Zoznam častí seriálu Hawaii 5.0

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam častí amerického seriálu Hawaii 5.0. Seriál mal premiéru 20. septembra 2010 na americkej televíznej stanici CBS. Momentálne sa vysiela jeho tretia séria a objednaná je aj štvrtá.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 24 20. september 2010 16. máj 2011 CBS JOJ
2 23 19. september 2011 14. máj 2012 5. september 2013 6. február 2014 Plus
3 24 24. september 2012 20. máj 2013 13. február 2014
4 22 27. september 2013 9. máj 2014

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
„Pilot“ „Krutá daň“
Len Wiseman
Storyline: Alex Kurtzman & Roberto Orci & Peter M. Lenkov
Scenár: Peter M. Lenkov
20. september 2010
2
2
„Ohana“ „Bezpečnostné riziko“
Brad Turner
Sarah Goldfinger & Paul Zbyszewski
27. september 2010
3
3
„Malama Ka ʻAina“ „Rešpektuj krajinu“
Paul Edwards
Carol Barbee & Kyle Harimoto
4. október 2010
4
4
„Lanakila“ „Víťazstvo“
Alex Zakrzewski
Peter M. Lenkov & Alex Kurtzman & Roberto Orci
11. október 2010
5
5
„Nalowale“ „Nezvestné“
Brad Turner
J. R. Orci & David Wolkove
18. október 2010
6
6
„Koʻolauloa“ „Na sever od Oahu“
Matt Earl Beesley
Carol Barbee & Kyle Harimoto
25. október 2010
7
7
„Hoʻapono“ „Strata pamäti“
James Whitmore, Jr.
Peter M. Lenkov & Jim Galasso
1. november 2010
8
8
„Manaʻo“ „Špinavý policajt“
Matt Earl Beesley
Paul Zbyszewski & Jim Galasso
8. november 2010
9
9
„Poʻipu“ „Obliehanie“
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov & Shane Salerno
Scenár: Shane Salerno
15. november 2010
10
10
„Heihei“ „Preteky“
Elodie Keene
Sarah Goldfinger
22. november 2010
11
11
„Palekaiko“ „Zlatokopka“
Frederick E. O. Toye
David Wolkove & J. R. Orci
6. december 2010
12
12
„Hana ʻaʻa Makehewa“ „Nevybavené účty“
Chris Fisher
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Carol Barbee & Kyle Harimoto
13. december 2010
13
13
„Ke Kinohi“ „Začiatok“
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Nicole Ranadive
3. január 2011
14
14
„He Kane Hewaʻole“ „Odrezaná hlava“
Chris Fisher
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
17. január 2011
15
15
„Kai eʻe“ „Cunami“
Duane Clark
Melissa Glenn & Jessica Rieder
23. január 2011
16
16
„E Malama“ „Svedkyňa v ohrození“
Brad Turner
Storyline: Carol Barbee
Scenár: Kyle Harimoto & Shane Salerno
7. február 2011
17
17
„Powa Maka Moana“ „Piráti“
Brad Turner
Joe Halpin
14. február 2011
18
18
„Loa Aloha“ „Zbohom, braček“
Eric Laneuville
Paul Zbyszewski & Mike Schaub
21. február 2011
19
19
„Ne Meʻe Laua Na Paio“ „Hrdinovia a zlosynovia“
Matt Earl Beesley
J. R. Orci & David Wolkove
21. marec 2011
20
20
„Ma Ke Kahakai“ „Pobrežie“
Larry Teng
Elwood Reid
11. apríl 2011
21
21
„Hoʻopaʻi“ „Pomsta“
Duane Clark
Storyline: Shane Salerno & Peter M. Lenkov
Scenár: Shane Salerno
18. apríl 2011
22
22
„Hoʻohuli Naʻau“ „Blízky srdcu“
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Kyle Harimoto
2. máj 2011
23
23
„Ua Hiki Mai Kapalena Pau“ „Až do konca“
Steve Boyum
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: David Wolkove
9. máj 2011
24
24
„"Oiaʻiʻo“ „Podraz“
Brad Turner
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
16. máj 2011

2. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
25
1
„Haʻiʻole“ „Na úteku“
Steve Boyum
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
19. september 2011
5. september 2013
26
2
„Ua Lawe Wale“ „Unesená“
Duane Clark
Melissa Glenn & Jessica Rieder
26. september 2011
12. september 2013
27
3
„Kameʻe“ „Hrdina“
Jeffrey Hunt
Elwood Reid
3. október 2011
19. september 2013
28
4
„Mea Makamae“ „Poklad“
Duane Clark
David Wolkove
10. október 2011
26. september 2013
29
5
„Maʻemaʻe“ „Čistý štít“
Steve Boyum
Stephanie Sengupta
17. október 2011
3. október 2013
30
6
„Ka Hakaka Maikaʻi“ „Dobrý boj“
Larry Teng
Kyle Harimoto
24. október 2011
10. október 2013
31
7
„Ka Iwi Kapu“ „Posvätné kosti“
Joe Dante
Michele Fazekas & Tara Butters
31. október 2011
17. október 2013
32
8
„Lapaʻau“ „Liečenie“
Steve Boyum
Joe Halpin
7. november 2011
24. október 2013
33
9
„Ike Maka“ „Identita“
Bryan Spicer
Mike Schaub
14. november 2011
31. október 2013
34
10
„Kiʻilua“ „Podvodník“
Kate Woods
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
21. november 2011
7. november 2013
35
11
„Pahele“ „Pasca“
Paul Edwards
Melissa Glenn & Jessica Rieder
5. december 2011
14. november 2013
36
12
„Alaheo Pauʻole“ „Navždy preč“
Jeff T. Thomas
Elwood Reid
12. december 2011
21. november 2013
37
13
„Ka Hoʻoponopono“ „Korekcia“
Steve Boyum
Stephanie Sengupta
2. január 2012
28. november 2013
38
14
„Puʻolo“ „Balíček“
Christine Moore
David Wolkove
16. január 2012
5. december 2013
39
15
„Mai Ka Wa Kahiko“ „Z minulosti“
Larry Teng
Bill Nuss
6. február 2012
12. december 2013
40
16
„I Helu Pu“ „Zúčtovanie“
Eric Laneuville
Paul Zbyszewski
13. február 2012
19. december 2013
41
17
„Kupale“ „Ochranca“
Steve Boyum
Noah Nelson & Lisa Schultz
20. február 2012
26. december 2013
42
18
„Lekio“ „Rádio“
Bryan Spicer
Kyle Harimoto
27. február 2012
2. január 2014
43
19
„Kalele“ „Dôvera“
Frederick E. O. Toye
Joe Halpin
19. marec 2012
9. január 2014
44
20
„Haʻalele“ „Opustení“
Jerry Levine
Elwood Reid
9. apríl 2012
16. január 2014
45
21
„Pa Make Loa“ „Dotyk smrti“
Bryan Spicer
Michele Fazekas & Tara Butters & R. Scott Gemmill
30. apríl 2012
23. január 2014
46
22
„Ua Hopu“ „Doapený“
Larry Teng
Stephanie Sengupta
7. máj 2012
30. január 2014
47
23
„Ua Hala“ „Úmrtie v rodine“
Steve Boyum
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski & Elwood Reid
14. máj 2012
6. február 2014

3. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
48
1
„La O Na Makuahine“ „Deň matiek“
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov
24. september 2012
13. február 2014
49
2
„Kanalua“ „Pochybnosť“
Frederick E. O. Toye
Joe Halpin
1. október 2012
20. február 2014
50
3
„Lana I Ka Moana“ „Bezmocní“
Steve Boyum
Elwood Reid
8. október 2012
27. február 2014
51
4
„Popilikia“ „Nešťastná náhoda“
Christine Moore
Stephanie Sengupta
15. október 2012
6. marec 2014
52
5
„Mohai“ „Rituálne obete“
Jerry Levine
Storyline: Peter M. Lenkov & David Wolkove
Scenár: David Wolkove
5. november 2012
13. marec 2014
53
6
„I Ka Wa Mamua“ „V minulom čase“
Sylvain White
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Ken Solarz
12. november 2012
20. marec 2014
54
7
„Ohuna“ „Tajomstvo“
Larry Teng
Mike Schaub
19. november 2012
27. marec 2014
55
8
„Wahineʻinoloa“ „Diabolská žena“
Steve Boyum
Storyline: Stephanie Sengupta & Courtney Kemp Agboh
Scenár: Stephanie Sengupta
26. november 2012
3. apríl 2014
56
9
„Haʻawe Make Loa“ „Želanie smrti“
Gwyneth Horder-Payton
Bill Haynes
3. december 2012
10. apríl 2014
57
10
„Huakaʻi Kula“ „Vždy pripravený“
Eric Laneuville
Michele Fazekas & Tara Butters
10. december 2012
17. apríl 2014
58
11
„Kahu“ „Osobný strážca“
Bryan Spicer
Noah Nelson
17. december 2012
24. apríl 2014
59
12
„Kapu“ „Svetlo a tiene“
Steven DePaul
David Wolkove
14. január 2013
2. máj 2014
60
13
„Olelo HoʻOpaʻI Make“ TBA
Steve Boyum
Steve Cwik
20. január 2013
TBA
61
14
„Hana I WaʻIa“ TBA
Larry Teng
Mike Schaub
21. január 2013
TBA
62
15
„Hookman“ TBA
Peter Weller
Storyline: Glen Olson & Rod Baker
Scenár: Joe Halpin
4. február 2013
TBA
63
16
„Kekoa“ TBA
Larry Teng
Al Septien & Turi Meyer
11. február 2013
TBA
64
17
„Paʻani“ TBA
Jeffrey Hunt
Kyle Harimoto & David Wolkove
18. február 2013
TBA
65
18
„Na Kiʻi“ TBA
Duane Clark
Storyline: Michael Reisz
Scenár: Stephanie Sengupta
18. marec 2013
TBA
66
19
„Hoa Pili“ TBA
Jeff Cadiente
Storyline: Richard Arthur & Kyle Harimoto
Scenár: Kyle Harimoto
25. marec 2013
TBA
67
20
„Olelo Paʻa“ TBA
Joe Dante
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
15. apríl 2013
TBA
68
21
„Imi Loko Ka ʻUhane“ TBA
Bryan Spicer
Bill Haynes
29. apríl 2013
TBA
69
22
„Hoʻopio“ TBA
Steve Boyum
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Noah Nelson
6. máj 2013
TBA
70
23
„He Welo ʻOihana“ TBA
Larry Teng
Eric Guggenheim
13. máj 2013
TBA
71
24
„Aloha, Malama Pono“ TBA
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz & David Wolkove
20. máj 2013
TBA

4. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
72
1
„Aloha kekahi i kekahi“ TBA
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
27. september 2013
TBA
73
2
„Aʻale Maʻa Wau“ TBA
Joe Dante
John Dove
4. október 2013
TBA
74
3
„Kaʻoia Iʻo Ma Loko“ TBA
Duane Clark
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
11. október 2013
TBA
75
4
„A ia la aku“ TBA
Bryan Spicer
Christina M. Kim & David Wolkove
18. október 2013
TBA
76
5
„Kupuʻeu“ TBA
Jeffrey Hunt
Moira Kirland & Eric Guggenheim
25. október 2013
TBA
77
6
„Kupouli ʻla“ TBA
John Terlesky
Sue Palmer & David Wolkove
1. november 2013
TBA
78
7
„Ua Nalohia“ TBA
Joe Dante
Storyline: John Dove & Noah Nelson
Scenár: Bradley Paul
8. november 2013
TBA
79
8
„Akanahe“ TBA
Jerry Levine
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
15. november 2013
TBA
80
9
„Hauʻoli La Hoʻomaikaʻ“ TBA
Allison Liddi-Brown
Eric Guggenheim & Moira Kirland
22. november 2013
TBA
81
10
„Hoʻonani Makuakane“ TBA
Larry Teng
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
13. december 2013
TBA
82
11
„Pukana“ TBA
Bryan Spicer
Bill Hayes
20. december 2013
TBA
83
12
„O kela me keia Manama“ TBA
Peter Weller
John Dove
10. január 2014
TBA
84
13
„Hana Lokomaika'i“ TBA
Sylvain White
Storyline: Peter M. Tassler
Scenár: Peter M. Lenkov & Ken Solarz
17. január 2014
TBA
85
14
„Na hala a ka makua“ TBA
Peter Weller
David Wolkove
31. január 2014
TBA
86
15
„Pale 'la“ TBA
Jerry Levine
Moira Kirkland
28. február 2014
TBA
87
16
„Hoku Welowelo“ TBA
Jeffrey Hunt
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
7. marec 2014
TBA
88
17
„Ma Lalo o ka 'ili“ TBA
Bryan Spicer
Storyline: Bill Haynes
Scenár: Bill Haynes & John Dove
14. marec 2014
TBA
89
18
„Ho'i Hou“ TBA
Sylvain White
Christina M. Kim
4. apríl 2014
TBA
90
19
„Ku I Ka Pili Koko“ TBA
Maja Vrvilo
Storyline: David Wolkove
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
11. apríl 2014
TBA
91
20
„Pe'epe'e Kainaka“ TBA
Jeff Cadiente
John Dove
25. apríl 2014
TBA
92
21
„Makani 'olu a holo malie“ TBA
Jeffrey Hunt
Storyline: Peter M. Lenkov & Ken Solarz & Eric Guggenheim
Scenár: Eric Guggenheim
2. máj 2014
TBA
93
22
„O ka Pili'Ohana ka 'Oi“ TBA
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
9. máj 2014
TBA

5. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť zdroj]

13. marca 2014 potvrdila CBS 5. sériu.