Zoznam častí seriálu Rodinka úžasných

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Rodinka úžasných vysielaného na americkej televízií ABC. Seriál sa v USA vysielal od 28. septembra 2010 do 5. apríla 2011 každý utorok o 20:00 večer. Na Slovensku tento seriál vysielala TV JOJ.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielanié
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 20 28. september 2010 5. apríl 2011 27. jún 2011 4. august 2011 ABC TV JOJ

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
„Pilot“ „Pilot“
David Semel
Storyline: Greg Berlanti & Jon Harmon Feldman
Scenár: Jon Harmon Feldman
28. september 2010
27. jún 2011
2
„No Ordinary Marriage“ „Úžasné manželstvo“
David Semel
Ali Adler & Jon Harmon Feldman
5. október 2010
27. jún 2011
3
„No Ordinary Ring“ „Úžasný prsteň“
Terry McDonough
Zack Estrin & Marc Guggenheim
12. október 2010
28. jún 2011
4
„No Ordinary Vigilante“ „Úžasná stráž“
Ron Underwood
Ali Adler & Jon Harmon Feldman
19. október 2010
29. jún 2011
5
„No Ordinary Quake“ „Úžasné zemetrasenie“
Timothy Busfield
Todd Slavkin & Darren Swimmer
26. október 2010
30. jún 2011
6
„No Ordinary Visitors“ „Úžasní návštevníci“
David Paymer
Ali Adler & Zack Estrin
9. november 2010
5. júl 2011
7
„No Ordinary Mobster“ „Úžasný gangster“
John Polson
Marc Guggenheim
16. november 2010
6. júl 2011
8
„No Ordinary Accident“ „Úžasná nehoda“
Tom Verica
Leigh Dana Jackson & Sonny Postiglione
23. november 2010
7. júl 2011
9
„No Ordinary Anniversary“ „Úžasné výročie“
David Semel
Kate Barnow & Elisabeth R. Finch
30. november 2010
12. júl 2011
10
„No Ordinary Sidekick“ „Úžasný pomocník“
Wendey Stanzler
Zack Estrin & Jon Harmon Feldman
7. december 2010
13. júl 2011
11
„No Ordinary Friends“ „Úžasní priatelia“
Terry McDonough
Ali Adler & Marc Guggenheim
4. január 2011
14. júl 2011
12
„No Ordinary Brother“ „Úžasný brat“
Michael Watkins
Todd Slavkin & Darren Swimmer
11. január 2011
19. júl 2011
13
„No Ordinary Detention“ „Úžasné zadržanie“
David Petrarca
Zack Estrin & Leigh Dana Jackson
18. január 2011
20. júl 2011
14
„No Ordinary Double Standard“ „Úžasný dvojaký meter“
Paul Edwards
Sallie Patrick
8. február 2011
21. júl 2011
15
„No Ordinary Powell“ „Úžasný Powell“
Terry McDonough
Ali Adler & Sonny Postiglione
15. február 2011
26. júl 2011
16
„No Ordinary Proposal“ „Úžasná ponuka“
Stephen Surjik
Andrew Major & Emily Silver
22. február 2011
27. júl 2011
17
„No Ordinary Love“ „Úžasná láska“
Peter Werner
Kate Barnow & Elisabeth R. Finch
1. marec 2011
28. júl 2011
18
„No Ordinary Animal“ „Úžasné zviera“
Greg Beeman
Zack Estrin & Jon Harmon Feldman
22. marec 2011
2. august 2011
19
„No Ordinary Future“ „Úžasná budúcnosť“
Milan Cheylov
Todd Slavkin & Darren Swimmer
26. marec 2011
3. august 2011
20
„No Ordinary Beginning“ „Úžasný začiatok“
Paul Edwards
Storyline: Jon Harmon Feldman
Scenár: Ali Adler & Zack Estrin
5. apríl 2011
4. august 2011