Zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka New York

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Logo CSI: NY

Toto je zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka New York. Seriál sa vysielal od 22. septembra 2004 do 22. februára 2013 a má 9 sérií. Seriál skončil kvôli klesajúcej sledovanosti a stal sa tak druhým z troch CSI, ktorý skončil, po CSI: Miami.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 23 22. september 2004 18. máj 2005
2 24 28. september 2005 17. máj 2006
3 24 20. september 2006 16. máj 2007
4 21 26. september 2007 21. máj 2008
5 25 24. september 2008 14. máj 2009
6 23 23. september 2009 26. máj 2010
7 22 24. september 2010 13. máj 2011
8 18 23. september 2011 11. máj 2012
9 17 28. september 2012 22. február 2013

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
„Blink“
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker
22. september 2004
2
2
„Creatures of the Night“
Tim Hunter
Pam Veasey
29. september 2004
3
3
„American Dreamers“
Rob Bailey
Eli Talbert
6. október 2004
4
4
„Grand Master“
Kevin Bray
Zachary Reiter
27. október 2004
5
5
„A Man A Mile“
David Grossman
Andrew Lipsitz
3. november 2004
6
6
„Outside Man“
Rob Bailey
Timothy J. Lea
10. november 2004
7
7
„Rain“
David Grossman
Pam Veasey
17. november 2004
8
8
„Three Generations Are Enough“
Alex Zakrzewski
Andrew Lipsitz
24. november 2004
9
9
„Officer Blue“
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker
1. december 2004
10
10
„Night, Mother“
Deran Sarafian
Janet Tamaro
15. december 2004
11
11
„Tri-Borough“
Greg Yaitanes
Eli Talbert & Andrew Lipsitz
5. január 2005
12
12
„Recycling“
Alex Zakrzewski
Timothy J. Lea & Zachary Reiter
12. január 2005
13
13
„Tanglewood“
Karen Gaviola
Anthony E. Zuiker
26. január 2005
14
14
„Blood, Sweat & Tears“
Scott Lautanen
Eli Talbert & Erica Shelton
9. február 2005
15
15
„'Til Death Do We Part“
Nelson McCormick
Pam Veasey
16. február 2005
16
16
„Hush“
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker & Timothy J. Lea
23. február 2005
17
17
„The Fall“
Norberto Barba
Anne McGrail & Bill Haynes
2. marec 2005
18
18
„The Dove Commission“
Emilio Estevez
Anthony E. Zuiker & Zachary Reiter
23. marec 2005
19
19
„Crime & Misdemeanor“
Rob Bailey
Eli Talbert & Andrew Lipsitz
13. apríl 2005
20
20
„Supply & Demand“
Joe Chappelle
Erica Shelton & Anne McGrail
27. apríl 2005
21
21
„On the Job“
David Von Ancken
Timothy J. Lea
4. máj 2005
22
22
„The Closer“
Emilio Estevez
Pam Veasey
11. máj 2005
23
23
„What You See Is What You See“
Duane Clark
Andrew Lipsitz
18. máj 2005

2. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
24
1
„Summer In The City“
David Von Ancken
Pam Veasey
28. september 2005
25
2
„Grand Murder at Central Station“
Scott Lautanen
Zachary Reiter
5. október 2005
26
3
„Zoo York“
Norberto Barba
Peter M. Lenkov & Timothy J. Lea
12. október 2005
27
4
„Corporate Warriors“
Rob Bailey
Andrew Lipsitz
19. október 2005
28
5
„Dancing With The Fishes“
John Peters
Eli Talbert
26. október 2005
29
6
„Youngblood“
Steven DePaul
Timothy J. Lea
2. november 2005
30
7
„Manhattan Manhunt“
Rob Bailey
Elizabeth Devine, Anthony E. Zuiker & Ann Donahue
9. november 2005
31
8
„Bad Beat“
Duane Clark
Zachary Reiter
16. november 2005
32
9
„City Of The Dolls“
Norberto Barba
Pam Veasey
23. november 2005
33
10
„Jamalot“
Jonathan Glassner
Andrew Lipsitz
30. november 2005
34
11
„Trapped“
James Whitmore, Jr.
Peter M. Lenkov
14. december 2005
35
12
„Wasted“
Jeff Thomas
Pam Veasey & Bill Haynes
18. január 2006
36
13
„Risk“
Rob Bailey
John Dove & Anthony E. Zuiker
25. január 2006
37
14
„Stuck On You“
Jonathan Glassner
Timothy J. Lea & Eli Talbert
1. február 2006
38
15
„Fare Game“
Kevin Dowling
Zachary Reiter & Peter M. Lenkov
1. marec 2006
39
16
„Cool Hunter“
Norberto Barba
Daniele Nathanson
8. marec 2006
40
17
„Necrophilia Americana“
Steven DePaul
Andrew Lipsitz
22. marec 2006
41
18
„Live or Let Die“
Rob Bailey
Pam Veasey, Gary Sinise & Michael Daly
29. marec 2006
42
19
„Super Men“
Steven DePaul
Peter M. Lenkov & Pam Veasey
12. apríl 2006
43
20
„Run Silent, Run Deep“
Rob Bailey
Anthony E. Zuiker
19. apríl 2006
44
21
„All Access“
Norberto Barba
Timothy J. Lea & Anthony E. Zuiker
26. apríl 2006
45
22
„Stealing Home“
Oz Scott
Zachary Reiter
3. máj 2006
46
23
„Heroes“
Anthony Hemingway
Eli Talbert
10. máj 2006
47
24
„Charge of this Post“
Rob Bailey
Timothy J. Lea
17. máj 2006

3. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

  • 48 (3-01) - People With Money
  • 49 (3-02) - Not What It Looks Like
  • 50 (3-03) - Love Run Cold
  • 51 (3-04) - Hung Out To Dry
  • 52 (3-05) - Oedipus Hex
  • 53 (3-06) - Open and Shut
  • 54 (3-07) - Murder Sings the Blues
  • 55 (3-08) - Consequences
  • 56 (3-09) - And Here's To You, Mrs. Azrael
  • 57 (3-10) - Sweet Sixteen
  • 58 (3-11) - Raising Shane
  • 59 (3-12) - Silent Night
  • 60 (3-13) - Obsession
  • 61 (3-14) - The Lying Game
  • 62 (3-15) - Some Buried Bones
  • 63 (3-16) - Heart of Glass
  • 64 (3-17) - The Ride-In
  • 65 (3-18) - Sleight Out of Hand
  • 66 (3-19) - A Daze Of Wine And Roaches
  • 67 (3-20) - What Schemes May Come
  • 68 (3-21) - Past Imperfect
  • 69 (3-22) - Cold Reveal
  • 70 (3-23) - ...Comes Around
  • 71 (3-24) - Snow Day

4. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

  • 72 (4-01) - Can You Hear Me Now?
  • 73 (4-02) - The Deep
  • 74 (4-03) - You Only Die Once
  • 75 (4-04) - Time's Up
  • 76 (4-05) - Down The Rabbit Hole
  • 77 (4-06) - Boo
  • 78 (4-07) - Commuted Sentences
  • 79 (4-08) - Buzzkill
  • 80 (4-09) - One Wedding and a Funeral
  • 81 (4-10) - The Things About Heroes
  • 82 (4-11) - Child's Play
  • 83 (4-12) - Happily Never After
  • 84 (4-13) - Family Ties