006
56
9
„And Here's To You, Mrs. Azrael“ „Azrael, anjel smrti“
David Von Ancken
Peter M. Lenkov
15. november 2006
57
10
„Sweet Sixteen“ „Sladkých šestnásť“
David Jackson
Ken Solarz
22. november 2006
58
11
„Raising Shane“ „Shaneov návrat“
Christine Moore
Zachary Reiter & Pam Veasey
29. november 2006
59
12
„Silent Night“ „Tichá noc“
Rob Bailey
Sam Humphrey, Peter M. Lenkov & Anthony E. Zuiker
13. december 2006
60
13
„Obsession“ „Posadnutosť“
Jeffrey Hunt
Jeremy Littman
17. január 2007
61
14
„The Lying Game“ „Hra na klamstvo“
Anthony Hemingway
Wendy Battles
24. január 2007
62
15
„Some Buried Bones“ „Zopár pochovaných kostí“
Rob Bailey
Noah Nelson
7. február 2007
63
16
„Heart of Glass“ „Srdce zo skla“
David Jackson
Bill Haynes & Pam Veasey
14. február 2007
64
17
„The Ride-In“ „Cesta“
Steven DePaul
Peter M. Lenkov
21. február 2007
65
18
„Sleight Out of Hand“ „Nevydarená eskamotáž“
Rob Bailey
John Dove & Zachary Reiter
18. február 2007
66
19
„A Daze of Wine and Roaches“ „Dni vína a švábov“
Oz Scott
Timothy J. Lea & Daniele Nathanson
21. marec 2007
67
20
„What Schemes May Come“ „Dohoda so smrťou“
Christine Moore
Bruce Zimmerman
11. apríl 2007
68
21
„Past Imperfect“ „Tiene minulosti“
Oz Scott
Wendy Battles
25. apríl 2007
69
22
„Cold Reveal“ „Odhalená minulosť“
Marshall Adams
Pam Veasey & Sam Humphrey
2. máj 2007
70
23
„...Comes Around“ „Všetko sa raz vráti“
Rob Bailey
Daniele Nathanson & Pam Veasey
9. máj 2007
71
24
„Snow Day“ „Snehová nádielka“
Duane Clark
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
16. máj 2007

4. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
72
1
„Can You Hear Me Now?“ „Teraz ma počuješ?“
David Von Ancken
Zachary Reiter & Pam Veasey
26. september 2007
73
2
„The Deep“ „Hlbočina“
Oz Scott
Wendy Battles
3. október 2007
74
3
„You Only Die Once“ „Zomrieš iba raz“
Jonathan Glassner
Sam Humphrey
10. október 2007
75
4
„Time's Up“ „Čas vypršal“
Rob Bailey
Trey Callaway
17. október 2007
76
5
„Down The Rabbit Hole“ „Dole do zajačej nory“
Christine Moore
Sam Humphrey & Peter M. Lenkov
24. október 2007
77
6
„Boo“ „Hú!“
Joe Dante
Peter M. Lenkov & Daniele Nathanson
31. október 2007
78
7
„Commuted Sentences“ „Nepotrestané zločiny“
Oz Scott
John Dove
7. november 2007
79
8
„Buzzkill“ „Pokazený večierok“
Jeffrey Hunt
Jill Abbinanti
14. november 2007
80
9
„One Wedding and a Funeral“ „Jedna svadba a pohreb“
Rob Bailey
Barbie Kligman
21. november 2007
81
10
„The Things About Heroes“ „Niečo o hrdinoch“
Anthony Hemingway
Pam Veasey
28. november 2007
82
11
„Child's Play“ „Detská hra“
Jeffrey Hunt
Trey Callaway & Pam Veasey
12. december 2007
83
12
„Happily Never After“ „A rozprávke je koniec“
Marshall Adams
Daniele Nathanson & Noah Nelson
9. január 2008
84
13
„All in the Family“ „Všetci v rodine“
Rob Bailey
Wendy Battles
23. január 2008
85
14
„Playing with Matches“ „Hra so zápalkami“
Christine Moore
Bill Haynes
6. február 2008
86
15
„DOA for a Day“ „Mŕtva alebo živá“
Christine Moore
Peter M. Lenkov & John Dove
2. apríl 2008
87
16
„Right Next Door“ „Za vedľajšími dverami“
Rob Bailey
Pam Veasey
9. apríl 2008
88
17
„Like Water for Murder“ „Ako voda pre vraždu“
Anthony Hemingway
Sam Humphrey
16. apríl 2008
89
18
„Admissions“ „Priznania“
Rob Bailey
Zachary Reiter
30. apríl 2008
90
19
„Personal Foul“ „Osobný faul“
David Von Ancken
Trey Callaway
7. máj 2008
91
20
„Taxi“ „Taxi“
Christine Moore
Barbie Kligman & John Dove
14. máj 2008
92
21
„Hostage“ „Rukojemník“
Rob Bailey
Zachary Reiter & Peter M. Lenkov
21. máj 2008

5. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
93
1
„Veritas“ „Veritas“
David Von Ancken
Zachary Reiter & Pam Veasey
24. september 2008
91
2
„Page Turner“ „Rádioaktívna kniha“
Frederick E.O. Toye
Trey Callaway
1. október 2008
95
3
„Turbulence“ „Turbulencia“
Matt Earl Beesley
Gary Sinise & Jeremy Littman
8. október 2008
96
4
„Sex, Lies and Silicone“ „Sex, lži a silikón“
Jonathan Glassner
Wendy Battles
22. október 2008
97
5
„The Cost of Living“ „Cena života“
Rob Bailey
John Dove
29. október 2008
98
6
„Enough“ „Dosť“
Alex Zakrzewski
Zachary Reiter
5. november 2008
99
7
„Dead Inside“ „Dôverná smrť“
Christine Moore
Pam Veasey & Daniele Nathanson
12. november 2008
100
8
„My Name Is Mac Taylor“ „Volám sa Mac Taylor“
Rob Bailey
Pam Veasey
19. november 2008
101
9
„The Box“ „Škatuľa“
Oz Scott
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
26. november 2008
102
10
„The Triangle“ „Trojuholník“
Jeff T. Thomas
Trey Callaway
10. december 2008
103
11
„Forbidden Fruit“ „Zakázané ovocie“
John Behring
Peter M. Lenkov & Jill Abbinanti
17. december 2008
104
12
„Help“ „Pomoc“
David M. Barrett
Sam Humphrey
14. január 2009
105
13
„Rush to Judgement“ „Výkon spravodlivosti“
Rob Bailey
Wendy Battles
21. január 2009
106
14
„She's Not There“ „Ona tu nie je“
Nelson McCormick
John Dove & Pam Veasey
11. február 2009
107
15
„The Party's Over“ „Večierok sa skončil“
Oz Scott
Barbie Kligman
18. február 2009
108
16
„No Good Deed“ „Zlý skutok“
Matt Earl Beesley
Rusty Cundieff & Floyd Byars
25. február 2009
109
17
„Green Piece“ „Zelený kúsok“
Jeffrey Hunt
Zachary Reiter
11. marec 2009
110
18
„Point of No Return“ „Miesto, z ktorého niet návratu“
Rob Bailey
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
18. marec 2009
111
19
„Communication Breakdown“ „Prerušenie komunikácie“
John Keris
Trey Callaway
25. marec 2009
112
20
„Prey“ „Obeť“
Marshall Adams
Wendy Battles & Noah Nelson
8. apríl 2009
113
21
„The Past, Present and Murder“ „Minulosť, prítomnosť a vražda“
David Von Ancken
Sam Humphrey & Danielle Nathanson
15. apríl 2009
114
22
„Yahrzeit“ „Výročie smrti“
Norberto Barba
Barbie Kligman & Peter M. Lenkov
29. apríl 2009
115
23
„Greater Good“ „Vyššie dobro“
Alex Zakrzewski
Pam Veasey
6. máj 2009
116
24
„Grounds for Deception“ „Príčiny podvodu“
Duane Clark
Melina Kanakaredes
13. máj 2009
117
25
„Pay Up“ „Odplata“
Rob Bailey
Anthony E. Zuiker, Carol Mendelsohn & Ann Donahue
14. máj 2009

6. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
118
1
„Epilogue“ „Epilóg“
David Von Ancken
Pam Veasey
23. september 2009
119
2
„Blacklist“ „Čierna listina“
Duane Clark
Peter M. Lenkov
30. september 2009
120
3
„Lat 40° 47' N/Long 73° 58' W“ „Kompas“
Matt Earl Beesley
Trey Callaway
7. október 2009
121
4
„Dead Reckoning“ „Masová vrahyňa“
Scott White
John Dove
14. október 2009
122
5
„Battle Scars“ „Jazvy z boja“
Jeff T. Thomas
Bill Haynes
21. október 2009
123
6
„It Happened to Me“ „Stalo sa to aj mne“
Alex Zakrzewski
Wendy Battles & Pam Veasey
4. november 2009
124
7
„Hammer Down“ „Na doraz“
Scott Lautanen
Peter M. Lenkov & Pam Veasey
11. november 2009
125
8
„Cuckoo's Nest“ „Kukučie hniezdo“
Jeffrey Hunt
Zachary Reiter & Aaron Rahsaan Thomas
18. november 2009
126
9
„Manhattanhenge“ „Manhattanhenge“
Matt Earl Beesley
Trey Callaway
25. november 2009
127
10
„Death House“ „Dom smrti“
Norberto Barba
JP Donahue & Kevin Polay
9. december 2009
128
11
„Second Chances“ „Druhá šanca“
Eric Laneuville
John Dove
16. december 2009
129
12
„Criminal Justice“ „Spravodlivosť“
Christine Moore
Bill Haynes
13. január 2010
130
13
„Flag on the Play“ „Porušenie pravidiel“
Jeffrey Hunt
Wendy Battles
20. január 2010
131
14
„Sanguine Love“ „Krvavá láska“
Norberto Barba
Carmine Giovinazzo
3. február 2010
132
15
„The Formula“ „Formula“
Matt Earl Beesley
Aaron Rahsaan Thomas
10. február 2010
133
16
„Uncertainty Rules“ „Neisté pravidlá“
Jeff T. Thomas
Zachary Reiter
3. marec 2010
134
17
„Pot of Gold“ „Hrniec zlata“
Eriq La Salle
Trey Callaway
10. marec 2010
135
18
„Rest in Peace, Marina Garito“ „Odpočívaj v pokoji, Marina Garitová“
Allison Liddi-Brown
Pam Veasey
7. apríl 2010
136
19
„Redemptio“ „Vykúpenie z väznice Pensylvánia“
Steven DePaul
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
14. apríl 2010
137
20
„Tales from the Undercard“ „Gladiátor“
Skipp Sudduth
Aaron Rahsaan Thomas & Steven Fidler
5. máj 2010
138
21
„Unusual Suspects“ „Neobvyklí podozriví“
Marshall Adams
John Dove & Wendy Battles
12. máj 2010
139
22
„Point of View“ „Uhoľ pohľadu“
Alex Zakrzewski
Pam Veasey
19. máj 2010
140
23
„Vacation Getaway“ „Prázdninový únik“
Duane Clark
Trey Callaway & Zachary Reiter
26. máj 2010

7. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
141
1
„The 34th Floor“ „34. poschodie“
Duane Clark
John Dove & Pam Veasey
24. september 2010
142
2
„Unfriendly Chat“ „Nepriateľský chat“
Eric Laneuville
Trey Callaway
1. október 2010
143
3
„Damned If You Do“ „Márna snaha“
Christine Moore
Zachary Reiter
8. október 2010
144
4
„Sangre Por Sangre“ „Oko za oko“
Eric Laneuville
Aaron Rahsaan Thomas
15. október 2010
145
5
„Out of the Sky“ „Z neba“
Nathan Hope
Christopher Silber
22. október 2010
146
6
„Do Not Pass Go“ „Neodchádzaj“
David Jackson
Adam Targum
29. október 2010
147
7
„Hide Sight“ „Skrytý pohľad“
Alex Zakrzewski
Bill Haynes
5. november 2010
148
8
„Scared Stiff“ „Vydesená na smrť“
Marshall Adams
Kim Clements
12. november 2010
149
9
„Justified“ „Strážca poriadku“
Jeff T. Thomas
John Dove
19. november 2010
150
10
„Shop Till You Drop“ „Nakupuj do zbláznenia“
Skipp Sudduth
Aaron Rahsaan Thomas
3. december 2010
151
11
„To What End?“ „Čo nakoniec?“
Eric Laneuville
Pam Veasey & Zachary Reiter
7. január 2011
152
12
„Holding Cell“ „Zadržiavacia cela“
Scott White
Bill Haynes
14. január 2011
153
13
„Party Down“ „Koniec večierka“
Skipp Sudduth
Adam Targum
4. február 2011
154
14
„Smooth Criminal“ „Uhladený zločinec“
Scott White
Aaron Rahsaan Thomas
11. február 2011
155
15
„Vigilante“ „Ochranca“
Frederick E.O. Toye
Christopher Silber
18. február 2011
156
16
„The Untouchable“ „Neuchopiteľná duša“
Vikki Williams
Kim Clements
25. február 2011
157
17
„Do or Die“ „Uspej alebo zomri“
Matt Earl Beesley
Matthew Levine
11. marec 2011
158
18
„Identity Crisis“ „Kríza identity“
Mike Vejar, Jr.
Pam Veasey
1. apríl 2011
159
19
„Food for Thought“ „Potrava pre dušu aj telo“
Oz Scott
Trey Callaway
8. apríl 2011
160
20
„Nothing for Something“ „Nič za niečo“
Eric Laneuville
John Dove
29. apríl 2011
161
21
„Life Sentence“ „Doživotný trest“
Jeffrey Hunt
Christopher Silber & Adam Targum
6. máj 2012
162
22
„Exit Strategy“ „Stratégia úniku“
Allison Liddi-Brown
Zachary Reiter & Bill Haynes
11. máj 2012

8. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
163
1
„Indelible“ „Výročie“
Frederick E.O. Toye
Zachary Reiter & John Dove
23. september 2011
164
2
„Keep It Real“ „Záverečný akord“
Alex Zakrzewski
Bill Haynes
30. september 2011
165
3
„Cavallino Rampante“ „Tri sestry“
Nathan Hope
Adam Targum
7. október 2011
166
4
„Officer Involved“ „Bol to veľmi dobrý rok“
Skipp Sudduth
Christopher Silber
14. október 2011
167
5
„Air Apparent“ „Uhol pohľadu“
Anthony Hemingway
Aaron Rahsaan Thomas
21. október 2011
168
6
„Get Me Out of Here!“ „Dostaňte ma von!“
Scott White
Trey Callaway
4. november 2011
169
7
„Crushed“ „Rozdrvená“
Duane Clark
Kim Clements
11. november 2011
170
8
„Crossroads“ „Križovatky“
Jeff T. Thomas
John Dove
18. november 2011
171
9
„Means to an End“ „Až do konca“
Marshall Adams
Zachary Reiter & Christopher Silber
2. december 2011
172
10
„Clean Sweep“ „Šampión“
David Von Ancken
Adam Targum
6. január 2012
173
11
„Who's There?“ „Útulný domov“
Vikki Williams
Bill Haynes
13. január 2012
174
12
„Brooklyn 'Til I Die“ „Hra na zločin“
Eric Laneuville
Aaron Rahsaan Thomas
3. február 2012
175
13
„The Ripple Effect“ „Dominový efekt“
Oz Scott
Trey Callaway
10. február 2012
176
14
„Flash Pop“ „Vražedná hra“
Jerry Levine
Pam Veasey
30. marec 2012
177
15
„Kill Screen“ „Fotka“
Allison Liddi-Brown
Tim Dragga & Adam Scott Weissman
6. apríl 2012
178
16
„Sláinte“ „Sláinte“
Christine Moore
Sarah Byrd
27. apríl 2012
179
17
„Unwrapped“ „Krv, pot a slzy“
Deran Sarafian
John Dove & Christopher Silber
4. máj 2012
190
18
„Near Death“ „Na pokraji smrti“
Alex Zakrzewski
Zachary Reiter & Pam Veasey
11. máj 2012

9. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
181
1
„Reignited“ „Nový požiar“
Jeff T. Thomas
Zachary Reiter & John Dove
28. september 2012
182
2
„Where There's Smoke...“ „Kde sa objaví dym?“
Skipp Sudduth
Adam Targum & Sarah Byrd
5. október 2012
183
3
„2,918 Miles“ „2918 míľ“
Vikki Williams
Trey Callaway
12. október 2012
184
4
„Unspoken“ „Zúfalý muž“
Duane Clark
Pam Veasey
19. október 2012
185
5
„Misconceptions“ „Mylná predstava“
Nathan Hope
John Dove
26. október 2012
186
6
„The Lady in the Lake“ „Dáma v jazere“
Scott White
David Hoselton
2. november 2012
187
7
„Clue: SI“ „Vražedná hra“
Oz Scott
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
9. november 2012
188
8
„Late Admissions“ „Neskoré priznania“
Rob Bailey
Zachary Reiter
16. november 2012
189
9
„Blood Out“ „Preliata krv“
Sam Hill
Adam Targum
30. november 2012
190
10
„The Real McCoy“ „To je to pravé“
Matt Earl Beesley
Sarah Byrd
7. december 2012
191
11
„Command+P“ „Zbraň z počítača“
Howard Deutch
Trey Callaway
4. január 2013
192
12
„Civilized Lies“ „Civilizované lži“
Jerry Levine
John Dove
11. január 2013
193
13
„Nine Thirteen“ „Mrakodrap 9-13“
Pam Veasey
Storyline: David Fallon & Pam Veasey
Scenár: Pam Veasey
18. január 2013
194
14
„White Gold“ „Biele zlato“
Alex Zakrzewski
David Hoselton
1. február 2013
195
15
„Seth and Apep“ „Seth a Apep“
Eric Laneuville
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
8. február 2013
196
16
„Blood Actually“ „Krvavý Valentín“
Christine Moore
Adam Targum
15. február 2013
197
17
„Today Is Life“ „Užiť si deň“
Allison Liddi-Brown
Zachary Reiter & John Dove
22. február 2013