Zoznam častí seriálu Hawaii 5.0

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam častí amerického seriálu Hawaii 5.0. Seriál mal premiéru 20. septembra 2010 na americkej televíznej stanici CBS. Momentálne sa vysiela jeho piata séria.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 24 20. september 2010 16. máj 2011 24. august 2011 27. február 2012 CBS JOJ
2 23 19. september 2011 14. máj 2012 3. júl 2012 6. február 2014
Plus
3 24 24. september 2012 20. máj 2013 13. február 2014 24. júl 2014
4 22 27. september 2013 9. máj 2014 31. júl 2014
5 25[1] 26. september 2014

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

Prvá séria bola jeden z prvých akvizičných seriálov, ktoré JOJ vysielala v HD.

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
„Pilot“ „Krutá daň“
Len Wiseman
Storyline: Alex Kurtzman &
Roberto Orci & Peter M. Lenkov
Scenár: Peter M. Lenkov
20. september 2010
24. august 2011
2
2
„Ohana“ „Bezpečnostné riziko“
Brad Turner
Sarah Goldfinger & Paul Zbyszewski
27. september 2010
31. august 2011
3
3
„Malama Ka ʻAina“ „Rešpektuj krajinu“
Paul Edwards
Carol Barbee & Kyle Harimoto
4. október 2010
7. september 2011
4
4
„Lanakila“ „Víťazstvo“
Alex Zakrzewski
Peter M. Lenkov & Alex Kurtzman & Roberto Orci
11. október 2010
14. september 2011
5
5
„Nalowale“ „Nezvestné“
Brad Turner
J. R. Orci & David Wolkove
18. október 2010
21. september 2011
6
6
„Koʻolauloa“ „Na sever od Oahu“
Matt Earl Beesley
Carol Barbee & Kyle Harimoto
25. október 2010
28. september 2011
7
7
„Hoʻapono“ „Strata pamäti“
James Whitmore, Jr.
Peter M. Lenkov & Jim Galasso
1. november 2010
5. október 2011
8
8
„Manaʻo“ „Špinavý policajt“
Matt Earl Beesley
Paul Zbyszewski & Jim Galasso
8. november 2010
12. október 2011
9
9
„Poʻipu“ „Obliehanie“
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov & Shane Salerno
Scenár: Shane Salerno
15. november 2010
19. október 2011
10
10
„Heihei“ „Preteky“
Elodie Keene
Sarah Goldfinger
22. november 2010
26. október 2011
11
11
„Palekaiko“ „Zlatokopka“
Frederick E. O. Toye
David Wolkove & J. R. Orci
6. december 2010
2. november 2011
12
12
„Hana ʻaʻa Makehewa“ „Nevybavené účty“
Chris Fisher
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Carol Barbee & Kyle Harimoto
13. december 2010
9. november 2011
13
13
„Ke Kinohi“ „Začiatok“
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Nicole Ranadive
3. január 2011
16. november 2011
14
14
„He Kane Hewaʻole“ „Odrezaná hlava“
Chris Fisher
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
17. január 2011
23. november 2011
15
15
„Kai eʻe“ „Cunami“
Duane Clark
Melissa Glenn & Jessica Rieder
23. január 2011
30. november 2011
16
16
„E Malama“ „Svedkyňa v ohrození“
Brad Turner
Storyline: Carol Barbee
Scenár: Kyle Harimoto & Shane Salerno
7. február 2011
7. december 2011
17
17
„Powa Maka Moana“ „Piráti“
Brad Turner
Joe Halpin
14. február 2011
14. december 2011
18
18
„Loa Aloha“ „Zbohom, braček“
Eric Laneuville
Paul Zbyszewski & Mike Schaub
21. február 2011
11. január 2012
19
19
„Ne Meʻe Laua Na Paio“ „Hrdinovia a zlosynovia“
Matt Earl Beesley
J. R. Orci & David Wolkove
21. marec 2011
23. január 2012
20
20
„Ma Ke Kahakai“ „Pobrežie“
Larry Teng
Elwood Reid
11. apríl 2011
30. január 2012
21
21
„Hoʻopaʻi“ „Pomsta“
Duane Clark
Storyline: Shane Salerno & Peter M. Lenkov
Scenár: Shane Salerno
18. apríl 2011
6. február 2012
22
22
„Hoʻohuli Naʻau“ „Blízky srdcu“
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Kyle Harimoto
2. máj 2011
13. február 2012
23
23
„Ua Hiki Mai Kapalena Pau“ „Až do konca“
Steve Boyum
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: David Wolkove
9. máj 2011
20. február 2012
24
24
„"Oiaʻiʻo“ „Podraz“
Brad Turner
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
16. máj 2011
27. február 2012

2. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

JOJ začala vysielať druhú sériu 3. júla 2012, no len po 6 odvysielaných častiach ju stiahla z vysielania. Druhá séria sa začala opätovne vysielať na Plus od 5. september 2013, pričom premiérové časti, ktoré JOJ neodvysielala začali od 17. októbra 2013.

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
25
1
„Haʻiʻole“ „Na úteku“
Steve Boyum
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
19. september 2011
3. júl 2012
26
2
„Ua Lawe Wale“ „Unesená“
Duane Clark
Melissa Glenn & Jessica Rieder
26. september 2011
4. júl 2012
27
3
„Kameʻe“ „Hrdina“
Jeffrey Hunt
Elwood Reid
3. október 2011
5. júl 2012
28
4
„Mea Makamae“ „Poklad“
Duane Clark
David Wolkove
10. október 2011
10. júl 2012
29
5
„Maʻemaʻe“ „Čistý štít“
Steve Boyum
Stephanie Sengupta
17. október 2011
11. júl 2012
30
6
„Ka Hakaka Maikaʻi“ „Dobrý boj“
Larry Teng
Kyle Harimoto
24. október 2011
12. júl 2012
31
7
„Ka Iwi Kapu“ „Posvätné kosti“
Joe Dante
Michele Fazekas & Tara Butters
31. október 2011
17. október 2013
32
8
„Lapaʻau“ „Liečenie“
Steve Boyum
Joe Halpin
7. november 2011
24. október 2013
33
9
„Ike Maka“ „Identita“
Bryan Spicer
Mike Schaub
14. november 2011
31. október 2013
34
10
„Kiʻilua“ „Podvodník“
Kate Woods
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
21. november 2011
7. november 2013
35
11
„Pahele“ „Pasca“
Paul Edwards
Melissa Glenn & Jessica Rieder
5. december 2011
14. november 2013
36
12
„Alaheo Pauʻole“ „Navždy preč“
Jeff T. Thomas
Elwood Reid
12. december 2011
21. november 2013
37
13
„Ka Hoʻoponopono“ „Korekcia“
Steve Boyum
Stephanie Sengupta
2. január 2012
28. november 2013
38
14
„Puʻolo“ „Balíček“
Christine Moore
David Wolkove
16. január 2012
5. december 2013
39
15
„Mai Ka Wa Kahiko“ „Z minulosti“
Larry Teng
Bill Nuss
6. február 2012
12. december 2013
40
16
„I Helu Pu“ „Zúčtovanie“
Eric Laneuville
Paul Zbyszewski
13. február 2012
19. december 2013
41
17
„Kupale“ „Ochranca“
Steve Boyum
Noah Nelson & Lisa Schultz
20. február 2012
26. december 2013
42
18
„Lekio“ „Rádio“
Bryan Spicer
Kyle Harimoto
27. február 2012
2. január 2014
43
19
„Kalele“ „Dôvera“
Frederick E. O. Toye
Joe Halpin
19. marec 2012
9. január 2014
44
20
„Haʻalele“ „Opustení“
Jerry Levine
Elwood Reid
9. apríl 2012
16. január 2014
45
21
„Pa Make Loa“ „Dotyk smrti“
Bryan Spicer
Michele Fazekas & Tara Butters & R. Scott Gemmill
30. apríl 2012
23. január 2014
46
22
„Ua Hopu“ „Doapený“
Larry Teng
Stephanie Sengupta
7. máj 2012
30. január 2014
47
23
„Ua Hala“ „Úmrtie v rodine“
Steve Boyum
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski & Elwood Reid
14. máj 2012
6. február 2014

3. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
48
1
„La O Na Makuahine“ „Deň matiek“
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov
24. september 2012
13. február 2014
49
2
„Kanalua“ „Pochybnosť“
Frederick E. O. Toye
Joe Halpin
1. október 2012
20. február 2014
50
3
„Lana I Ka Moana“ „Bezmocní“
Steve Boyum
Elwood Reid
8. október 2012
27. február 2014
51
4
„Popilikia“ „Nešťastná náhoda“
Christine Moore
Stephanie Sengupta
15. október 2012
6. marec 2014
52
5
„Mohai“ „Rituálne obete“
Jerry Levine
Storyline: Peter M. Lenkov & David Wolkove
Scenár: David Wolkove
5. november 2012
13. marec 2014
53
6
„I Ka Wa Mamua“ „V minulom čase“
Sylvain White
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Ken Solarz
12. november 2012
20. marec 2014
54
7
„Ohuna“ „Tajomstvo“
Larry Teng
Mike Schaub
19. november 2012
27. marec 2014
55
8
„Wahineʻinoloa“ „Diabolská žena“
Steve Boyum
Storyline: Stephanie Sengupta & Courtney Kemp Agboh
Scenár: Stephanie Sengupta
26. november 2012
3. apríl 2014
56
9
„Haʻawe Make Loa“ „Želanie smrti“
Gwyneth Horder-Payton
Bill Haynes
3. december 2012
10. apríl 2014
57
10
„Huakaʻi Kula“ „Vždy pripravený“
Eric Laneuville
Michele Fazekas & Tara Butters
10. december 2012
17. apríl 2014
58
11
„Kahu“ „Osobný strážca“
Bryan Spicer
Noah Nelson
17. december 2012
24. apríl 2014
59
12
„Kapu“ „Svetlo a tiene“
Steven DePaul
David Wolkove
14. január 2013
2. máj 2014
60
13
„Olelo HoʻOpaʻI Make“ „Trest smrti“
Steve Boyum
Steve Cwik
20. január 2013
8. máj 2014
61
14
„Hana I WaʻIa“ „Škandál“
Larry Teng
Mike Schaub
21. január 2013
15. máj 2014
62
15
„Hookman“ „Snajper Hook“
Peter Weller
Storyline: Glen Olson & Rod Baker
Scenár: Joe Halpin
4. február 2013
22. máj 2014
63
16
„Kekoa“ „Bojovník“
Larry Teng
Al Septien & Turi Meyer
11. február 2013
29. máj 2014
64
17
„Paʻani“ „Hra“
Jeffrey Hunt
Kyle Harimoto & David Wolkove
18. február 2013
5. jún 2014
65
18
„Na Kiʻi“ „Dvojitý život“
Duane Clark
Storyline: Michael Reisz
Scenár: Stephanie Sengupta
18. marec 2013
12. jún 2014
66
19
„Hoa Pili“ „Blízky priateľ“
Jeff Cadiente
Storyline: Richard Arthur & Kyle Harimoto
Scenár: Kyle Harimoto
25. marec 2013
19. jún 2014
67
20
„Olelo Paʻa“ „Sľub“
Joe Dante
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
15. apríl 2013
26. jún 2014
68
21
„Imi Loko Ka ʻUhane“ „Pátranie vo vlastnej duši“
Bryan Spicer
Bill Haynes
29. apríl 2013
3. júl 2014
69
22
„Hoʻopio“ „V zajatí“
Steve Boyum
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Noah Nelson
6. máj 2013
10. júl 2014
70
23
„He Welo ʻOihana“ „Rodinný podnik“
Larry Teng
Eric Guggenheim
13. máj 2013
17. júl 2014
71
24
„Aloha, Malama Pono“ „Zbohom a dobre sa
opatruj“
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz & David Wolkove
20. máj 2013
24. júl 2014

4. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
72
1
„Aloha kekahi i kekahi“ „Navzájom sa potrebujeme“
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
27. september 2013
31. júl 2014
73
2
„Aʻale Maʻa Wau“ „Ako ryba na suchu“
Joe Dante
John Dove
4. október 2013
7. august 2014
74
3
„Kaʻoia Iʻo Ma Loko“ „Prsteň Medicejovcov“
Duane Clark
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
11. október 2013
14. august 2014
75
4
„A ia la aku“ „Až kým vás smrť...“
Bryan Spicer
Christina M. Kim & David Wolkove
18. október 2013
21. august 2014
76
5
„Kupuʻeu“ „Špión“
Jeffrey Hunt
Moira Kirland & Eric Guggenheim
25. október 2013
28. august 2014
77
6
„Kupouli ʻla“ „TBA“
John Terlesky
Sue Palmer & David Wolkove
1. november 2013
4. september 2014
78
7
„Ua Nalohia“ „Traja muži a nemluvňa“
Joe Dante
Storyline: John Dove & Noah Nelson
Scenár: Bradley Paul
8. november 2013
11. september 2014
79
8
„Akanahe“ „Rozhádaný tím“
Jerry Levine
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
15. november 2013
18. september 2014
80
9
„Hauʻoli La Hoʻomaikaʻ“ „Prísne tajné“
Allison Liddi-Brown
Eric Guggenheim & Moira Kirland
22. november 2013
25. september 2014
81
10
„Hoʻonani Makuakane“ „Cti otca svojho“
Larry Teng
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
13. december 2013
2. október 2014
82
11
„Pukana“ „TBA“
Bryan Spicer
Bill Hayes
20. december 2013
9. október 2014
83
12
„O kela me keia Manama“ „Postavané z piesku“
Peter Weller
John Dove
10. január 2014
16. október 2014
84
13
„Hana Lokomaika'i“ „Tiene minulosti“
Sylvain White
Storyline: Peter M. Tassler
Scenár: Peter M. Lenkov & Ken Solarz
17. január 2014
23. október 2014
85
14
„Na hala a ka makua“ „Otcove hriechy“
Peter Weller
David Wolkove
31. január 2014
30. október 2014
86
15
„Pale 'la“ TBA
Jerry Levine
Moira Kirkland
28. február 2014
6. november 2014
87
16
„Hoku Welowelo“ TBA
Jeffrey Hunt
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
7. marec 2014
TBA
88
17
„Ma Lalo o ka 'ili“ TBA
Bryan Spicer
Storyline: Bill Haynes
Scenár: Bill Haynes & John Dove
14. marec 2014
TBA
89
18
„Ho'i Hou“ TBA
Sylvain White
Christina M. Kim
4. apríl 2014
TBA
90
19
„Ku I Ka Pili Koko“ TBA
Maja Vrvilo
Storyline: David Wolkove
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
11. apríl 2014
TBA
91
20
„Pe'epe'e Kainaka“ TBA
Jeff Cadiente
John Dove
25. apríl 2014
TBA
92
21
„Makani 'olu a holo malie“ TBA
Jeffrey Hunt
Storyline: Peter M. Lenkov & Ken Solarz &
Eric Guggenheim
Scenár: Eric Guggenheim
2. máj 2014
TBA
93
22
„O ka Pili'Ohana ka 'Oi“ TBA
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
9. máj 2014
TBA

5. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť zdroj]

13. marca 2014 potvrdila CBS 5. sériu.

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
94
1
„Aʻohe Kahi e Peʻe Ai“ „TBA“
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
26. september 2014
TBA
95
2
„Ka Makuakane“ „TBA“
Sylvain White
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
3. október 2014
TBA
96
3
„Kanalu Hope Loa“ „TBA“
Joe Dante
Sarah Byrd
10. október 2014
TBA
97
4
„Ka Noeʻau“ „TBA“
Peter Weller
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
17. október 2014
TBA
98
5
„Ho'oilina“ „TBA“
Bryan Spicer
Eric Guggenheim
24. október 2014
TBA
99
6
„Ho'oma'ike“ „TBA“
Joe Dante
Storyline: David Wolkove
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
31. október 2014
TBA

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. http://www.staradvertiser.com/news/breaking/20140708_Hawaii_Five0_begins_filming_fifth_season.html